IMPROVISERAD VEGGIGRATÄNG

Idag var enda dagen på hela veckan jag slutade innan klockan fem, så hade tid och ork att fixa mat som tog lite längre tid. Potatis, morot, broccoli, olivolja, champinjon, zucchini, körsbärstomater, ananas, ost och oregano fick ta plats i en form och skapa en god veggigratäng.
 
Potatisen, morötterna och broccolin hade jag först inne en halvtimme på 200 grader med lite olivolja ringlad över, och därefter lade jag på champinjoner, zucchini, tomater och ananas (efter att ha stekt champinjoner, zucchini och tomater en stund i olivolja), strösslade över lite ost och krydda, och satte in den i ugnen igen 5 - 10 minuter.
 
Sen var det bara att skyffla i sig samt fylla matlådorna! Var extra hungrig efter att ha varit på Henrics intensiv-pass på friskis, inte att leka med!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0