NEW YEARS

Skulle bara önska er alla ett riktigt gott nytt år samt visa den bästa year-summaryn som någonsin gjorts! :)@ SIRI

Nu sitter jag hemma hos Siri efter en hård men givande shoppingtur. Nyårsoutfiterna är därmed kirrade för oss båda och det ska vi fira med glass eller vad som kan tänkas bo i siris kök. God kväll! xx


Bild gammal som gatan från Siris dator :)

KVÄLLENS UNDERHÅLLNING

1.
Det har kommit en massa nya klipp från fem myror på youtube!2.
Felsms.com! Vet inte om jag är lite efter, men jag upptäckte nyss denna sjukt underhållande sajt, det är folk som skickar in sina pinsammaste fel-smsningar, alltså när de har råkat smsat folk som verkligen inte var menade att få smset. Störtkul!

3.
Bubble-shooter! Störigt beroendeframkallande.


JULKLAPP & SLÄKTMIDDAG

Happy face på mig just nu, öppnade nyss en försenad julklapp ifrån farmor, och vad finner jag om inte ett silvershampoo? Och även ett annat frisörshampoo och -balsam. Sånt gillar vi! Bara vi blondiner som fattar kärleken till vårt älskade silvershampoo, hihi.

Iallafall, kvällen har jag alltså spenderat hos farmor där vi har haft kroppkake-middag, som är en tradition vi har i släkten. Eftersom farmor är ölänning så kan hon konsten att laga riktigt goda kroppkakor, som är Ölands landskapsrätt. Så himla gott! :)Det här silvershampoot fick jag, ska invigas imorgon!


AVATAR

Nyss kom jag hem från bian, där jag, Julia och Bea var och tittade på Avatar! Den var verkligen lika bra som alla har sagt, så se den om ni inte redan har gjort det. Den var verkligen en blanding av allt: Äventyr, action, science fiction, lite kärlek.. Något för alla. Soundtracket finns förresten redan ute på spotify, så jag sitter och lyssnar på det nu!


CANAZEI

Nu är jag hemma från våran skidsemester, kom mer exakt hem igår klockan 15.00. Vi har varit i Canazei, en skidort i Dolomiterna med europas största liftsystem. Minns inte exakt, men där är runt 450 olika liftar, inte illa! Vädergudarna var dock inte på vår sida riktigt varje dag, men vad gör man? Åker ändå såklart :) Aja, här är några bilder, lägger nog upp några till någon annan dag.

Skidgänget!


Jag i en lift, heh


En liten del av Dolomiterna.


Mitt livs mest brutala snöbollskrig!


SKEEING

Imorgon åker jag iväg till Italien, wie. Hemma igen den 27:e. Ha det bra här hemma och god jul! xx


SUCK

Usch, dagens tråkigaste var att vi all of a sudden ska byta biologi-lärare till våren. Han vi hade var bäst, hon vi kommer få verkar tardad.. Nu ska jag gå och trösta mig med någonting som kräver 3 i iq, nämligen kolla på tv. Lyssna på detta:


LUSSE

Luciahelgen går mot sitt slut, den har hittills bjudit på ett luciatåg på fem pers varav tre tomtar, samt en lussevaka. Lägger upp den obligatoriska bilden och önskar er en glad lucia. xx


ZZZZZ

Det har inte blivit mycket bloggat i veckan, men det är för att jag har matte C-nationella imorgon som jag pluggat järnet (för att vara jag) inför. Det + vanliga skolan och hästarna gör mig utmattad, därför har jag inte orkat blogga. Nu ska jag plugga lite till och sedan slagga. xx

SICK & TIRED

Idag har jag varit hemma från skolan, lite halvkrasslig och så, men nu känner jag mig bättre så det blir antagligen träning ikväll och skola som vanligt imorgon. Det finns därmed inte mycket att säga om dagen, det mest intellektuella jag kommit fram till idag är att julmust är ganska äckligt. Ändå drack jag en hel flaska. xx 


KM

Idag var det dags för tredje och sista omgången av klubbmästerskapen. Det gick okej, 63,4 % i LB:1 och över 66 % i LA:1. Tyvärr räckte inte mina resultat till någon vinst, men väl en andraplats! Så jag blev vice klubbmästare i LA:1, slagen med två poäng.. Lite surt, men jag är supernöjd med alla mina ritter och man kan ju inte påverka om någon annan är ännu bättre.


Jag & Carmen näst längst till höger. :)

FF

Fredagsmyset är redan i full gång!


STÅNK

EPIC FAIL DAY. Jag brukar tycka mycket om onsdagar, men idag har allting bara gått fel. Jag vaknade och upptäckte att det vanliga innehållet i min hals på något omärkligt sätt bytts ut mot sandpapper och taggtråd. Efter ett x antal huskurer var det dags att ta sig till skolan (med skitit hår eftersom jag inte orkat tvätta det). Jag tog ett kliv ut i mörkret, och upptäckte till min fasa att det var så kallt att jag fick gåshud i facet. Nåja, väl i skolan lades schemat om av någon okänd anledning, och istället för att vara hemma vid halv ett så var jag hemma kvart i tre. Inte okej. Sedan dess har jag inte gjort många knop. Jag borde sitta med näsan i kemiboken eftersom jag har prov imorgon, men av förklarliga skäl gör jag inte det.. Men det kommer.
Detta var en riktigt poetisk text. Dagens accomplishment. xx


RSS 2.0