YOU'RE GONNA GO FAR KID

Musiken är på och jag vill inte stänga av den, den är för bra, men jag kan verkligen inte skriva med musik i bakgrunden. Så det blir bara ett litet musiktips såhär på måndagskvällen. xx




EPIC

Tävlingen idag gick inte alls så bra som jag hoppats på tyvärr. Ett skitriv i 1.10 och ute i 1.15 :(
Men sedan jag kom hem har jag legat och degat framför det våras för..-maraton på tv4 film, så nu har jag skrattat lite och det känns bra igen :) Nu ska jag kolla ikapp någonting på svt play, och sen blir det sängen, men det kan vänta ett tag för jag har sovmorgon ända till 10.50 imorgon, yay. xx

Hittar ingen bild så det får bli bildlöst.

CHA

Tiden har flugit iväg. Helt plötsligt är det lördag kväll, hur gick detta till? Nåja, nu ska jag slagga, tävling imorgon! Stay tuned! xx


SÖTIS


Idag är hon dyr! :*


SÅ VAR DET DAGS IGEN

Julstämningen börjar infinna sig. De vanliga fönsterlamporna i köket har hastigt och lustigt bytts ut mot stjärnor, och häromdagen frågade farmor vad jag ville ha. De här, svarade jag och pekade ut tre objekt i maxis reklamblad. Så var det löst. Julen är helt okej, själva julafton har jag däremot lite svårt för. Trängsel i soffan, ägg, kål och sill på samma tallrik, en enda stor väntan på tomten och för många släktingar för att det ska vara hälsosamt. Den här julaftonen kommer däremot att bli toppen, eftersom den ska spenderas i Italien med familjen Andersson. Falsettskrik. Behöver jag nämna att jag ska äta pizza istället för julbord?


Bästa jullåten evaah

BILDLÖST

En produktiv dag är till ända. Jag har inhämtat kunskap i skolan, kollat på ny mobil, spänt tandställningen, fixat hela stallet, tittat på vintergatan samt tränat Carmen. Nu sitter jag här nyduschad och ska sova. Är så trött att jag smäller av. xx

I 190

Fyratimmarsskrivningen i svenska är avklarad.
Träning måndag tisdag onsdag torsdag, tävling söndag.
Spänna tandställningen imorgon.
Engelskaredovisning på fredag.
Rycka manen på Carmen. (Ja, det är ett projekt)

Jag har att göra. Men helgen verkar plötsligt bli lugn, än så länge står bara tävlingen på schemat. Skönt men lite trist. Nu ska jag nog ta en dumlekaka. xx

HEADPHONES

Idag fick jag äntligen nya hörlurar! Pappa hittade ett par här hemma, väldigt fula, men inte sämre för det. Jag gillar dem skarpt, riktigt bra ljud. Mina gamla ska äntligen bli brasved!

Sånahär skulle man haft! Förvisso hade de skärt sig lite med min oranga ipod, heh.


RAPPORT

"Hörs när jag kommit hem", jo pyttsan. Jag var hemma lite innan åtta, sedan skulle jag till Siri, så det hanns inte med. Nåja, i 1.10 nollade jag grunden och fick två ner i omhoppningen. Rena turen att jag ens kom till omhoppning, hon var helt insane och bjöd på varenda hinder hon såg, och jag lyckades inte få ihop henne alls. I 1.15 däremot gick hon som en klocka, dock rev vi sista hindret i onhoppningen. Ganska surt, visst, jag skulle plockat ihop henne lite mer, men hon kunde faktiskt lyft på fötterna. Men en superrunda ändå! Kanske den bästa vi någonsin gjort :)


Snart ett år sedan

HELGEN HAR INLETTS

Igår var både en sorgens och glädjens dag. Det var Beas sista dag i vår klass, för på måndag byter hon till teknik. Det var sorgen. På kvällen var jag och Siri på New Moon-premiären! Det var glädjen. Den var sjukt bra, bättre än ettan! <3

Iallafall, idag ska jag och Carmen iväg och tävla i Sydslätten, så I better get going. Hörs när jag kommit hem. xx 


NO ONE'S LAUGHING AT GOD

Höstdepression. Den känns nära till hands. Det har regnat exakt hela dagen, det är nästan kolsvart ute och klockan är bara fyra. Jag sitter här och väntar på the call of doom från Bea + lyssnar på Regina Spektor. Höstmusik. Nu ska jag ta och städa rummet så jag trivs lite bättre. xx


HELGEN

Fredag: Jag sov över hemma hos Siri. Vi åt flygande jakob och tittade på idol. Kort sagt: Vi hade fredagsmys.

Lördag: Vaknade hos Siri (tidigt!) och vi åkte in en snabbis till stan för att göra några ärenden. Sedan skjutsade de hem mig och jag red och fixade lite här hemma. Och klockan sex kom Siri hit igen för vi skulle på black & white party! Det var kul. :)

Söndag: Lökdag. Har storstädat mitt rum, spelat bubble shooter och ridit. Nu ska jag plugga fysik. Jag dör.


Mest för att bildlösa inlägg är trista. Fast även för att Vanne är ett gull.


GÅRDAGENS BÄSTA

I matsalen
R: I morse köpte jag äntligen sfinxen på happy aquarium! För 480 kronor, jag har sparat till den i flera dagar!
B: Men.. Hur dyr var den?

I Siris tv-soffa under reklampausen
R: Tror du Ola eller Lars Kristerz-Stefan kommer vinna körslaget?
S: Jag vet inte ens vilka det är. Eller jo, Ola vet jag ju.
Tystnad
S: ..Eller det är väl myror i brallan-Ola?
Pinsam tystnad i 5 sekunder
S: Eller nej, nej! Idol-Ola!!!


BUHU

Igår visades det sista avsnittet av true blood säsong ett! Och självklart slutade det jättespännande, vad annars? Nu måste man vänta ända till januari på säsong två. Jag längtar. Missade du avsnittet kan du se det HÄR :)

& haha, kolla vad jag hittade. Sam, Sookie, Bill och Eric som sims-gubbar!
(Dock lite dålig bildkvalle.. Men sånt får man ta.)



PAIN

Igår var det fattigt med bloggning som ni märkte. Detta var på grund av att vi var på teater hela kvällen med skolan, Fodringsägaren av Strindberg. Den var bättre än väntat, vilket var väldigt kul.

Iallafall, idag har jag varit helt död tack vare att vi hade boxersize igår på gympan. Har världens träningsvärk i hela armarna, till och med på ovansidan av handen! Visste inte ens att man har muskler där. Jag trodde knappt jag skulle klara av att ta mig ur sängen i morse, haha. Verkligen ingen typ av träning jag är van vid.. Dock var det väldigt roligt!
Nu måste jag börja plugga till svenskaprovet imorgon. CYA. xx






















TIPSMÅNDAG

Den bästa fotosidan hittar ni HÄR, eller klicka på översta bilden. Galet fina människor som är roliga att titta på medan man lyssnar på london bridge.






SUNDAY BLOODY SUNDAY

Innan: Klubbtävling i dressyr. En smärre succé faktiskt, över 64 % i LA:1! :D

Nu: True blood på svt play.

Snart: Söndagsmiddag hos mormor.


FARS DAG

Glöm inte att gratulera era pappor idag! Jag tycker det är bra att papporna får en egen dag, jag tror att man ofta inte uppskattar dem tillräckligt mycket. Min pappa gör iallafall otroligt mycket för mig och betyder jättemycket för mig, men det är inte alltid man visar det, tyvärr.


Många år sedan :)

HEY Y'ALL

Kom alldeles nyss hem från Siri, där hon, jag och Julia har hängt litegrann idag. :)
Iallafall, jag känner mig lite fierce sådär! Sitter just nu och lyssnar på sånahär låtar.
Men nu ska jag sova, hörs imorgon. xx






PURE SATISFACTION

Ännu en vecka är till ända. Välkommen, oh du underbara helg! Nu har jag ätit lite kvällsmat med familjen, och just nu utfodrar jag mina fiskar i happy aquarium, haha. Resten av kvällen kommer att fortsätta i samma tecken, i fredagsmysets tecken med andra ord. Om drygt en timme börjar idol, och jag har bunkrat upp med godis. Allting är klappat och klart för en lyckad myskväll alltså.

Resten av helgen blir ganska lugn: Imorgon ska jag och Siri ner en sväng till stan på hemligt uppdrag (kan inte skriva vad vi ska göra här, då den personen det rör sig om kanske läser, heh) och på kvällen ska jag kanske träffa min bästis Julia, vilket var riktigt längesedan. Sedan på söndag eftermiddag ska jag och Carmen på klubbtävling i dressyr.

Hoppas ni också får en mysig helg :) Bloggar kanske lite till ikväll, det beror på om jag kommer på något att skriva om. xx


Heh, hittade denna bilden på mig och Julia, togs för ett och ett halvt år sedan.. Saknar allt.

CLINIC

Alldeles nyss kom jag hem från Patrik Kittels clinic i Flyinge. Jag är för trött för att reflektera över om den var bra eller inte. Nu ska jag sova, på studs. Godnatt gaals. xx


Bild tagen på Falsterbo i somras. Det var tider det.


NEW MOON

BOKAT.
Premiären, 20 november klockan 18.30

Ibland älskar jag mig själv.


SKÅNSK VINTER

Igår blev det ingen uppdatering, sorry 'bout that. Men jag satt i skolan till kvart över fem, och sedan var det kalas, mamma fyllde nämligen år. Grattis mami!

Iallafall. Idag har det varit så kallt att min gåshud fick gåshud, och det blåste så mycket att det tog mig cirka tre gånger så långt tid än det brukar att cykla mig hem (som tur var lyckades jag få skjuts till skolan!). Med andra ord: Den skånska vintern är på ingång. Usch, jag gillar den inte alls. Bara storm, lera, slask och mörker. Men, jag har ju lyckats genomlida den 16 gånger hittills, så det är väl bara att härda ut! :)


Utsikten utanför mitt fönster en frostig morgon.


GRYMT SA GRISEN

Idag har det varit en riktig sprut-räd på min skola. Svininfluensa-vaccinet har injicerats i ett x antal naiva barns armar. Själv går jag inte på denna inbillade skräck för svininfluensa, jag är dock rädd för vaccinet. Aldrig i livet att någon amatörmässig skolsyster ska trycka in en nål genom mitt ömtåliga skinn, för att sedan långsamt spruta in en substans som blivit stoppad i schweiz, innehåller kvicksilver, orsakar biverkningar som feber och frossa, samt rent av gör att man börjar gå baklänges eller hur det var. Visst, detta är bara farhågor som kanske är obefogade, men jag tänker då inte ta risken.

Tog ni sprutan, kära läsare? Och isåfall, ångrar ni er när ni läste min 100 % vetenskapliga text som under inga omständigheter kan bli ifrågasatt?


SWITCH BACK TO MY WORLD

Sista lovdagen har utnyttjats till fullo. Har degat i soffan nästan hela dagen framför disney channel som hade hannah montana-maraton, toppen för en nolifer som jag. Detta var alltså sörjardagen, imorgon börjar skolan och det gillar jag inte. Inte alls. Dock fick jag nyss reda på att vår första lektion på något mystiskt sätt blivit inställd, så jag börjar tio i elva. Ka-ching!

Men, nu till mer väsentliga ting: Tävlingen igår. Den tillfälligt faderlösa Rebecca klarade sig ganska fint. I 1 meter fick vi ett skitriv, och i 1.10 nollade vi och kom elva av elva placerade, lite flax ska man väl ha. Carmen är poppis just nu :)

Sedan halloween då, och det blev faktiskt utklädnad iallafall. HÄR hittar ni inspirationen till min utstyrsel, höhö. De flesta andra bangade dock på utklädnings-biten, så det var ju en aning trist. För dem alltså! Men ja, kvällen var ingen tiopoängare direkt, men emellanåt riktigt rolig ändå.

Detta blev ett bildlöst inlägg.. Så det kan bli alltså. Men iallafall, nu: Sängen. God natt xx

RSS 2.0