SPRUTOR & LITE KLAG + SANDRAS TALANGER

Sitter här med lite ont i armen, blev nämligen vaccinerad idag. Hepatit. Helt okej spruta ändå, kändes inte mycket men det är ju inte min favoritsyssla. Men sånt får man ta, är gryyymt taggad inför afrika nu, mindre än två månader kvar!!
Annars.. Vet inte, det funkar men livet har varit lättare än vad det är just nu. Men bara några få dagar till insparken, det är på fredag och idag är det så mycket som tisdag. Peppen börjar byggas upp, det är dock lite tråkigt att så många ska hålla på och leka vuxna och inte kunna visa sig på samma ställen som 94or. Palla det säger jag & sandra och kör stenhårt nu året ut! Kommer ha minst 50 år på mig att vara vuxen, varför börja i förtid? Nåväl, summan var att fredag, det vill vi ha, gärna omedelbart om det vore möjligt.
Nu är klockan slagen för sängen. God natt xx


Här tänkte jag egentligen lägga upp en bild på mig & carmen egentligen, men det funkade inte. Så jag lägger upp sandras mästerverk, värt att publiceras i media!

SEG

Livstecken.

Tävlat idag, gick inte bra. Massa annat som har hänt. Nästa vecka blir det nog bättre uppdatering. Kram.

FÖRSTA HELGEN

Min första helg sedan skolan började går till ända. Den har varit lam. Jag har inte lämnat mitt hem en enda gång förutom när jag ridit ut. Partyprince där. Vi har haft kräftskiva och farfar har varit här, that's why. Nu ska jag tvinga någon att fixa mat, hörs xx


Nicki, farfars hund :)


HEJJJJJ

Slarvern är tillbaka, över en och en halv vecka sedan senaste updaten.. Fy. Nåväl, det har hänt för mycket för att skriva upp i en löpande text så det för bli en liten lista i någorlunda kronologisk ordning.

- Sista veckan på jobbet avklarades. Sorgligt att sluta, jag trivdes jättebra..
- Grillkväll i Tormestorp med tjejerna från klubben, mys.
- 18-årskalas hus Julia.
- Carmen är frisk igen!
- I helgen blev det lite parkhäng följt av festival på fredagen & sleepover med Siri på lördagen.
- Övningskört en del, med varierat resultat.
- Heldag med Siri & Hanh!
- Roadtrip med Ronja till bland annat Kristianstad, allmänt tillvaratagande av sista lovdagen. Avslutade på donken (y).

Och idag började alltså skolan. Det är faktiskt inte så hemskt, tillbaka till rutinerna kan vara lite skönt. Hade jag inte haft kemi och fysik på schemat hade jag nästan rent av sett fram emot skolan! Jag har roligare ämnen i år och chillare schema (ledig varannan fredag!). Min historia- och religionslärare verkar toppen. Matten är äntligen eliminerad ur mitt liv. Ett litet minus är dock att alla i min engelska C-/cambridgeengelska-grupp verkar vara underbarn i engelska, snackar på heeelt flytande. Jaja, det blir som det blir.
Nu ska jag gå. Kram xx


Bild från parkhänget i djupadal, sandra milla linda charlie. :)


UPDATE

Jobb jobb jobb hela förra veckan och denna med. Jag trivs verkligen på jobbet, det är jätteroligt! Ungarna (eller ja, haha) är sjukt härliga nästan allihopa. Annars har det hänt lite smått, fest i Sösdala i fredags som började bra men fuckade ur en aning efter drygt halva.. Vad har jag mer gjort..? Idag har jag, efter jobbet, både hunnit med att hänga med Hanh en hel massa timmar, samt att jag har övningskört och det gick toppen bortsett från två motorstopp.
Imorgon blir det Tormestorp med hästtjejerna, grillning och så. Onsdag: 18-årskalas hos Julia. Helgen: Antagligen Hässleholmsfestivalen.

Det var statusen just nu, hörs! xx

WORKWORKWORK

Första dagen på nya jobbet är överlevd, wie. För er som inte vet, nu i två veckor framöver ska jag jobba på sommarskolan för elever som ska börja nian som har ig i något av kärnämnena. Jag ska vara i en engelskagrupp, med en huvudlärare, jag och cirka femton elever.. Det var ganska nervöst och stelt i början, för barnen var vääldigt blyga och sa knappt ens något när han läraren pratade med dem, hehe. Men det kommer ju bli bättre. Det är rätt chill jobb iallafall, jag jobbar bara fyra timmar om dagen, åtta till tolv, fast eleverna börjar halv nio så i praktiken är det ju halv nio till tolv. Och idag kollade vi på film en ganska stor del av tiden så.. Men ja, detta kommer nog bli ganska kul, förhoppningsvis får man chansen att lära känna dem mer så då känns det inte lika stelt.

Det var det om jobbet! I'm going back to my life now, TTYL, haha skoja, vi hörs.


haha gammal bild.

TRAGG

Mycket som har hänt sedan sist. Det blev inte lika mycket hbg-festival som planerat, bara torsdagen vilket i och för sig var nice. Var där med min zzzandraah, vi kirrade boende till P&L 2011, kollade hoffmaestro och allt vad vi gjorde. Sen sov i Landskrona och steg upp i ottan för att åka hem. På fredagen då var det veterinären med Carmen, inga behandlingar utan vi ska avvakta två veckor, med skritt, liten hage och metacam och se hur det utvecklar sig. Förhoppningsvis är det bara något muskulärt. Sen igår lördag, var jag på ikea med mamma och pappa, vi köpte nya backar och sånt till min garderob samt en ny byråpryl till mitt rum. Min nuvarande är ful. Nåja, på kvällen lite födelsedagsfirande och därefter slagg hos Siri. Idag har jag hela dagen lång städat rummet och gjort beredskap för de nya ikea-kompisarna som ska flytta in. Jag har hittat 1500 spänn i diverse lådor samt en Darin-singel. Statusen flödar.

Imorgon börjar jag jobba! Ska berätta sen. Godnatt fellahs xx


RSS 2.0