HOLY MAMA

Kommande vecka måste jag vara superhjälte, bläckfisk och ha en tidvändare som hermione för att klara av. Mycket är på g, förutom hela skolköret + läxorna samt rida hemma typ varje dag, så ska allt detta hända:

Måndag: Tandregleringen kl 10.30. Arbeta på projektet med Bea och Sebbe. Handla hårfärg och eventuellt en skinnjacka jag lagt undan. Har jag råd med den? Kan jag få mamma att betala den eftersom a) den är ett fynd, fyrahundra för en skinnpaj liksom, b) det är en jacka och sånt borde päron betala, eller c) den kan bli en födelsedagspresent eftersom jag fyller är om två veckor? Dressyrträning med Carmen klockan 18.00.
Tisdag: Livmoderhalscancervaccination (långt ord) kl 15.45. Linda kommer vid 18.30 och hjälper mig bleka håret.
Onsdag: Rida ut med Pernilla.
Torsdag: Hoppträning med Carmen klockan 19.00.
Fredag: Städa rummet + rensa garderoben, vilket Siri förhoppningsvis hjälper mig med.
Lördag: Arbeta på projektet lite med Bea och Sebbe. Förbereda allting inför tävlingen.
Söndag: Tävling i Perstorp med Carmen.

+ skriva ihop ett cv och aktivt leta sommarjobb.

 Hoppas jag inte får magsår.


SIRI POATOHEAD

Detta borde tryckas upp i en massupplaga och hänga i var mans hem! Trillingarna potatohead :)


@ SIRI

Nu sitter jag här på en madrass med Siris dator i högsta hugg. Batterinivån är inte den bästa, så jag får kvicka mig lite med detta. Iallafall, idag har jag varit med Bea och Sebbe på invigningen av pingstkyrkans nya second hand, galet mycket folk! Jag hittade ett par saker, visar kanske imorgon. Efter det gick vi hem till Bea och åt hennes mammas lasagne, ytterst god, och sedan blev det planering för hela slanten!
Och nu sitter jag som sagt här hos Siri, vi hade nyss ett mini-disneymaraton och tittade på Mulan 2 och Pocahontas med Leo. Så himla bra, särskilt den sistnämnda! Man blir ju tårögd.

Nu ska vi ljuga litegrann och sedan sova, godnatt! xx


NÄVAR

Såhär skulle jag vilja att mina händer tog sig ut för stunden. Tyvärr gör de inte de. De är torra med avflagnat nagellack, och mängden krimskrams är reducerad till noll.


bild: fashiontoast

BÄST !!!!

Hahaha, åh, detta gjorde min dag till 100 %. Fick ett sms av Ted som löd "Logga in på datorn DIRR!", och det gjorde jag såklart, och fick den här videon skickad till mig! Så himla kul, vi håller på med hennes citat hela tiden så detta var det bästa som kunde hända. Just nu avgudar jag Max (y)



HJÄRTA

Hujedamej, när jag loggade in här på blogg.se blev jag lite sur. Det ser inte alls ut som det brukar göra. Jag tycker inte om när sajter ska hålla på och ändra och greja. Jag är en konservativ filur.

Nåja. Nu sitter jag här och ödslar bort lite tid, kom nyligen hem från träningen som gick väldans bra, Carmen är finast. Men nu ska jag dra mig mot sängen och läsa lite Romeo & Julia :) God natt folks. xx

Vampire Weekend - A-punk



Den som fixade så att man kan ställa in slutartiden som man vill borde få Nobelpriset! :)

STÖRRE BILDER

Nu har jag suttit och pysslat litegrann med designen, och har nu breddat bloggen litegrann så jag kan ha lite större bilder, bra va? Från och med nu kommer bilderna att vara såhär breda:


B-DAY

Om tre veckor minus en dag fyller jag 18! Osannolikt men icke desto mindre sant, hiho. Jag slängde nyss ihop en spontan önskelista:


Siesta-biljett
(Det vet jag dock redan att jag kommer få av mina päron :)
Får dra dem i skägget och be dem hjälpa mig beställa snart bara.)



Adidas-tröja
(Hej mamma. Finns på intersport, direkt när man kommer in. 700 riksdaler, helst den turkosa.) 



OC, säsong 2



DKNY be delicious



Pengar
(Såklart!)


NYTT





Jag har ny tröja (och en risig frilla).

ÄNNU ETT MISSLYCKANDE

Ah, jag ska aldrig mer gå ut! Jag anlände (efter att ha missat första bussen) till röinge busshållsplats för ganska exakt en timme sedan, sedan gick jag hem extremt långsamt och försiktigt, jag svär på att jag såg en snigel som susade förbi, och ändå halkar jag och gör världens vurpa! Typiskt mig, jag klarar inte av hala platser, jag kan över huvud taget inte cykla när temperaturen ligger under nollan för jag trillar alltid, och nu kan jag tydligen inte gå heller.. Jag låg där säkert en minut mitt på vägen med alla mina tillhörigheter spridda omkring mig och halvt grät av smärta och halvt skrattade åt hur roligt det måste ha sett ut. Tur att ingen såg mig..

Vi hörs senare ikväll :)

LEGENDARY

BLÄ. Jag har haft en hemsk dag.

a) -15 grader imorse, omänskligt. Jag tappade andan så fort jag steg utanför dörren, trots min relativt påpälsade natur.

b) Jag har frusit konstant hela dagen, känt mig väldigt hängig och haft ont i kroppen. Jag hoppas inte, men tror tyvärr, att jag börjar bli sjuk..

c) Min brunkräm har slutat säljas på kicks, buhu. Fick köpa en annan. Tänk så ser jag ut som en morot/pepparkaka/rädisa/albino imorgon. :o

d) Folket bara byter linje. Ska alla fly natur kan väl iallafall någon jag inte gillar göra det?!

e) Vårt kylskåp är sönder sedan i torsdags och all mat ligger i kassar i källaren. Detta leder till att jag inte orkar äta om ingen annan fixar mat. 

f) Nu ska jag skriva ihop ett tal på sex (!!) minuter. Eller alltså, jag ska inte skriva talet på sex minuter. Det ska vara sex minuter långt.

Nu befriar jag er från mitt klag och bjuder på en konstnärlig (?) bild.. Eeh, ja. xx


PRE HORROR

Några bilder från gårdagen när Sandra red (för andra gången i sitt liv) igår! :)
Då var vi glada och inte vettskrämda av filmen än.. Tss.






Det var faktiskt inte så mörkt som det ser ut.. heh.




+ en på mig & va, hih.


SKRÄCK

För det första, jag är ledsen att det inte blev någon update igår, men så kan det vara. Jag har ett liv. (Hånskratta inte.)

Nåja. Igårkväll/natt: Paranormal activity, och fyyyy vad rädda vi var! Haha, vi fick kontra med lite Filippa Bark och Hipp-hipp efteråt för att få vår puls att hamna under 300 och för att överhuvudtaget våga lägga oss. Och ändå var jag svinrädd när jag vaknade en gång på natten, jag låg ytterst och det kändes som en demon skulle komma och släpa mig ur sängen. Se den om ni vill bli rädda :)

Här är en trailer:


LONELY GIRL

Äntligen helg, jippi! Jag inleder den genom att sitta här i godan ro och lyssna på elvis på högsta volym, heh. Alla andra i familjen är utflugna: Aron är på lan, pappa är på middag med styrelsen i hästsportföreningen och mamma är hos mormor & morfar och lämnar några gardiner. Mamma kommer nog hem om typ en kvart igen, och ikväll ska vi ha mys och så :) Hoppas alla får en bra fredagkväll vad ni än ska hitta på! xx


Heartbreak Hotel


TORSKEN 2.0 DÖR UT

Nu ska jag tala ut om ett mycket aktuellt ämne. Det är inte de växande hålen i ozonskiktet. Det är inte den globala uppvärmningen. Men nära, ytterst nära: Alla solarier i hässleholm på kommunägda platser (t ex badhus, gym mm) kommer stängas! Bara sådär hipp som happ. Och de som finns kvar, kommer det bli 18-årsgräns på. Tramserier, säger jag. Dock hade jag reagerat starkare mot allt detta om det inte vore för den lilla detalj att jag blir 18 om drygt tre veckor. Men, medmänsklig som jag är, känner jag empati med min nästa. Alla dessa 15-åriga solariumtorskar, vad ska hända med dem? Jag lider med dem, mycket djupt inne i mitt hjärta. Alla regler och bestämmelser är överdrivna. Snart kommer det nog bli 20-årsgräns på att använda strumpor som inte har gummipluppar på undersidan..


Såhär hippa solarier skulle det funnits i hlm :)

PRAT

Halleda, vilken tröttsam dag jag haft. När jag kommit hem från skolan och fixat lite med hästar och matteplugg, somnade jag några minuter på soffan, så trött var jag. Det blev dock ingen lång powernap då jag var tvungen att bege mig ut i kylan igen. Närmare bestämt till hoppträningen med Carmen. Det gick finfint, lite okontrollerat och studsigt vid ett fåtal tillfällen bara.
Nåja, om ett tag ska jag gå och lägga mig så det blir fredag kvickt! Helgen är verkligen extra välkommen nu, jag har känt mig ganska stressad den här veckan.. Sist och kanske även minst: Sitter just nu och dricker oboy gjord på åsens mellanmjölk, usch och fy säger jag bara. Jag gillar inte åsens mjölk, såna äckliga fettklumpar i den fast man skakat den i tusen år, och jag gillar verkligen inte mellanmjölk. Nej, skånemejeriers standardmjölk ska det vara! Over and out. xx



Såhär ska det se ut :)


WIERD

Nu sitter jag återigen här i datasalen, min matte börjar om femton minuter. Jag måste bara berätta om en rolig episod medan jag har den i färskt minne: Imorse blev jag skjutsad till skolan av mamma vilket resulterade i att jag var ganska tidig, så skolgården var helt tom. Plötsligt, när jag är på väg mot skolan, så kommer det en liten muslimsk kvinna cyklandes rakt över den helt öde skolgården på en gigantisk, blå trehjuling! HAHA. Jag tyckte iallafall det var väldigt kul. Nåja, nu måste jag gå, ha det. xx

BUTTERFLIES

Det känns som min mage är överfull av kolsyra, så förväntansfull är jag! Idén till projektarbetet är framtagen, och det kommer bli bäst :) Kommer berätta mer om detta när det mesta är spikat, vilket förhoppningsvis är snart!

Tillbaka till verkligheten. Igår var jag och Vanilj och tränade hos Annika för första gången på lite mer än en månad. Det gick bra, nu ska vi bara träna på utan att ha något konkret mål ett tag, vilket känns väldigt skönt. Det kan vara motiverande att träna inför ett visst tillfälle, men just nu känner jag att jag bara vill träna för att bli bättre och ha roligt under tiden, ingen press. Så det är planen nu i vinter. Planen att inte ha någon plan alltså.
Och idag har inte mycket mer hänt än att jag haft biologiprov, som nog gick bra. Nu är klockan kvart i sex redan, så jag tror jag skippar hästarna idag. De får slappa lite :) Istället blir det till att jobba ikapp lite med matten, ligger lite efter för tillfället men det jobbar jag in kvickt nu ikväll. Holla at your boy, xx


Dagens låt! Kul att denna blivit så populär på sistone :)

ZOMBIEN TALAR

God morgon!

Nu sitter jag och Sandra här i skolans lökiga datasal, eftersom vi failat och kommit tidigt till skolan trots att vi tydligen hade sovmorgon till tio. All stress i morse var med andra ord i onödan. Nåja, är man ändå här kan man ju passa på att utnyttja tiden till att röja undan lite plugg, och det är just vad vi ska göra nu. Vi hörs, xx

CYKLAR, TRÄNINGAR & ANNAT

Nu är det officiellt: Detta var sista gången jag cyklade till skolan när det ligger snö på marken. Snön sölade konstigt nog endast ner min cykel och ingen annans, vilket ledde till att jag blev omcyklad ett x antal gånger. + att mina växlar har frusit fast sedan början på december, så jag kan bara använde treans växel. FAIL. Varför denna idioti? undrar kanske en del. Varför cykla när det finns miljöovänligare alternativ? Jo, det var som så att hovslagaren skulle komma klockan två, och jag slutade kvart över ett och nästa buss gick kvart i två. Inte passande för mitt schedule med andra ord, då jag var tvungen att susa hem kvickt som attan för att förekomma hovslagaren. DOCK skådar jag ett sms när jag sitter på stålhästen på väg hem: "Lennie blir sen så du behöver inte stressa. Han kommer inte innan fyra. Ska du träna idag? /mamma". Allt detta lidande med cykeln hade alltså varit i onödan! Irratationen var ett faktum.

Allting slutade med att Lennie kom kvart över sex. Inte okej! Efter att han hade smällt på Carmen hennes nya skor blev det därmed rush hour för att hinna till träningen. Hann i tid, proffsig som man är, trots klödd med lastningen eftersom vi skulle köra två barbariska hästar i samma släp. Iallafall, träningen gick ganska superbt och nu sitter jag här, nyduschad med en kopp oboy och en knäckemacka med enbart smör på? Vad liknar detta? Inte någon Rebecca brukar äta iallafall, den saken är klar. Nu ska jag rajta ner svaren på några mattetal och därefter inta sängen i sällskap med min biologibok. God natt guys. xx

& grattis julia, 18 år idag!




























Milda moster vilket saftigt inlägg. Orkar folk läsa all denna viktiga information?


SAKNAR

Bjuder på några fler bilder från Canazei! De två första är från lille julafton och den tredje från julafton om jag inte minns fel. Enjoy :)






TV-DAGS

En stereotyp söndagkväll har inletts. Jag har placerat ändan i tv-soffan och om några minuter börjar Project Runway, jippi. Och som grädden på moset åkte mamma och pappa nyss iväg och hämtade pizza! Haha, den här helgen har det verkligen inte snålats på fettet! Glass, godis, läsk, tacos, pizza.. Usch, detta är inte okej. Nästa vecka ska jag fasta! xx


Detta var lätt den bästa PR-säsongen, säsong tre :)


GÅRDAGENS SAMTAL

S: Det är så bra att vi har börjat med myset i tid idag!
R: Eller hur! Det blir så misslyckat om man börjar typ.. nio eller nåt.
S: Precis, det är ju så mycket som ska hinnas med!

Haha, epic win.

LÖRDAGSMYS

"Efter en lång dag av hårt slappande, är det skönt att koppla av", som Timon skulle ha sagt. Jag och Siri är just nu i slutspurten på lördagsmyset: Vi har tittat på säsongsavslutningen av gtf, filmen Taken (som Siri hyrde och som det senare visade sig att båda två redan hade sett, haha), och nu är hipp-hipp i full gång! Självklart har vi organiserat myset så till den grad att vi var utrustade med föda som hade hållt oss mätta till slutet av månaden. Men nej, nu ska jag fokusera till 100 % på kajan (y)


PL

Jag saknar dig. Två år sedan & det känns som om det var igår men samtidigt en hel livstid sedan. Jag skulle kunna skriva ett meterlångt inlägg, men jag har ältat detta så mycket redan, alltför mycket. Tittar på bilder och försöker minnas allt det roliga istället.





Division 1 i Färs.


Midsommarcupen -06



Vinslöv, riktigt längesen! Måste ha varit -05 tror jag. Tycker denna bilden är så rolig :)



Kalmar - 06. Detta var så kul, uppstallning och allting :) Dock var vädret inte det bästa..



På fälttavlans-DM -07, där vi blev femte bästa c-ponnyekipage i Skåne :)



Också fälttävlans-DM -07, det var både individuellt och lag. Vårt lag vann hela skiten :)






Haha, ååh. Allt sånthär.. Jag saknar dig något fruktansvärt.





CA

Nyligen hemkommen från hoppträning hos Stefan, så nu sitter jag här nyduschad och mätt. Dagens träning gick så toppen det kan gå, Carmen förtjänar Nobels fredspris. Trots att vi var fyra stycken idag gick hon som en klocka mest hela tiden. Jag föredrar att vara två eller tre, det blir lite lugnare då. Intimt är bra. Nåja, vi hoppade iallafall 1.35 idag :) Inte en hel bana naturligtvis, men en smal oxer. Det påminde lite om att rida in i en domedagshinderbana: Det var först ett räcke på kanske.. 1.15 eller något, sedan en bom, sedan en cavaletti, ett galoppsprång, en till cavaletti, en bom och sist oxern då. Haha, men det gick om sagt bra. 

En never before seen pic från Annas photoshoot med oss i söndags ;)

KVÄLLENS +

Marängsviss såhär på en simpel onsdag. Ibland är jag så långt utanför lådan att jag fascineras av mig själv. Nåväl, nu ska jag dra mig mot sängen. Den heliga möbeln. God natt!




BUBLÉ

Här sitter jag i min ensamhet, kom nyligen in från stallet och försöker nu plugga lite biologi (ni märker ju hur det går), och så lyssnar jag på Michael Bublé. Han är så bra! Låtarna är så sköna att lyssna på, typ lite swing/jazz/nånting. Dessa två är de bästa tycker jag :)

Everything


Haven't Met You Jet




WTF

Idag påbörjades matte D, och därmed delades de nya matteböckerna ut. Hur tänkte de egentligen här? var den abslout första fråga som ploppade upp i mitt huvud. Är detta en relevant framsida att ha på en mattebok? Är denna bild något som lockar en till att öppna boken och längta efter kunskap? Ett stort fett nej är svaret. Detta påminner om en dörr till en fängelsecell. Det enda som återstår för mig att säga är: Grattis, matteboksförfattare! Ni har lyckats göra matte ännu mer avskräckande än vad den tidigare varit, en uppgift jag trott varit omöjlig.




I'M ALIVE

Jag överlevde första skoldagen, tjoho. Inte var det någon mjukstart inte: Intensiva studier fram till klockan 15.30 har bedrivits, läxberget har redan påbörjats.. Och så vidare. Jaja, nog om detta, tänkte bara meddela att jag inte avlidit. För övrigt klarade Aron moppekörkortet idag, trots skräckartikeln i Norra Skåne igår om hur supersvårt det var. Han har väl ärvt intellektualiteten från sin dyra syster (y) Så ikväll blir det fest här hemma, mamma och pappa är och handlar mat. Själv ska jag inleda kvällen med att städa rummet en aning och därefter räkna några mattetal. Det här med att komma tillbaka till verkligheten skedde verkligen abrupt. xx

LAST DAY IN FREEDOME

Nu sitter jag här och sörjer, depp-spellistan är till och med på. Då är det verkligen seriöst. Löken har för länge sedan blommat, så att säga. Det kokta fläsket har blivit stekt. Bägaren har runnit över. Och så vidare. Nåja, grunden till denna nedstämdhet är att skolan börjar imorgon. "The house of doom is back", som det står i min kalender. Nu återstår bara att ta reda på när och var vi ska samlas, det kan ju vara en utmaning. Inget schema syns till på hemsidan, trots att det skulle varit ute den 22 december. Bra jobbat hts! Ni är en stolthet för Hässleholm.

Nej, detta duger inte, jag ska försöka gaska upp mig och tänka glada tankar. Det finns ju trots en tummen upp för skolan om man tänker efter lite: Man får träffa sina klasspolare och -polarinnor igen! Inte helt oangenämt inte. Jag känner att jag snart bubblar över, en hel del av lov-dagarna har jag ju gått runt här hemma och lökat, och därmed inte kunnat tragga tillnärmelsevis lika mycket som jag brukar. En annan är ju en ytterst verbal individ.

Nu blir till att nanna kudden så man inte ser ut som en zombiebrud imorgon. God natt! xx





CARMIS

Idag fotade Anna mig och Carmen när vi dressyrade lite på banan :) Här kommer en liten bildbomb, jag får väl hoppas på att mina läsare inte har adhd utan kan fokusera en längre tid. Höhö.













SATURDAY NIGHT

Igår hade jag ett liv, vad är det här? Heh. Anna kom först hit och vi gjorde oss i ordning, därefter skjutsade mamma in oss till Line som fyllde sjutton! Där sattes vi genast i arbete med att hacka paprika. Sedan åt vi tacos och därefter droppade folket in. & sedan björket, lol. Nu är det dags för bilder tycker jag allt.


moi


anna


jag & anna (högoddsare där)


anna, amanda & anna på stationen


PULKA

Idag har jag och Siri varit ute i pulkabacken! En väldigt brant sådan måste jag tillägga.






STRATEGI

Ibland är jag riktigt listig. Jag har kommit på en idiotsäker metod att säkra tillsättandet av moi på en arbetsplats i sommar. Det krävs bara tre enkla steg: 1) Styr diskret in ett samtal du har med en slumpvis vald vän på ämnet sommarjobb och då kommer givetvis följande fråga upp: Vart vill du sommarjobba? 2) Lägg noga svaren du får från vederbörande på minnet och välj sedan ut några av de ställena du skulle tycka det vore tipptopp att sommarjobba på. 3) Skynda dig och sök jobb på dessa platser, innan din vän hunnit göra det!
Awesome va?

Slugt.

Dagens tips blir alltså: Frågar jag dig var du ska sommarjobba - ljug!

SHOWJUMPING

Nyss kom jag hem från Stefan där jag varit och hopptränat med Carmen, första gången på över en månad. Kanske till och med två.. Det var jättekul iallafall, skönt att vara på g igen :) Hon var lite psycho i början, märktes verkligen att hon var hoppsugen! Har ingen tävling på gång ännu, men snart får jag och pappa sätta oss med lite planering inför våren. Vi har anmält intresse för att rida division 1 hoppning, så förhoppningsvis kommer jag med där :) Så helt tomt är det ju inte. Alltså, snart är vi ute på tävlingsbanorna igen! (Peppar peppar.) xx


TRETTONDAGEN

Idag är det tydligen en röd dag. "Trettondagen" (?). Har totalt missat denna högtid i sjutton år, hade ingen aning om att den existerade. Nåja, just nu är ligger jag i startgroparna, snart är jag på väg ut genom dörren och vidare till singstar-kväll långt ute i tjottaheiti med några töser :) Vi hörs. xx


gammal vinterbild. :) 

DRAGONBALL EVOLUTION

Igår kväll kollade jag äntligen på dragonball evolution, som ett troget db-fan måste man ju undersöka om den var lika dålig som recensionerna säger. Och tja, den var rätt dålig faktiskt, dock intressant att se hur de tolkar en manga som "riktig" film. Men jag är inte så kräsen när det gäller filmer, det enda jag inte klarar av är tråkiga filmer. Den här var inte tråkig alls, bara lite b.


Bilduppladdningen fungerar igen förresten! :)

A MESSAGE

Bilduppladdningen har fortfarande inte börjat fungera, jag lackar ur på blogg.se. Jag hoppas det kommer börja funka igen imorgon, men om jag inte uppdaterar dåligt i några dagar är det på grund av detta. Inte kul att blogga utan bilder.. :(

Ha det bra så länge!

!!

Idag är cirkeln av monotoni bruten: Jag har lämnat hemmet! En tripp till ekohallen var anledningen, vi köpte lite prylar jag var i behov av, såsom tyglar, gummiband och lite smått och gott. Även ett nytt träningsschabrak, då jag lyckats med konststycket att slarva bort mitt förra (?). Nåja, nu sitter jag här och är dödstrött, hela tjocka släkten har nyss lämnat huset, Aron har nämligen bemärkelsedag idag så här har varit släktkalas. Tjo och tjimm med andra ord! Nej fränder, nu ska jag gå och lägga mig. Natti. xx



LATA LÖRDAG

Idag var en lördag helt i min smak. Jag har mest drällt omkring här hemma och spenderat ett x antal minuter i vår nya soffa. Jag är ett fan av den. Den står i köket och har gett termen mysfaktor en ny innebörd. Idag fick jag en utomkroppslig upplevelse när jag låg där utrustad med värmekudde, varm choklad och en bok. Två iakttagelser gjordes: 1) Man har det egentligen jäkligt bra, och från och med nu ska jag börja se guldkornen i vardagen mer. Nytt år, nya perspektiv att välja att se världen ur.  Det är det som är så fantastiskt, att man kan välja hur man ska se saker. Man borde styra sina egna tankar mer. Inte bara låta saker hända. Och just det, 2) för första gången kände jag att kunde relatera till begreppet "vardagslyx". Blondinbella uppenbarade sig. Fast ja, det var bara en parantes.

Detta var dagens visdomsord. Ni fattar ju vilket händelselös dag jag haft. Skriver en halv bibel om en soffa. I'm going mental..


2010

Hallelujah, mitt första inlägg år 2010 skrivs just nu. Haha, nej men. Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton folket, själv hade jag en väldigt mysig och lugn kväll/natt här hemma vår familj och två andra familjer vi brukar umgås med firade tillsammans, åt god middag, smällde raketer, 80-talsdisco och lite så. Haha! En verklig svennebanan-nyårsafton alltså.

Jag hoppas och tror att 2010 kommer bli ett bra år, jag kommer ju att fylla 18 om inte annat. Det kan ju för all del vara lite ångestladdat kanske, men jag tror mest det kommer kännas kul! Och jag och Carmen ska kämpa för nya framgångar, målet är väl att kunna bli riktigt stabila i 1.20-klasser, och förhoppningsvis går kurvan även uppåt inom dressyren, det skulle vara väldigt roligt att starta någon lokal LA:1 :) Skolan tror jag dock kommer bli lite kämpig, iallafall kommande termin då fysik b och matte d ska klaras av samtidigt.. Men äsch, det har ju alltid ordnat sig ganska bra till sist innan, så varför skulle det inte göra det nu? Aja, i övrigt ska 2010 bli ett allmänt.. spårat år! Bara leva livet och hitta på skit.

Jag har inga direkta nyårslöften, tycker det är lite tramsigt, men har väl mer.. "målsättningar" (bara för att det inte ska vara lika förödande om jag failar, haha!): Jag ska försöka 1) ta körkort och 2) skaffa sommarjobb. Heja!


Partyprince på nyårsafton. Paljetter & kittet vettni!


RSS 2.0