SCHTEK-TORSDAG

Idag var det fritt från jubbet! Aron var också ledig, så efter frukost brände vi en skiva med den ultimata sommarmixen på, och sedan lade vi oss på terassen och stekte sönder i princip hela dagen, sjukt nice. Detta har dock inneburit vissa bieffekter: Jag är helt illröd i huvudet! Resten av kroppen blev mer eller mindre normalbrun, men seriöst. Mitt fejs! Ser ut som jag amputerat huvudet och satt dit en tomat. Nåja, förhoppningsvis har det lagt sig tills imorgon.

På tal om imorgon, midsummaaah. Det blir faktiskt en chillkväll för min del, familjen åker bort så har huset för mig själv, och Siri kommer hit hyfsat tidigt under dagen så ska vi åka och handla massa mat och sedan laga midsommarmiddag och så :) Vi bjöd in Hanh och Sandra också, de har inte riktigt bestämt sig än om de kommer eller om de vill köra i hardcore party-filen, så ja. Antingen blir det bara jag & sistah eller en liten gathering. Blir nice vilket som. Hoppas ni också får en bra midsommar, vi hörs. xx


Foto: jag

JUBBET

Jobbrapport!

Måndag: Första dagen, uuh. Rebecka, min följeslagare när det gäller svevia-händelser (läs: hennes pappa jobbar också där höhö. Fördelar fördelar!) kom och hämtade mig klockan 06.00, skjut mig. Efter en svängom in till Tormestorp där vi hämtade upp passagerare nummer tre, bar det av till Vellinge där vi ska vara nu i tre veckor, nästan helt utan felkörningar, proffset herself var ju kartläsare. Framme på kontoret och bytte om till våra jubbeoutfits, de är stiliga. Neonoranga med en touch av reflexgult. Sedan var det bara ut på byggena, vi fick faktiskt vara på två olika ställen denna dag. Slaveriet tog sin början. Bära brädor, slå ut spikar, osv. Sen körde vi hem efter en liten felkörning in till Malmö, heh.

Tisdag: Rebecka fick komma till mitt bygge och ska vara där från och med nu, nice. Denna dag var det fest, det var nämligen formsläpp! Och då snålas det inte på firandet vill jag lova. Det var grillparty och det kom gubbar från hela södra skåne och beundrade bron. Annars var det slaveri som vanligt, men jag fick lite privelegier och fick köra bultmaskinen, mitt mvg i träslöjd gjorde sig påmint!

Onsdag: Stekväder så in i, och allt vi gjorde heeela dagen lång, och kommer få göra inom en lång framtid var/är att slå ur spikar ur alla brädor sedan formsläppet. Bonnabrännan gjorde entré.

En liten mjukstartvecka på tre dagar och ändå är jag helt död. Slutar jag blogga vet ni vad som har hänt..


Formsläppet! Fräckt att se. Allt det som ligger på market har suttit på bron innan, och sen pang bom ner.


JODÅ JAG FINNS ÄN

Gud. Vad. Jag. Är. Död
Jag började ju jobba i måndags, och daaamn vilket slaveri det är! Är borta minst 11 timmar, restid och kittet ni vet, och står i schtekväder med jubbeoutfit och spikar/borrar osv. Imorgon är det fritt, tack gode gud, jag ska berätta mer om jubbet då. Just nu är min hjärna ungefär lika produktiv som en påse jordnötter.
Nu har jag precis googlat lite, har nämligen fått för mig att jag vill operera bort halsmandlarna. Mer om detta imorgon också. Nu ska jag gå innan jag lovar ännu mer, cya xx

DAMN YOU MR COLD

Jag är jättesjuk. Igen. Funderar starkt på att operera bort min hals, tror jag hade varit ganska söt med huvudet sittandes direkt på axlarna. Hehe, skämt åsido, jag hatar det här. Jag har alltid ont i halsen. Alltid, det är helt absurt. Senaste dagarna har det varit riktigt illa, det känns som min strupe är tre gånger så svullen och fem gånger torrare än den borde, det värker ända upp i gommen och jag hostar upp sega slembitar. Skitäckligt. Jag vet inte vad jag ska göra heller, jag var hos doktorn för kanske två veckor sedan och kollade mig, eftersom jag hade halsfluss för en månad sedan, men de hävdar att jag är frisk. Det kan de ju köra upp någonstans. Jag mår inte bra av detta, varken fysiskt eller mentalt. Jag blir så melankolisk när jag är sjuk, kan ligga en halv dag i sängen och stirra upp i taket och bara tänka på saker jag är ledsen över. Känner mig lite nedbruten, vet inte hur jag ska vända det här riktigt just nu. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av how i met your mother och sedan somna tidigt. God natt xx



I know I'm being used
But that's okay because I like the abuse
I may be dumb, but I'm not a dweeb
I'm just a sucker with no self esteem

JEG KALDER PÅ DIG

Ledig dag idag, inte klokt! Eller helt ledig är den inte, klockan sex är det banbyggnad & kransbindning nere i ridhuset. Men fram tills dess blir det aktivt slappande, jag är inte kry någonstans.. Ont i halsen och mitt skinn är ut och in, känns misslyckat.
Nåväl, i tisdags var det knockout-dressyr mot Frosta, och vi vann efter mycket möda, nice. Annars har jag bara jobbat, tränat litegrann samt varit lite med Siri sen senast.

Bästa spotifyspellistan just nu hittar ni HÄR. Älskar musiken den här sommaren, sommarplågorna är för en gångs skull toppen istället för värdelösa. Robyns nya är sjukt bra, natteravn ännu bättre, och självklart de obligatoriska alors on danse & we no speak americano!












NYTT JUBB

Idag har jag målat väggar tills jag stupat! Jobbet i klubbstugan fortsätter, det är ta mig tusan ett slavgöra. Musbajs, stinkande kylskåp och oerhört mycket damm. Inte nådigt. Men börjar på att bli grannt, på fredag ska där vara flawless!
En annan sak som hände idag var att jag fick ett ytterst angenämt telefonsamtal. Det var från ett sommarjobb jag sökt, som jag fick! De två sista veckorna på lovet, 2:a till 13:e augusti, ska jag jobba 8 till 12 på Linnéskolan. Man ska typ hjälpa ig-95:or att få g i engelska, känns som simpla pengar att tjäna :) Och nu är det snabba ryck, redan imorgon ska jag komma dit och träffa de jag ska jobba med, kolla var det ska vara osv.
Annars har jag bara tränat Carmen hos Elisabeth idag, imorgon är det knock out-dressyren, det taggar vi inför. Nu blir det sängen, xx



NATTPRAT

Helgen är slut för denna gången, och det känns smått extatiskt att den i princip bara fortsätter och fortsätter.. Ingen fångenskap i skolan. Det tycker vi om. Min helg har varit bra, i fredags var hela familjen och firade Pernilla som tog studenten, ett år kvar.. Hehe.
I lördags var jag i Gärds med Carmen och tävlade, men det gick inget vidare. I 1.20:n gick hon, inte toppen med hyggligt, fram till en sjukt svår kombination som över halva startfältet failade på, och självklart failar vi också på den.. Det var så konstigt, hon blev liksom inte tittig utan hon bara stod emot.. Kanske hade kunnat trycka över henne om det varit ett vanligt enkelhinder men eftersom det var en komination fungerade det inte alls. Och gud, sen till 1.25 alltså.. Kaos allting, när jag ska börja hoppa fram går ett ekipage omkull och de var tvungna att ringa ambulans och allt. Sen precis när jag skulle starta kommer ambulansen och hela tävlingen pausas. Men till sist fick jag då rida, och det går sjukt bra fram till sexan där hon börjar titta jättemycket, vilket hon aldrig gör :s Märkligt. Så: Två ute av två starter. Ingen succe.
På kvällen där var jag med Bea och Sandra, vi var först hemma hos Bea och sen gick vi ut och så, kul som tusan!
Idag har jag varit på, wait for it, jubbet! Eller rättare sagt mitt temporära jobb. Under en vecka ska jag och några andra brudar måla om i hästsportföreningens klubbstuga. För 50 spänn i timmen, slavalön men vad gör man? Nästa måndag börjar jag på mitt betydligt mer välbetalda jobb.

Nu vet ni det. God natt, xx

NU TAR VI IGEN

Söndag: Tävling med Vanilj, gick muuuy dåligt som förväntat. :(
Måndag: Lite skola, + terminens sista dressyrträning nere i ridhuset.
Tisdag: Malins student i Kävlinge!
Onsdag: Jag attendade min, wait for it, sista mattelektion ever!! Legendary. & kvällen bjöd på förfest på breidablick och därefter utsparken, kuuul. Mindre kul: Taxi från breida till stationen, 150 spänn!!! Insane. Åk aldrig med taxikurir hässleholm säger jag bara. Annars bara ++++ på kvällen!
Torsdag: Skolavslutning! Frukost med klassen och lite rektorstragg. Status just nu, sommarlovet har startat och det känns a-maz-ing! Ikväll luffar jag bort till Siri, vi skulle egentligen på grillfest ikväll men vi tänkte toffla och ha lite torsdagsmys istället. Och annars.. tja, jag åt nyss en kebabrulle för första gången. Score. Vi hörs, xx

TRÄGEN VINNER

Idag har jag varit och tävlat i Värnamo, och succén var ett faktum :) Dubbelnolla i 1.10:n, dock lyckas jag klanta till det inför sista hindret i omhoppningen och glömmer vägen totalt, så det gick säkert minst två sekunder till spillo där, riktigt surt. Jag som aldrig glömmer banan. Detta ledde till att jag kom en hundradel utanför placering. EN FRIGGIN' HUNDRADEL! Nästan töntigt mycket otur. Men det spelar ju egentligen ingen roll, rundan var toppen annars. Och därefter var det 120, nollade och kom 8 av, vad kan det ha varit, 17 - 18 placerade. Det var min första nolla i 1.20 evaah så det kändes rätt fantastiskt.

Imorgon blir det dressyr med Vanilj. Totalt opepp och självförtroendet är nere på noll, vet inte varför jag ska tävla henne överhuvudtaget, jag fixar ju inte det. Men jaja, det värsta som kan hända är ju att vi failar totalt och det har vi gjort de senaste tre tävlingarna så det är rätt lugnt.

Nu ska jag titta lite How I met your mother, mina förebilder. Längtar tills det rätta tillfället dyker upp att köra "i set a bang"-låten, (här för icke-fansen) hahahaha. Guuud.

Vi hörs imorgon :) xx

BUBBEL

Fredag! Det tycker vi om. Min fredag har varit chill, slutade skolan redan innan lunch och gick därefter och spenderade lite pengar i stan, lite kläder, hårfärg och sånt till studenter/avslutningar/trädgårdshäng/klubbfester osv som vankas nästa vecka. Livet på en pinne det där. Behöver ett par nya skor också. Har bara ett par klackar som håller måttet och folk som bara ser mig ute kommer ju snart börja tro att de vuxit fast på mina fötter. Men jag hittade inga som uppfyllde mina krav. Nåja, förutom detta har jag varit hos Annika och skulle tränat men hon blev sjuk? Helt grå i ansiktet, stackarn. Så jag fick rida på egen hand, det gick inte så bra. Nu ska jag iallafall sova, imorgon är det tävling i Värnamo med Carmen vilket innebär att jag måste stiga upp halv sex, vilket plågoris. God natt kompisar! xx


Denna kjol är numera min :) Finare i verkligheten.


XPERIA

Åh, idag är jag uppfylld av materiell lycka: Jag har ny fått ny mobil! Närmare bestämt en Sony Ericsson Xperia x10 mini. Jag älskar den! Den är jätteliten och söt, har både facebook och gps.. Denna lilla gynnare och jag ska nog få många fina stunder tillsammans, det känner jag på mig. Enligt sonys hemsida finns det rosa skal, men den här modellen av xperia är ganska ny så det verkar inte finnas att få tag på än, jag har kollat ebay och det finns inte ens där så.. Men när det är tillgängligt ska jag utan tvekan kirra ett sådant!


SIESTA 2010

Nu är jag tillbaka igen! Siesta 2010 var helt galet superbt extraordinärt perfa! Först och främst alla konsterter såklart, de jag såg var Johnossi, Kristian Anttila, Kapten Röd, The Hives, Mustasch och Maskinen. Är redigt nöjd med min line-up faktiskt, ALLA jag såg var toppen! Lite ledsen att jag missade Name the Pet, men men, det är sånt som händer..
Och sen alla episoder på och till/från campingen, galet att man kan ha så roligt i tre dygn konstant. Mänskligheten är så fin ibland.

Jag fotade bara lite på torsdagen eftersom jag råkade lägga min väska i en vattenpöl, typiskt mig, så jag fick dumpa av alla saker i tältet.. Men några bilder togs iallafall.


Sandra & Ida taggade inför dag ett!


& även jag




Johnossi! Enda bilden som blev hyfsad och den tog någon annan till mig, heh.


Anttila, utan tvekan bäst på torsdagen!


Siri & Viktoria i vårt status-tält

RSS 2.0