AB

Idag har jag haft en bra dag. På biologin fick vi kolla vilka blodgrupper vi hade, och jag hade AB vilket bara 3,75 % av jordens befolkning har! Känns exklusivt. Sedan har jag varit på körskolan och fått godkänt på både datortest och vägmärkestest minsann. Körkort, snart är du mitt! Innan red jag Carmen ett hårdningpass och nu ska jag kombinera Anna Anka och kemiläxa, tror det blir ett vinnande koncept. True blood hägrar även ikväll, ska inte missas. För övrigt har jag huset för mig själv till tio eller något. Enmannaparty står alltså på schemat. Vi hörs! xx


foto: jag

MEEEEN

Jag är trött. Idag har jag mest vandrat omkring i skolan som en zombie. Skippade att boka träningstid idag, planerar istället att placera min bakdel i soffan framför 2 1/2 men om tjugo minuter, dubbelavsnitt hägrar! Är ytterst nöjd med mitt beslut. xx


Bilder från Hovdala för två helger sedan som jag glömt att lägga upp :)


MÅNDAG

Ny vecka igen. Lite kortare än den brukar, på fredag är det ju ledigt! Och sedan börjar påsklovet. Nåja, ska genomlida de framförvarande dagarna först.. Veckans enda prov är dock redan gjort, skönt. Nu återstår bara prat om JRR Tolkien i tre minuter. På engelska dessutom. Kan bli tufft, hittills har jag samlat fakta som motsvarar cirka 15 sekunders tal.

..Upptäckte nyss att jag skrivit fyra rader om skolan, vilket betyder att jag verkligen inte har någonting alls av värde att berätta. Nu sticker jag och Carmen till träningen, ha det! xx


Tjusig bild från wildfox

HELGEN

Fredag: Utgång med tjejerna, toppenkul!
Lördag: Kollade Sommaren med Göran med mamma, haha :)
Söndag: Tävling! Det gick sådär, ett pet i 1.10 och två i 1.20.. Dock min bästa 1.20 ryttarmässigt.


foto: jag


SNABBIS

Strax åker jag iväg på hemmatävling med Carmen, uppdaterar mer när jag kommit hem! :) xx


DATASAL

Just nu sitter jag i skolans datasal och jäser. Jag har precis fixat med min projektarbets-loggbok, så nu är jag äntligen ikapp med alla mina inlägg, en sak mindre att känna sig stressad över! Känns skönt. Om drygt två och en halv timme slutar jag.. Två lektioner kvar.. Härda ut, it is! TTYL. xx

LINSER

Nu sitter jag här med linser på mig för första gången i mitt liv! Känner mig lite naken, rädd, exposed.. Jag vänjer mig nog, men just nu känns det jätteannorlunda. På ett bra sätt! Snart ska jag ta ut dem (får inte ha dem så länge första dagarna) och sedan ska jag ner till ridhuset och träna med Carmen :) Hörs ikväll eller imorgon. Troligtvis imorgon. xx


Foto mamma, redigering jag. :)

SÖNDAGENS ACCOMPLISHMENTS

1. Kört bil! Inga motorstopp, kollisioner eller nerkörningar i diket. Mvg till moi med andra ord.

2. Tävlat med Carmen. 1.10: 4 fel (ett riv). Kraken kunde lyft på fötterna, för det var en fin runda. 1.20: 5 fel (ett riv och ett tidsfel). Allt var mitt fel där, jag red alldeles för passivt.. Gotta step it up.


MONTHY PYTHON

Igår kväll var det Monthy Python-maraton @ Arons place (en utomstående tror nu att jag faktiskt lämnat mitt hem en lördagkväll, perfekt!). Hann avverka The meaning of life samt halva Life of Brian innan jag somnade. Haha, har fortfarande kramp i magen av skrattandet. Aja, ttyl.


HOVDALA

Idag åkte jag, mamma och Mani till Hovdala och spårade. Man går typ inne i skogen och sedan ska hunden följa doftspåret där man har gått. Det gick bra tror jag, vet inte riktigt hur det ska vara.. Heh.








Somnade direkt när vi kom hem :)

TÄVLING OSV

Hola. För sisådär en timme sedan kom jag hem från dressyrtävling, red LB:2 med Carmen. Det gick inte särskilt bra, hon var jättespänd. 61,6 % blev det. Nåja, tror hon har lite myror i skinnet i och med att det fällningstider och så. + att hon är lite dampig. Bjuder på en ganska rutten mobilbild från precis innan vi körde iväg :)


SNABBT INLÄGG

Det är så mycket som ska fixas och trixas med. Man hinner inte med.. Detta är några saker som ska göras denna och nästa vecka:

- Lämna in jobbansökan till Maxi
- Ringa till Äggan och fråga om jobb
- Ta foto till ID-kort
- Hämta mina linser på måndag + lära sig sätta i dem. Jag ska testa ha det i en månad, sen får jag se om jag trivs med det och isåfall fortsätta ha det :)
- Träningar ikväll, på måndag, tisdag och nästa torsdag.
- Tävling fredag och söndag
- Boka in handledarträff med våra handledare till projektarbetet + börja skriva loggbok
- Städa rummet
- Läxor..

Om ändå dygnet hade några extra timmar. Nu ska jag hasta vidare, kanske ska börja kolla lite på gårdagens True Blood-avsnitt på svt play innan träningen börjar. Jag glömde totalt bort det igår! :o Illa.


DAGENS BEDRIFTER

x Fyratimmars aulaskrivning i svenska
x Utelåst i en dryg timme
x Teorilektion på körskolan
x Släktkalas hos mormor och morfar


BALLERINA KLADDKAKA

Idag testade jag ballerina kladdkaka för första gången. Det var ytterst gott, särskilt om man följer regeln. Doppa alltså!




UPPLADDNING INFÖR SHF

Just ni sitter jag och..


..tittar på dagens kupan-fynd,


..pluggar kemi,


..samt sjunger duett med Eric Saade. Det låter väldans grannt kan jag meddela!

& om knappt en och en halv timme ska jag titta på Maria Montazami och resten av gänget! Missa inte! xx

MMMBOP

Helgen har gått i rödaste rappet som vanligt. Igår red jag ut med min medryttare Eva-Marie, en långrunda, skitmysigt var det. På kvällen var jag och kollade på melodifestival-finalen med Line hemma hos henne. Åsikterna haglade och i vanlig ordning blev röstningen inte som man ville. :)
Idag när jag kom hem därifrån åkte jag nästan dirr till bea och sebbe och vi fick en hel del gjort med projektarbetet, och till sist var det pizza-kväll med ungdomssektionen. Nu lyssnar jag på the hanson brothers! Och ska sova! God natt! xx

YRKESPLANER

Lunds tekniska högskola var inget för mig. "Civilingenjör", pfft.




Bilder från ilovewildfox

DOUBLE NATURE

Enmanspartyt håller på att ebba ut, och jag drar mig mot sängen. Dagen har varit ansträngande men bra. Spanskaprov på morgonen som gick bättre än förväntat. Sedan blev det strömavbrott i skolan! Mattanterna fick diska för hand och alla irrade runt med mobillamporna på i kolsvarta korridorer. När lyset kom tillbaka efter sådär en halvtimme blev alla jättebesvikna. Heh. Nåja, på eftermiddagen var det studiebesök på Lunds Universitet. Det var kul, jag tycker om klassresor. Det blir som att vara tillbaka i mellanstadiet. + att det är ett avbrott från monotonin.
Kvällen bjöd på fredagsmys i vanlig ordning och nu ska jag sova som sagt. God natt xx




Siri har fotat :)

LÄGESRAPPORT

Just nu: Mackor förtärs och spanska pluggas. Träningen gick bra, Carmis var på g. Imorgon blir det spanskaprov och därefter klassresa till Lund. Och på kvällen givetvis fredagsmys aka enmannaparty.

Dagens bästa:
Ted till Ana, spanskaläraren: - Jag har några kompisar i Barcelona, och de har faktiskt lärt mig lite spanska nu!
(Bör tilläggas att han läst spanska i två år.)

NYTT




Halvgenomskinlig tröja
Tajts med skinn på knäna
:)


POSITIVA KLUBBEN

Jag är så glad just nu: Jag kan höra igen!! Jag har hört väldigt dåligt i många månader nu, och igår var måttet rågat, jag hörde i princip ingenting. Så idag gjorde jag slag i saken och gick till farbror doktorn, som dammsög och spolade mina öron. Det är inte klokt hur bra jag hör just nu! Jag känner mig som en superhjälte. Tror aldrig någon har hört såhär bra. Jag hör mitt hår svaja fram och tillbaka när jag går! Jag hör när jag själv andas! Jag hör varenda litet tangenttryck som trycks just nu. Helt underbart, jag känner fortfarande glädjetårarna komma när jag tänker på det, haha.

Nåja. För drygt en timme sedan kom jag hem från körskolan. Jag var på min första teorilektion idag! Träffade Hannah där för övrigt :) Nu känner jag att jag är on the roll. Jag ska köra i helgen hade jag tänkt.

Nu väntar spanskaplugg och därefter True Blood. TTYT! (talk to you tomorrow? haha) xx


Bild härifrån


SCORE

En snabb liten fundering såhär innan läggdags: Är det en slump att premiären av Svenska Hollywoodfruar är på internationella kvinnodagen..? Hehe.


TIDDELIPOM

Ny vecka, nya tag. Ser ut att bli en lugn en. På onsdag skulle jag ha åkt och tävlat med Carmen, men tardsen har ställt in. Så nu blir det division 1 nästa helg (inte denna som kommer nu utan nästa) med bara en tävling i årsbagaget, det var ju inte riktigt så det var tänkt.. Men vad gör man liksom, det blir till att trimma vidare hos Stefan. Nu ska jag iväg och träna dressyr, hörs. xx

SUNSET

Var ute och fotade solnedgången tidigare ikväll, enjoy!




GÖDNING

Igår var jag hemma hos Ida tillsammans med henne, Sandra & Julia. Kanoners, vi såg på andra chansen + skräckfilm. Efteråt rullade vi fram, kolla födointaget nedan! Inte nådigt. TTYL. xx


FRIDAY

Det är fredag och jag andas ut. Veckan har varit krävande, men nästa ser lite lugnare ut på skolfronten, bevare mig väl. I kväll har det varit fredagsmys med bara mig och mamma här i huset, pappa och Aron är och tävlar. Imorgon ska jag rida och pyssla i stallet halva dagen, mys :) På kvällen blir det umgänge med Sandra och Ida och ett lass marängsviss, inte helt fel. xx





Håkan + skor. Kan bara bli fint. (från nelly!)

RAPPORT FRÅN SKOLAN

Puh. Matteprovet är avklarat och det känns som en sten har fallit från mina axlar. Eller något. Nu sitter jag här och pysslar med bloggen medan Ida och Sandra spelar farmville, hoho. Klickar ni på annonsen nedan, får jag pengar! 50 öre för varje klick. Do it! :)


MATH SUCKS

Imorgon har jag matteprov. Detta innebär att hela kvällen måste spenderas med näsan nere i siffrornas värld. Damn. Skulle vilja komma i denna tröja till provet, höhö:


HIPPT


OS-mössa!

PAR I VÅRTECKEN, STATUS + CLOSE-UP

1. Min första cykeltur till skolan gjordes, första gången sedan november eller möjligen början på december. Mest bara för att. Men oroa er inte, snön är borta från cykelbanorna så halkrisken är kraftigt reducerad till och med för mig.

2. Carmens snösulor är historia. Hovslagaren tog bort dem idag. Barmark, jag väntar på dig.

Status: Är på g med sommarjobb. Prov och inlämningar flockas. Nya tv:n i köket är omtyckt. Kalles prickiga är numera ett måste på frukostmackan. (Och alla andra mackor.) TTYL xx 


RSS 2.0