HEJ

Senaste dagarna har varit ett enda töcken. Fest med USA-tema, USEK-möte, träningar, prov, och inte minst har siesta-campingen slagit upp sina portar. Igår satte vi upp tältet, det var minst sagt ett projekt.. Men nu står det där stadigt iallafall. Imorgon börjar det på riktigt, längtar som en tönt. Och som den ultimata uppladdningen för detta event har skolan så påpassligt ordnat ett, wait for it, fysikprov. Nu gräver jag ner mig i böckerna några minuter för att förhindra totalt failure. TTYL xx

NEWS

1. JAG HAR HALSFLUSS. Det där krävde versaler. Nu äter jag penicillin för fullt, så förhoppningsvis blir jag frisk i rödaste rappet, mår redan mycket bättre idag än igår faktiskt! Detta har inneburit att mina helgplaner har fått reduceras en aning, istället för att sitta i Hannahs soffa igår satt jag i min egen, invirad i ett täcke. Och just nu skulle jag trimmat Vanilj hemma hos Annika men det känns inte som någon särskilt bra idé. Istället sitter jag här och försöker använda the force för att bli så frisk som möjligt till ikväll, för kvällen planer ska icke ställas in. No way. Möjligen att jag får ta det lite lugnare. Det kan jag sträcka mig till.

2. Spelschemat till siesta har kommit, hiho. Det ser hyfsat ut, allt är bra förutom en liten krock på lördagen: Maskinen klockan 21 och Name the Pet klockan 22, blir nog en aning tajt och slutet/början av första/andra får kanske offras.

NÅJA. Nu ska jag lägga mig i en soffa eller möjligen en säng. TTYL xx
Bild från ilovewildfox

HEY HO

Gud vad tiden flyger iväg, jag som skulle bloggat när jag kom hem i söndags och idag är det torsdag. Så kan det gå. Nåja, torsdag till söndag var jag som sagt hos Annika och jobbade/tränade, kul att göra något helt annorlunda än vad man brukar, men också grymt jobbigt, stupade i säng bokstavligt talat direkt när jag kom hem i söndags. Vanilj blev för övrigt kvar hos Annika, hon ska vara där nu någon vecka eller två och trimmas lite. Passar bra när jag ändå har så mycket annat. Var där i tisdags och red, annars har den här veckan bara bestått av att träna och rida Carmen samt mycket skoljobb: Idag hade jag matte D-nationella till exempel. Om jag fixade detta provet, vilket jag är hyggligt säker på att jag gjorde, så behöver jag inte räkna en enda jävla integral någonsin mer! Känns smooth. Nu är det bara två prov, ett kompletteringsprov, en muntlig redovisning, en inlämning, en filmanalys och en bokanalys kvar. Hm, nu när jag räknade upp det var det inte så lite som jag trodde.. Fail.

Nåja, kommande helg ser ut att bli fin! Ska köra ett smärre avståndstagande från läxorna och köra ett annat schema: Imorgon ska jag till doktorn och kolla min hals som är en aning ickeperfekt och sedan kirra nytt pass. Sen till skolan och ha lite oundvikliga lektioner, men det blir nog bra. Kvällen bjuder på en liten grill-/tjejkväll hemma hos Hannah som fyller år, blir nog jättemysigt. På lördag ska jag hem till Annika och rida Vanilj på förmiddagen, och på kvällen är det årets fest som gäller! Höhö, nej men, det är maskerad och sånt så det blir nog, om inte årets fest så iallafall väldigt kul. På söndag ska väl jag och Line sova länge, och sedan rida lite och därefter åka till Vinslöv och titta lite på tävlingarna, och till sist USEK-möte klockan sju.
Livet på en pinne. God natt fellaahs. xx

JUBLA

Tillbaka från pausen. Blir detta inlägget och sen en liten paus igen, dock av mer ofrivillig natur då jag åker iväg på träningsläger imorgon, kommer hem söndag kväll. Jag och Vanilj ska bo hemma och hos min tränade och bli bitched around, rätt kul ändå. Sen är det tävling på söndag som hon ska hjälpa mig rida fram och sånt till, så lite förberedelse-bootcamp kan man väl säga att detta är. Det blir säkert bra..

Under min lilla paus har väl allt rullat på. Helgen var okej, i fredags var jag hos Sandra och åt tacos och spelade tv-spel med lite folk. I lördags hade Aron konfirmation, folk hela dagen. I söndags var det tävling men den gick inget vidare. Annars i veckorna har det bara varit träning och plugg i princip.
Nu ska jag dra mig mot True Blood. Vi hörs på söndag, då ska jag berätta hur jag hade det på lägret :) xx

PAUS

Kul att absolut ingenting är bra just nu. Jag är nere på botten. Så bloggen lär nog vara en aning inaktiv under närmsta tiden så ni vet det. Ha det bra på obestämd tid så hörs vi. xx

GLATT

Tävling igår, Ringsjön med Carmen.

1.10: Dubbelnolla och nia av tretton placerade! :)
1.20: Två ner i grunden, ettan och tvåan.. Dröjde lite innan jag kom igång med sista halvan av banan givk iallafall hyfsat.

På söndag ska vi hoppa i Perstorp, bara att ladda om! Nu ska vi ner och dressyrträna, vi hörs. xx


Gammal bild! :)

PASSERAD VALBORG

Valborg är förbi för detta året. Redan tidigt i veckan kände jag mig oerhört opepp på minsta lilla typ av fest, så jag tänkte att jag blir hemma och har fredagsmys istället. & jodå, fredagsmys blev det indeed, heh, och tippar på att jag hade det finare än samtliga som var ute och söp i kylan. So, nöjd med beslutet där med andra ord.
Nu ska jag åka över till Siri i någon/möjligen några timmar och prata igenom våra liv. Ni får ha en fortsatt bra första maj :) xx


RSS 2.0