EN TANKE

Jag tycker termen "Lasermannen" är en aning missvisande. Jag tänker på en superhjälte. Stålmannen, Spindelmannen, Lasermannen. Han räddar prinsessor undan drakar och övriga bovar med sitt lasersvärd. Och hans logga ser ut såhär:


TISDAG = TRISTDAG

Idag har det varit en tämligen hemsk dag. Dels har jag blivit drygt 900 kronor fattigare på grund av att jag var och hämtade ut linser idag. Dels är det studentfest med halloweentema just i detta nu, på Harrys, men eftersom jag på obestämd tid inte får gå på fest något mer så sitter jag här hemma och ruttnar. Så det känns väldigt tråkigt, just eftersom det aldrig kommer komma tillbaka. Visst det kommer fler studentfester men halloween är halloween.

Så ikväll, efter jag kom hem från trafikskolan, har jag bara kollat på tv, pluggat lite och nu tänkte jag hit the sack som man säger. Imorgon blir det nog inte så kul. Alla kommer bara prata om allt som hände nu ikväll + att jag har lektioner ända fram till kvart i sex. Nåväl, jag kommer åtminstone att vara utvilad :) Vi hörs. xx

DUBBELTRUBBEL

Jag och Siri begick idag tidernas största failure. När vi skulle hem från shopping, klev vi på fel tåg!!

I början, med andra ord väldigt länge eftersom vi är erkänt retarderade med dåligt lokalsinne dessutom, verkade allting i sin ordning. Efter ett tag gjordes ett stopp, vilket i ordningen vet jag inte. Jag sneglade ut genom fönstret, och såg en fet skylt som sa LANDSKRONA. Eftersom jag har vissa starka minnen från den staden reflekterade jag lite extra, hade det varit någon annan än just denne hade jag förmodligen inte reagerat. Jag tänkte på Landskrona. Sedan tänkte jag på vart det låg i förhållande till Hässleholm. Det kändes inte rätt. Faktiskt väldigt fel. Varpå jag högt säger:
- Du, var fan är vi någonstans?

Efter ett tag kommer vi fram till att, ja. Vi sitter på fel tåg. Ett tåg mot Göteborg.
Som inte går via Hässleholm.

Vi börjar skratta, vad gör man liksom? En skön gubbe i sätet bredvid guidar oss hur vi ska ta oss hem, och vi får vackert hoppa av i Helsingborg, kliva på ett nytt tåg mot Lund och där byta ytterligare en gång.

När vi till slut var hemma, tror ni inte då jag missar min buss, som dessutom var sista bussen, med mindre än tio meter?! Så jag fick knata tillbaka, kliva på Siris buss och därefter sitta på hennes pakethållare medan 80% av min rumpa hängde utanför och jag fick allvarlig andnöd på riktigt av skratt.

Nu har jag äntligen kommit hem och det är slut på det roliga. Eller ja, det var väl två timmar sen jag kom hem. Sängen kallar, godnatt xx


Kollektivtrafik - djävulens påfund!


SCHEDULE

Jag kollade nyss statistiken här på bloggen, och undrar vad som hände igår egentligen? Jag hade dubbelt så många unika besökare än vad jag har en annars bra dag! Kul :)

Min fortsatta vecka ser ut att bli rolig men ganska hektisk: Imorgon blir det skola och därefter ärenden med Siri, på fredag är jag ledig från plugget, ska till tandläkaren vid tio-tiden och halv fyra ska jag möta upp Ted i maskeradaffären (efter ett x antal "men pallaaa halloween" har jag äntligen lyckats hitta en vapendragare). På lördag är det högskoleprovet, seriöst värre. Men det är på kvällen jag lägger mest fokus, då är det nämligen äntligen dags för Siris och Hanhs 18-årsfest! Jag är pepp. Outfiten är redan klar och allt, hehe sån douchbag. Söndagen blir lugn, Ida ska komma hit och rida Vanilj bara. Och bland allt detta ska jag givetvis rida samt träna lite, allt i mitt nya livs anda!

Nu ska jag göra en major förflyttning från datorn till TV:n, snart börjar ju kungarna, wuhu. Ha det! xx


Nyss! :)


TVÄTTMASKINEN SKA BORT

Det jag tänkte blogga om idag som jag inte riktigt orkade igår är: Jag är numera nyttig! Sedan igår. Detta handlar alltså mest om att jag ska träna mer. Jag tränar ju redan med ridningen och sådär, men det har blivit lite mindre på sistone eftersom jag i princip bara rider Carmen num iallafall "seriöst". Så igår var jag ute och sprang efter dressyrträningen, och idag har jag varit med Aron på gymmet i brottarlokalen där han vanligtvis tränar. Där finns ett litet gym, inget high tech eller så men absolut gångbart och framförallt gratis. Dessutom lättillgängligt och man får vara där ensam. Så ja, springa och gym några dagar i veckan ska jag börja med nu. Eller ja, har börjat med :)

Detta på grund av att jag känner mig lite sunkig och allmänt otränad. Har i princip alltid varit i relativt god form men nu på sistone har jag varit lite slapp. Men nu ska tvättbrädan fram! (Haha..) Det är faktiskt kul att träna.

Dagens visdomsord är sagda. Nu får vi se hur länge detta håller, förhoppningsvis länge! Vi hörs, kram xx


hahahaha, min framtid..?

RIGHT ABOVE IT

Uuh, jag gillar inte när jag är dålig på att uppdatera för sen när jag väl gör det blir det så mycket. Men ja. Helgen. Den var bra, särskilt fredagen, då var jag & siri på bånken i kstad och röjde, siri blev ju nyligen 18 så nu har den nya eran börjat! Vi hade iallafall jättekul, som vi alltid har! Sajk. Ja, lördagen och söndagen ägnades mest åt mormor och morfars flytt, de ska vara ute ur lägenheten om runt två veckor eller vad det är. Så man får hjälpa till lite :)

Jag orkar inte uppdatera så mycket idag, detta var helgen iallafall. Skriver mer imorgon! God natt xx


SMACK

Den här veckan har börjat kasst. Jag har varit lite halvsjuk både i måndags och igår och lite grann i morse. Mått illa och verkligen jätteont i magen stundtals. Men nu på eftermiddagen/kvällen har det känts nästan som vanligt igen så nu är det förmodligen över. Pappa tippar på att söndagskebaben var boven i dramat men nja jag vet inte jag..

Nåväl. På grund av detta har jag inte gjort så mycket i veckan. Men i måndags var jag faktiskt och tränade trots att jag mådde dåligt, igår och idag har jag bara vilat upp mig efter skolan.. Imorgon blir det nog lite mer aktivitet för då ska jag med elin till körskolan på fordonslektion och sen antingen träna hos stefan eller bara rida hemma. Nu ska jag sova för jag börjar hyfsat tidigt imorgon, natti xx



gullig :)

BRISTFÄLLIGT

Igår var jag som tidigare nämts och bowlade. När jag klev in genom dörren till bowlinghallen kändes det snarare som att kliva in på röda mattan. Möjligen en smärre överdrift, men min poäng: Folk klär upp sig till konstiga saker. Exempelvis bowling dåva. Visst, på ett sätt är det ett socialt sammanhang. Fattar att man inte vill se ut som en slöfs. Men någonstans får väl gränsen gå. Bowling är faktiskt i grund och botten en sport. En sport som dessutom kräver fula skor. Det ser lite komiskt ut med folket som är dressade till tänderna och ändå knatar fram i exakt likadana skor hela högen.
En annan tillställning många, enligt min mening då givetvis, klär sig felaktigt till är bio. Vem kom på den idiotiska idén att klä upp sig till bio? Idiotiskt. Det är ju inte ens någon som ser en förutom när man går in och ut ur salongen. Nej, bio = mys.

Sådär. Ännu ett stort samhällsproblem är löst. Suit down! säger jag.


DEAD MEAT

Äkta karate hemma hos Anna igår, vilket har lett till en tämligen horribel dag idag, inte minst då jag har varit en vända nere i ridhuset och varit funktionär på dressyrtävlingarna. Nu ikväll stod bowling på schemat med usek och lite annat folk, trevligt men var galet trött. Så nu ska jag ta mig tusan sova!

Några bilder från igår: (Knyckte dem helt fräckt från Annas facebook)


Jag & Anna x 2


Gullisar :) Elin, Line & Ida


Linda, jag, Alicia & Marcus


Haha


MORGONBLOGG

God morgon kompisar.

Idag är det varannan fredag, och i vanligt ordning innebär det ledighet! Känns faktiskt sjukt stor skillnad på att gå fyra dagar i skolan och att gå fem. Långhelg sitter aldrig fel. Men idag har jag mycket annat att göra, så nu ska jag sluta sitta här och päsa. Jag ska ut i stallet nu och först fixa och sen trimma lite på banan med mina två prinsessor. Annat som ska göras efter det är städning big time, och så måste jag en runda inom stan och köpa lite tråkiga prylar, typ hudfärgade strumpbyxor, klämmor och lite sånt där. Unexciting. Och ikväll blir det ferre i tjörnarp som tidigare nämnts :) Ha en bra fredag! xx

SIMPAN 18 BAST

Idag fyller min bästa vän i hela världen, Siri, 18 jordsnurr! Stekigt värre, redan på lördag vankas det utgång. Nu tar vi igen för all förlorad tid, hehe. Gav min paket nu tidigare ikväll, roligt värre. Sen blev det mat, tårta, läsk och allt vad det nu bjöds. Inte helt fel.
Grattis gumman!

I övrigt har jag alldeles precis kollat kungarna av tylösand, härligt avsnitt idag som vanligt! Nu blir det till att kolla förhandtitten på nästa avsnitt, sedan släcka lampan och slagga. Guuunatt xx


GOOOLLIGASTE BILDEN :)

TJIPP

Just nu sitter jag i skolans datasal. Ingen annan här, bara jag. Lilla rebecca.

Nåväl. Först och främst: Nu har jag äntligen lyckats lägga in ett par bilder på ida & evita i inlägget under, så checka det vettja. Granna bilder om jag får säga det själv. Och det får jag. Det kommer nog komma upp några till inom en snar framtid också.

Jag känner mig ganska pepp inför den här veckan! Mycket som händer:
Måndag: Dressyrträning, pulade en massa med siris present
Tisdag: Körskolan med Elin till halv sex
Onsdag: Skola ända tilll kvart i sex, siris födelsedag och kungarna av tylösand på tv
Torsdag: Sola, hoppträning
Fredag: Inga lektioner, ferre @ anna i tjörnarp!!
Lördag: Bowlingkväll med usek, kanske följt av utgång! Planer smids
Söndag: Chill, vara hemma och fjäska

Så det var veckoschemat då. Om jag inte glömt något. Risken finns. Helgens planer ser fina ut. Over and out xx

(Haha, kollade igenom inlägget och läste "pullade en massa med siris present". Man ba nej inte riktigt va)


AKTIV

Vilken daaaag. Dagen startade med en timmes snoozande, nice för stunden men en aning mer onice när jag klev upp och noterade att jag inte skulle ha tid att duscha. Så en smutsig rebecca anlände till ridhuset vid halv tio-snåret för att titta på samt fotografera ida när hon tävlade. Det var nice, ida nollade och fotona blev bra. Sen luffade jag hem och red lite och så. Därefter var det slaveri som gällde: Asa flyttlådor ner från vinden hemma hos mormor och morfar, de ska nämligen flytta inom en snar framtid. Men det var rätt roligt, vi hittade en massa wierda saker, obligatorskt på vindar. Efter det skulle jag på USEK-möte, och det var minst sagt skoj. Vet dock inte om vi kom fram till så mycket, men äsch. Oväsentligt. Det bjöds på kladdkaka och camilla hade kaninöron på sig, allt som räknas.

Nåväl, här kommer ett par bilder från tävlingen! Se och njut. xx







ORDENTLIG BLOGGNING FOR ONCE

Rebecca är ett happyfaaace. Jag fick precis reda på att inte hela busslinje 2 (min buss dåva) ska dras in utan bara på andra halvan av stan, men fortsätta som vanligt här ute i röinge. Så jag slipper sätta mitt feta arsle på en cykelsadel i blixthalka och megakyla i vinter, wuhuu. Smooth det där.

För övrigt har jag haft en ganska lame vecka, dock några ljusglimtar såsom att jag tog hål i öronen i tisdags, inte alls efterblivet eller så! Men bättre sent än aldrig. 

..Och ja, nu är då helgen i full gång. Igår var det fredag, vilket innebar fredagsmys hemma hos Line. Vi tänkte kolla Idol men antingen har tv4 börjat satsa på rocket science eller var vi två bara smått retarderade för vi greppade inte alls konceptet. Så vi slog över till eurosport och kollade på fälttävlans-vm istället. Krävdes inte lika mycket tankeverksamhet där. Idag är det däremot lördag och den här lördagen har helt seriöst varit ungefär lika händelserik som vandrande pinne-buren i djuraffären. Det enda givande som hänt är att jag noterat en svag smak av ägg i willys apelsinjuice samt att jag organiserat mina "favoriter" och raderat länkar till hemsidor jag inte hade den blekaste aning om att jag ens besökt. Sen har jag faktiskt ridit med, plus i kanten.

Men nej. Nu blir det sängen, för imorgon tänkte jag vara så pass ambitiös att jag faktiskt ska lämna huset, inte illa där. God natt xx


Tyckte denna bilden var lite gooollig, hittade den nyss. Hanh & jag.
Inlägg har en tendens att bli lite heavy utan bild så det fick bli den här :)

RSS 2.0