HIMMA

Kom hem seeent igår ifrån fjällen. Resan har varit toppenbra förutom att det varit lite för kallt (- 28 grader vid ett tillfälle) och vårt rum varit lite för sunkigt. Men det gör inte så mycket, skidresor gillas.

Idag har jag varit med siri som också kom hem igår! Som jag nämnt tidigare har hon varit i indien i över två veckor. Men nu är vi bägge hemma igen! :)

Imorgon ska jag till göteborg, wuhu. Givetvis för att vara på horse showen och kanske shoppa loss lite på mässan. Bussen går 06.30, jag dör. Så nu ska jag lägga mig och sova, natti xx


LIVSTECKEN

Sitter just nu i Vemdalen framför pappas dator med världens segaste uppkoppling. Vi kom fram igårkväll, och ska stanna till torsdag. Har åkt lite skidor idag, men bara på förmiddagen, tyckte det var alldeles för kallt. Imorgon när det förhoppningsvis bättre väder så att man kan köra hela dagen :)

Kommer nog inte uppdatera mer härifrån, så vi hörs när jag kommit hem xx

GILLAR INTE RUBRIKER

Första inlägget som nittonåring, king. Fyllde år i förrgår, gillar inte nitton men det var gott med smörgåstårta. Ungefär plus minus noll med andra ord.

Annars går saker och ting mest utför.

Rebeccas negativa lista!
1. Har så otroligt mycket skolarbete jag måste göra, och jag har svårt med läxor, hemarbete och sådär. Det är inte min grej.
2. Projektmässa på onsdag efter sportlovet och jag är inte nöjd med mitt projektarbete, eller rättare sagt, jag är nöjd (när det väl är klart kommer jag bli) men det är inget som riktigt går att visa upp på en mässa. Det kommer bara se fattigt ut. + att det är som sagt långtifrån klart.
3. Siri är stiiiill away, orkar inte det.
4. Att det aldrig kan bli vår någon jääuvla gång.
5. Jag är fattig!! Som tur är inte pank-fattig men vill ha mer pengar.
6. Min telefon cpar sig, tar inte emot vissa sms, vilket innebär KAOZ i min värld.
7. Mitt kärleksliv har än en gång gått tillbaks till ruta ett. Förmodligen.

Hm. Det enda som saknas är att jag blir tjockis. Ska nog uppsöka kylskåpet och jobba på det nu, take care xx

HUVUDBONAD

STOPPA PRESSARNA och kolla vad mitt huvud pryds av!!


ANTI

Idag är det alla hjärtans mobbade dag. Den är ful och äcklig och jag tycker inte om den. Det är bara en ursäkt för alla noobs med ett stabilt officiellt förhållande att trycka upp sin töntiga lycka i ansiktet på folk. Dock fick jag ett väldigt fint smörigt rnb-medley av några snubbar på bussen imorse, man får vara glad för det lilla! + att jag fick en present av mamma när hon kom hem från jobbet :)

Jag börjar känna mig lite småsjuk nu till på köpet, ont i kroppen och halsen. Så ska lägga mig nu, hoppas jag mår bättre imorgon men jag tvivlar. God natt kompisarrr xx


hehe offer

CHANGES

Söndag eftermiddag redan, jesus vad den här helgen har gått snabbt, snabbare än vanligt. Iallafall, igår blev det ännu en gång ändrade planer så det blev inte hemmakväll som jag skrev, utan istället lite spelkväll inne i stan, med buzz bland annat. Självklart blev killaget krossade av tjejlaget :D

Och tja, sen stack vi hem vid ett och idag steg vi inte upp förrän närmare halv två, det är väl därför det känns som helgen gått fort, sovit bort halva dagen ju! Gillar inte att göra det egentligen men nu blev det så idag. Det lilla som är kvar av dagen nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med, det blir iallafall plugg, och så ska jag se om pappa är ledig så vi kan köra till ridhuset, går inte att rida på banan nu för det är så hårt..

Jaja nu ska jag ta tag i mitt liv, xx

LOW

Jag överlevde badhusbesöket. Det var till och med roligt. + att vi bakade kanelbullar efteråt hemma hos hanh, de blev goda och även fina. Men glömde ta en bild.

Idag mår jag inte bra. Har egentligen haft en hel drös planer för denna dagen som bytts ut efter hand. Men nu verkar det inte bli någonting. Ronja bjöd in mig till sig tidigare idag, men jag tror inte jag orkar. Det blir nog att vara hemma, mamma och pappa sa att vi kunde ha pannkakor ikväll för jag har så ont i munnen sen de spände tandställningen i onsdags.

Nu ska jag ta in hästarna xx


TWOMINDED

Imorgon händer något stort. Rebecca ska frivilligt uppsöka ett badhus! Jag vet inte riktigt hur jag gick med på detta. Badhus är ungefär den plats jag hatar mest. Där är alldeles för kallt och för mycket hud visas. Men mina vänner frestade mig med bubbelpool och bastu, och plötsligt hade jag schemalagt detta besök. "Badkväll" står det i min almanacka. Det ska nog gå bra. Dock är mina vänner fans av trampoliner, vattenrutschbanor etc. I värsta fall flyr jag in i bastun i förtid. 

Godnatt xx 


hej


BLOOOD

Är det en ny trend att folk plötsligt går man ur huse för att bli blodgivare? Jag känner hur många som helst som börjat ge blod. Bland annat min mamma. Vad beror detta på? Är det en reaktion på alla nutidens vampyrböcker och -filmer? Är det en ny era av hjälpsamhet och godhet som skakat sverige? Är det grupptrycket?

Men i vilket fall som helst är det ju bra att tömma sina vains på blod. Man gör en instats + att man får fika efteråt. Dock är det nog ingenting för mig, är lite klen i allmänhet och väger nog lite för lite.


SKA BÖRJA BLOOGA

Hehe, råkade skriva in bloog.se när jag skulle in och blogga och kom på någon skum sida och ba "what vad är detta för nymodigheter". Så ruuligt asså.

Men iallafall, gör en liten lista för jag gillar att stapla upp saker.

x Siri åker till Indien imorgon och stannar där i två veckor. Kul för henne, givetvis, och jag är en sån där människa som kan UNNA folk saker. Hehe skoja bara jag kommer sakna sönder henne och hon är inte ens hemma på min födelsedag :(((
x Igår var jag funktionär på hemmatävlingarna, och när jag kom blev folket glada och sa att jag var den enda som kunde sköta tidtagarmaskinen på hela plejset där. Har nog en viss talang ändå.

Okej det blev en tvåpunktig lista. Det kändes som jag hade mycket mer att säga men det har nog flugit bort. Nu blir det sängen, god natt xx

GLAD OCH SÅ

Ännu en helg pågår :) Den har hittills varit mycket bra! Igår, fredag, var siri här och vi gjorde inget särskilt. Bara chillade, hade ordspråksbattle och lärde oss idas sommarvisa. Lite sånt man gör på en fredag med andra ord. Idag var vi nere på stan, siri skulle kolla grejor inför hennes indienresa och jag ville fynda. Vilket jag gjorde, tjoho. Sen när jag kom hem skulle jag ut och rida carmen, kaoz på det asså! Hon var helt galen, höll nästan på att flyga av. Tror det var pga av blåsten, hon brukar alltid vara ganska lugn annars.

Nu är klockan strax sju och jag och mamma ska börja bunkra upp med mys inför melodifestivalen! Haha, obligatoriskt att se. Efter det blir det direkt i säng, imorgon ska jag nämligen vara funktionär nere på ponnytävlingarna. Peace xx


jag & carmen idag, mamma fotade från fönstret :)


AMEN


I LOOK TO YOU

Idag är en lite kluven dag. Händer vissa roliga saker just nu, men även tråkiga. En, vän till familjen kan man väl säga, gick bort igår efter att ha varit sjuk länge. Blir väldigt illa berörd när någon i ens närhet går bort, även om det inte är någon man känner så väl. Min pappas farbror gick också bort för ett par veckor sedan.. Tycker döden är skrämmande och svår att förstå. Att någon bara försvinner.

Men vad gör man, inget man kan förhindra. Nu ska jag fortsätta kolla på fula youtube-klipp med anna som muntrar upp. Kram xx


COACHINGKVÄLL

I onsdags var det som sagt premiär-coachingkväll! Det är en del i project SCUTT som ronja har startat, men även jag och ida har varit delaktiga i planeringen och förberedelserna. Projektet går främst ut på att stärka gemenskapen bland ungdomarna i klubben.

Och denna första coachingkväll blev jättelyckad vilket var väldigt roligt! Här kommer en liten bildbomb:


den pimpade klubbstugan :)


soffan jag och ronja asade fram SJÄLVA



datapanik! men det fixade sig sen


fika :)


mys

DU DU DU

Åh, jag är en dålig bloggare just nu. Får be om ursäkt ännu en gång, sa redan i söndags att inlägget om coachingkvällen skulle komma upp då men idag lovar jag att det blir!

För att nämna lite om dagen, så har jag varit väldigt duktig tycker jag. Lista:

x Stigit upp mastodonttidigt och släppt ut hästarna tillsammans med mamma
x Hälsat på mormor & morfar under lunchrasten
x Gått i skolan från 8.15 till 17.30
x Varit fikasugen men istället bara köpt en loka
x Bokat körlektion + pluggat lite teori
x Mejlat iväg min (till stor del påhittade) loggbok till min handledare

Ni ser ju. Nu blir det fixa blogginlägget och därefter sova!


RSS 2.0