EXCUSES

Hej kompisar. Jag är ledsen att jag inte har bloggat bra under veckan. Det var coachingkväll i onsdags och jag tog några bilder där, sen laddade kameran ur så har inte fått in dem på datorn, men tänkte fixa det ikväll :)
Sen i helgen har jag bara varit hemma men har inte suttit vid datorn så mycket direkt. Tack för att ni fortsätter läsa ändå, kram på er. Kommer med största sannolikhet upp ett till inlägg senare ikväll så ni vet :) xx

Saknardej ,-

CARMEN ELECTRAAA

Finns inte så mycket att säga just nu, igår var det fix hela dagen (efter skolan då) i klubbstugan inför morgondagens coachingkväll, och idag har jag gått i skolan från 8.15 till 17.30. Det är studentfest ikväll men jag har varken ork eller lust att gå, så har myskväll här hemma istället :)

Här är en bild mamma tog på mig och carmen i lördags, så gullig min lilla surpuppa!


WEEKEND

Jag har haft en jättebra helg! Bara sådär en tradig januarihelg, otippat.

Fredag: Line firade sin 18-årsdag med en Barbie och Ken-fest! Det var riktigt kul, älskade temat verkligen haha. Och line och annat folk hade fixat jättefint med dekorationer och sånt :') Och mycket och roligt folk, galna incidenter mm. :)

Lördag: Jag fick ett hallelujah moment när jag var ute och red, red på banan med carmen och allting klaffade bara så perfekt. Carmen gick fint, solen var framme, det var kallt men liksom härligt kallt och inte för kallt, frisk luft.. Det var längesen jag tyckte det var så kul att bara trimma hemma i paddocken. Såna stunder uppskattas.

På kvällen var det tjejkväll hos Siri, jättetrevligt verkligen. Vi gjorde egen pizza och spelade ett jätteroligt spel :)

Söndag: Kom precis hem från brottarlokalen, jag var där och tränade med pappa och aron, och jag är heeelt död just nu.. Ändå hade jag det lättaste vikten på övningarna, jag hade 2,5 kg och aron hade 15 kg och jag blev myckey tröttare! Min kondition är inte den bästa, eller styrka heller för den delen. Resten av dagen blir det nog bara chill och lite plugg.


jag & anna i början på barbie-festen, det blev grymt suddigt pga att vi inte fick igång blixten haha..


spelet på tjejkvällen :)


LITE SJUK & GNÄLLIG

Den här veckan har hittills varit en zombie-vecka. Har känt mig slö, frusen och hängig, inte riktigt kry helt enkelt. Idag har det varit som värst. Har mått superilla sedan i förmiddags och gör det fortfarande.. Det känns verkligen som att jag ska kräkas när som helst och så gör det ont i magen och bak i njurarna. Och till på köpet har vi kemiprov imorgon men orkar faktiskt inte plugga nu ikväll, men det gör inte så mycket för i måndags pluggade jag massa trots att det var tre dagar kvar! Tur :')

Nu ska jag gå och se om jag kan få ner lite mat och sen lägga mig tidigt och hoppas att det känns bättre imorgon. Tycker inte om att vara den här typen av "sjuk". Bättre när man har ont i halsen, snorig, hostig eller liknande för då vet man vad det är och vad man ska göra åt det.. xx


DESPERATA HEMMAFRUAR

I söndags var det hushållsarbete som gällde för mig & ronja! Ståtligare bakverk har sällan skådats. Dock blev en limpa grön. Men det var för att den innehöll nässlor. Den var god ändå!










Resultatet! En mastodontig limpa. (+ det ni ser i bakgrunden och lite som ligger under handduken. Eller nej, det heter faktiskt BAKDUK tydligen.)

PAAAANTS

Asså shiiiiet, snyggaste byxorna!! Enligt mig iallafall.
Hoppas nu att någon svennebillighetsaffär kopierar inom kort så man kan köpa dem :)
(blir lite sånahär inlägg nu en plugg- och slappehelg, händer inte så mycket!)


MUSIC & PICS

















lite inspoo till er en ganska tråkig fredag :) nu blir det lite glass och sen plugg faktiskt. KRAM!

AAVESST


Sådär kommer man tydligen till malmö enligt skånetrafiken! Känns betryggande. 

TOUGH

Jesus alltså. Jag tror jag dör. Idag var det skolstart, och inte något mjukstart där inte! Jag började 08.15 och gick till 17.15, hårt liv. Hade min första tyskalektion idag på ett och ett halvt år, och det var faktiskt kul :o Man kommer in i det mycket snabbare än man tror + att det var en nice liten grupp, endast 9 pers, jag går med fina ronja, och läraren verkar toppen. :)

När jag kom hem fick jag och mamma världens bästa overaller av pappa! Haha, neonorangea och matchande. Sen var det marsch ut i stallet, stallmöte på g med alla som hyr stallplats. Nu har vi fixat schema med insläpp, utsläpp, lunchfodring mm, så det blir lite mer struktur. Därefter gick jag en runda med mani och nu ska jag gräva ner mig i soffan med en bok, lite glass som mamma nyss köpt, och vänta på ett samtal från siri. Kram! xx

SLUT PÅ SÖTEBRÖDSDAGARNA

Imorgon börjar återigen la escuela! Känns både bra och dåligt, jag trivs bra i själva skolan och har inget emot att vara där, men jag orkar inte göra själva skolarbetet och läxorna.. Detta har i vilket fall som helst inneburit att jag idag suttit heela dagen lång och panikgjort allt jag skulle göra under lovet. Har skrivit två feta arbeten på en dag! Men så går det när man skjuter upp. 

Det ena arbete var om walt disney. Intressant fakta: Han hade en jättetragisk barndom och blev misshandlad av sin pappa :( Tycker det känns sorgligt, började till och med gråta när jag läste det! Han som är den största hjärnan i hela världen inom barnkultur. The walt disney company sysselsätter 150 000 pers och drar in ca 30 miljarder dollar varje år, och allt detta har ursprung från en liten pojke som satt och ritade av grisar och andra runda djur i smyg med en kolbit. Galet!


HELGEN

Fredag kväll: Som tidigare nämnts var vi hemma på middag och häng hos the anderssons. Potatisgratäng med rådjurskött, och efteråt lyx-fruktsallad med grädde! Wie.

Lördag: Vaknade upp hos anderssons (vi sov över). Efter en mastodontig lyxfrukost åkte vi vidare till farfars och evas nya lägenhet i looond, mycket tjusig. Sen åkte vi hem och käkade donken-mat. Därefter en snabbdusch och hem till line, som fyller 18 wuhu! Det var tänkt att vi skulle ut på krogen, men vi var för lata + att det fanns inget lämpligt ställe enligt oss så vi stannade hemma och sov istället.

Söndag: Har faktiskt gjort något vettigt. På en söndag, hör och häpna. Jag har övningskört lidegranna. Det gick okej men jag suger ändå rätt hårt på det här med att framföra ett fordon. Nu ska jag städa rummet (=göra min säng fri från prylar så jag kan lägga mig i den) och sen antingen göra vettigt skolarbete eller något ovettigt.


Nicki, farfars & evas hund, igår :) sötnos

MOT KÄVLINGE

Just nu sitter jag här smått glad. Jag har nämligen gjort en revolutionär upptäckt: Min dators webcam! Ibland är jag klipsk. Alltså, jag har ju vetat att den finns där, jag är inte helt retarderad, men man har bara kunnat ta minibilder som knappt ens syns med mikroskop. Men alldeles nyss, efter lite slumpat tryckande på knappar lyckades jag ändra bildstorlek (y). Det blev genast en rolig leksak.

Hinner dock inte undersöka om den har fler funktioner, för alldeles strax ska vi åka iväg till familjen Andersson i Kävlinge. Där ska vi sova över till imorgon. Jag ser fram emot den lilla resan, andersson-familjen är ytterst sympatiska människor + att maten brukar vara av högsta kvalitet! Nu måste jag packa ihop linsvätska, mobilladdare och andra förnödenheter, tjarå xx







nya trenden: ojämna ögonbryn. följ.


SE UPP I BACKEN

Igår var det vallåsen för hela slanten! Det var riktigt kul, mycket mindre folk än vad jag trodde det skulle vara, det var bara mitt på dagen som det var lite kö till liften. Dock var pisten inte helt optimal, det var ganska mycket lössnö överst som under andra halvan av dagen lade sig i klumpar i backen som gupp, haha.. Tror problemet var att det var ett par grader för varmt. Men det gick toppenbra att åka ändå!

Vi körde från nio till ungefär halv fem, så vi var riktigt trötta när vi kom hem!


Var där med aron, siri och ronja. Siri hade bara åkt skidor en gång tidigare i två timmar, men hon skötte sig jättebra och ville inte ens sluta åka :)

SÖMN & VALLÅSEN

Gud. Vad. Trött. Jag. Är.

Idag klev jag upp ur sängen klockan sju, vilken pina det var alltså.. Min body har nu under lovet vant sig vid lite mer humana tider. Men idag var det först skönsång för aron, som fyller 16 idag, och därefter direkt till tandläkaren. Jag höll på att dö på kuppen, särskilt jämfört med igår när vi låg kvar i sängen till halv ett. Så ska det vara. Sen när jag väl var hemma från tandläkaren sov jag en timme på soffan, hehe.

Som sagt, idag fyller aron år så nu är här släktkalas. Jag har flytt. Väntar på att folket ska gå hem så att jag kan fixa matsäck, imorgon blir det nämligen vallåsen, yay! Ännu en tidig morgon då med andra ord, men känns ju lite mer befogat att stiga upp tidigt för att åka skidor än för att ligga på rygg i en tandläkarstol.


bild från senaste besöket på vallåsen (sportlovet förra året), sandra & benni haha

NYÅR

God fortsättning på er :) Hoppas ni hade en bra nyårsafton. Min inleddes med att vi (jag, siri och ronja) åkte hem till anna, och där fixade vi med allt, smink hår mm. Därefter var det nyårsmiddag, och det var verkligen bland det godaste jag har ätit! Till förrätt var det räkcoctail, till huvudrätt hasselbackspotatis med fläskfilé i kantarellstuvning och till efterrätt vit chokladmousse med hallon. Haha, den måltiden var det bästa på hela kvällen om jag ska vara ärlig. Rebecca ♥ food.

Sedan drog vi vidare till en inflyttningsfest, och tja, det hade sina ups & downs, inte klockrent men inte heller misslyckat. På tolvslaget kollade vi raketer och korkade upp skumpa som sig bör. Finns inte mycket mer att säga om det..

Vid halv tre eller nåt stack vi hem, åt en räkmacka, traggade med annas mamma och därefter sov vi som packade sillar, fyra i samma säng. Eller ja, de andra sov och jag låg mest vaken, har svårt att sova när förhållandena inte är optimala.

Morgonen därpå käkade vi mer räkmacka, spelade golf på wii (jag förlorade stort) och sedan taggade vi hemåt.

Det var mitt nyår, slänger upp ett par bilder som jag knyckt från anna:


siri & ronja spänner sig


jag, anna & ronja


benny & jag


tolvslaget! charmiga klubben slår till igen


RSS 2.0