SÅNT

Ännu en helg har nu passerat. Igår var det partaj hemma hos ronja som fyller 19 imorgon, det var riktigt supahnice med god mat, tårta, trevligt folk och tjockt med hålligång. Idag har jag och hjärtat haft en slappedag med vem vet mest-battle, vill nog hävda att det blev ganska lika. Senare i eftermiddag har jag, mamma och pappa varit i mala hos alex, som carmen ska bo hos från och med imorgon. Det blir tungt att lämna bort henne men det känns ändå rätt. Eftersom jag ska flytta om två - tre veckor då jag ska börja plugga i kalmar, ska alex rida henne och så småningom försöka få henne såld.

Nej, jobb imorgon så nu blir det slaggetime. xx


PIXXX

..från ven! :)


VEEEEEEEEEEEEN

Tillbaka efter en liten stunds frånvaro, jag har mest jobbat och förra helgen umgicks jag med en hel drös med vänner + pojkvännen, och denna helg har jag varit på cykelsemester på ven tillsammans med min familj, danne och familjen andersson. Vi kunde inte tajmat sämre väder, men vi hade det rätt så trevligt igår. Ska slänga upp någon bild senare.

Sänder även mina varmaste tankar till oslo och människorna som drabbats där ♥

WOOH FEST

IDAG HAR JAG TAGIT KÖRKORT! = en stenbumling har fallit från mina axlar. Så mycket meck det har varit med detta körkort, man blir alldeles matt. Men nu kan jag cruisa fram fritt. När jag vill och hur jag vill! (Eller..?) Nåväl, denna succé firades först med en färd hem till danne där det bjöds på lax & nypäror + nybakta bullar. Och MM! Alltså MegaMys. Megamys passar i alla situationer. Därefter for jag hem och red ut tillsammans med siri och slutligen grillat! Och det är ju som bekant godast. Nu laddar jag inför morgondagen, som vanligt står jobb på schemat. ("Laddar" = gör mig redo för att sova)

För övrigt var vistelsen i falsterbo i helgen meganice! Hästar + campingliv + bästa krubbet gjort av mamma mona + strandschtek + trevligt folk = succé.


PLANER & SNACK

Sitter här och försöker organisera bland mina närmsta summer plans. Inte för att de är storslagna och utsvävande, men de är existerande. På fredag efter jobbet åker jag och simpis till falsterbo och lever loppan med ronja och mamma mona i deras husvagn ända till söndag. Ska bli tjockt med trivsamt och vi hoppas innerligt på sol så vi kan steka lite på playan. Eller mycket för den delen. Måste packa. Ska försöka minimera det till att få plats i en rygga. Fast det kommer ju inte gå.

Andra resor i det sköna skåne kommer även göras, hastigt och lustigt bokades en resa till ven tillsammans med andersson-familjen. Och drygt två veckor, bara över en natt meeen det kommer bli kul. Tandemcykel regerar.

Även feta planer inför imorgon har smidits. Ska till danne och kolla de två sista avsnitten av nittileaks. Yaay.

Som ni märker har mina senaste dagar varit tämligen händelselösa, så för att ha något att säga måste jag berätta om vad som komma skall. Fast jag har ju faktiskt varit på bio. Men det har jag ju redan nämnt.

Men nu är det dags för sömn, godnatt xx


1 MÅNAD + SUPER 8

Igår firade jag och Danne en underbar månad :') Det blev biofest, wuuh. Vi såg på Super 8, som var just det! Super alltså. Den rekommenderas, särskilt om man vill bli sådär härligt rädd. Den innehöll mycket plötsligt framhoppande saker, vilket alltid utlöser ett en meter högt hopp upp ur biostolen för min del. För det blir tusen gånger läskigare på bio! + att det bara var vi och två till i hela salongen haha. Alla andra skulle se på transformers.


RSS 2.0