NO MORE RÄLS

Kan vara världens noobigaste bild, men!! Notera min tandställningslösa natur!! (Förutom en sketen lös.) Och ignorera att jag håller på att bleka utväxten höhö.


COMEBACK!

Tusan också, det blev ett glapp igen. Men det är godkänt. Den här veckan har det varit school-insanity: kemiprov, svenska b-redovisning, svenska c-tal, biologiprov, kemilabbrapport, svenska c-inlämningsuppgift samt komplettering av vetenskaplig uppsats. Men nu är allt inlämnat och gjort, och därmed är gymnasiet avklarat. Firades idag med kycklingspett och pastasallad från coop tillsammans med mamma, mys.

Framtiden känns okej! Imorgon blir det lite snabb-handling inför siesta med b-rudarna, det primära är att köpa tält. Därefter blir det bowling med ida och oskar. Och på söndag ska jag tääävla. Första gången sedan november, gulp. Mer långsiktigt är det snart dags för tandställningen att ryka, klassträff med grundskoleklasen att attenda, siesta att avnjuta, skattjakt att utkämpa, student att ta, bal att gå på.. Med mera, med mera.

Det går rätt okej nu!HALKKÖRNING

Idag har jag varit och halkat i olofström, upplevelsepaket indeed. Det var väldigt ruuligt och jag hamnade med väldigt trevliga människor, obefogad nervositet alltså (som med så mycket annat). Börjar närma sig uppkörning och uppskrivning, har till och med bokat ett datum. Det ska dock förbli hemligt. Men det är lite längre fram i sommar så ingen panik.

Ikväll är det fredag och den har spenderats framför en ytterst berikande dokumentär på tvåan, och nu har jag placerat min bakvagn i sängen för lite mer lättsam underhållning, lutar åt big bang theory. Dock har jag ett problem. Kollar jag på mer än två videoklipp från megavideo blir datorn överhettad och dör. Detta fenomen ger mig en känsla av begränsning och därmed olust. Tjaråå xx

UP & DOWN

Berg- och dalbane-helg! Supernice partymode och härliga uteritter mötte tårar (dock inte mina!) och strömavbrott under eurovision. Nu planar vi ut och förbereder oss för ännu en skolvecka. xx


DAG 03

Dag 01 – Om mig    
Dag 02
 – Mina föräldrar
Dag 03 – Mina misstag
Dag 04
 – Detta hade jag på mig idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Gamla foton
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min favoritlåt
Dag 09 – Min tro 
Dag 10 – Detta anser jag om sex
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Om du var sexton år och precis skulle välja gymnasielinje igen
Dag 13 – I min handväska
Dag 14 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med
Dag 15
– Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min pojk/flickvän
Dag 30 – Fula ovanor

Jag vet inte riktigt hur jag ska behandla den här punkten eftersom jag inte tror på misstag. Detta eftersom man vet aldrig hur det hade kunnat bli istället. Jag tror att allt det som händer på något sätt är menat att hända, och om man inte hade gjort något av sina "misstag" kanske något ännu värre hade hänt? Jag tycker att bara man gör sånt som i stunden känns rätt för en själv, så är det inget misstag. Vissa saker får mer positiva utgångar och vissa mer negativa, det är bara en del av livet. Jag försöker tänka att allting som händer, bra som dåligt, leder mig framåt mot något sorts mål.. För hur ska man annars orka?

PETA

Ska ta mig tusan göra slag i saken och gå med i peta! Har funderat på det ett tag. Och dessutom är dollarn låg nu, hehe. Man ska inte vara dum.

Mina favoritkampanjer:


TOFFEL

Detta veckoslut går i slappandets tecken. Med andra ord megachill. Jag lider av en kraftig förkylning, så det passar bra med en hemmahelg. Pappa och aron är iväg på tävling i köpenhamn, så jag och mami är hemma själva. Igår lagade vi tacos och kollade på twilight. Idag har vi rensat och stängslat en hage som vanilj ska gå i när hon bantar. Vilket i stort sett är hela sommaren. På eftermiddagen var jag ute och red med tanterna, alltid en upplevelse.. Och nu har jag och mamma busat till det lite genom att äta donken mat, och kollat på smartare än en femteklassare. Det har blivit mitt favoritprogram! Kan anses som oroväckande. MEN. Svt är skiten! + att jag är smartare än en femteklassare. Känns bra.


Pluttan i sin nya hage. Trivselfaktor: hög!


SUCK

Först idag såg jag Obamas tal angående bin Ladens död, och det gjorde mig väldigt illa berörd, samtidigt som jag bara tyckte det var patetiskt. Jag har haft hyfsat hög respekt för Obama men nu sjönk den rejält. Det var bara skitsnack rakt igenom, självklart inlindat i bra retorik.

Det jag reagerade mest på var två saker:

Dels hur han framställde sig själv som någon sorts despot, då han framhävde hur det var han som givit ut order att avrätta bin Laden osv. Jag trodde vi levde på 2000-talet? Har vi inte kommit förbi enväldes-tiden för ganska länge sedan?

Dels hur han ständigt påtalade hur "rättvisa hade skipats". Tror han på allvar att folk med vänner, familj eller kollegor som dog den elfte september nu känner sig tillfredsställda? Att de helt kan släppa det som hänt nu när "den skyldige" dödats?

Det är så genomskådligt att man vill hitta en syndabock. Al quida kommer inte direkt försvinna bara för att de tagit bort ett enda kugghjul i en stor maskin? Och dessutom, man firar inte när en person dödats. Man gör bara inte så. Ibland chockeras jag av hur ocivilserad världen fortfarande är.


VALBORG 2011

Jag har haft en amazing valborg-helg :) På fredag eftermiddag åkte jag, ronja, anna, siri & olivia iväg med husvagn till åhus, och stannade där till söndag! Vi har haft a blast! Grillmys, glassätning, umgänge och tusen grejor till, och på lördagkvällen styrde vi upp ett litet grillparty med lite annat folk, sjukt trevligt.

Mini-bildbomb (olivias bilder):


Perfekt start! Hahaha, vi tappade stödhjulet på vägen upp så hälften brändes bort, såna nybörjare asså..


Schteeek :) Anna, ronja & olivia.


jag & anna <3
Haha, vår sköna granne ryckte in när han såg våra (mina) usla försök att grilla flintastek..


Ronja, anna, jonte, challe, linda, jag, olivia, siri :)


Den lilla frukosten :o haha, macce, matilda & olivia.

RSS 2.0