TENTAN AVKLARAD!!

Såhär glad är jag nu när min första tenta i hela världen är avklarad! Den gick dessutom bra! Om några timmar kommer familjen + danne och hämtar upp och vi far vidare till Öland! Wie!


SATURDAY NIGHT

Lördag kväll och jag sitter inne på mitt rum och lökar. Just i detta nu är här en okänd brud och kissar inne på min toa för andra gången.. Halvskumma typer festar ute i korren, men jag har lite myskväll för mig själv på mitt rum med chips, cola, datorn och pluggböckerna, faktiskt helt okej! Det blir en tidig kväll så jag är pigg imorgon då jag tänkte plugga hårt några timmar och sen gå på något pass på friskis.

Vet inte vad jag ska säga mer.. Jag längtar hem lite just nu :( Saknar kompisarna där, familjen och djuren och danne självklart. Men nästa helg kommer familjen + danne hit och hämtar upp mig inför en helg på Öland hos farmor, det ska bli supermysigt, längtar!

Just det, en annan sak jag inte berättat är att något reet har snott min cykel. Buuu.

Det var nog alles, vi hörs snart igen! xx


Jag & mr cola för ca 30 sekunder sedan, yeee


MISS YOU

Idag saknar jag mitt hjärta lite extra :( ♥


TEXXXXT

Lite uppdatering är på sin plats! Det har hänt så mycket här att jag inte ens kommer ihåg.. Bland annat har vi varit på U21-landskamp mellan Sverige - Litauen. 4 - 0 blev resultatet, yeee. Och så har jag varit sjuk, hela korridoren var verkligen en enda stor sjukstuga förra veckan haha, vi låg typ tio pers ute i sofforna hela dagarna och snörvlade, hostade och.. dog helt enkelt. Men nu är nästan alla friska.

Dessutom har jag hunnit vara hemma en sväng! Åkte ner redan på fredag förmiddag. Dock var jag fortfarande ganska sjuk medan jag var hemma så jag hade en riktigt mysig chillhelg med familjen och Danne. Dock hann jag med att träffa hanh en stund när jag var i vinslöv :) Nice. Och på söndag tävlade Alex med Carmen så då var jag där hela dagen. Det var nervöst att stå vid sidan om! Jag ville också vara med.. Tyvärr gick det inte särskilt bra för dem, men det kommer nog.

Denna vecka har jag varit på infomöte för de som ska sända radio i höst, är sjukt pepp inför det! Jag och André ska sända tillsammans och jag tror det kommer bli grymt. (Berättar självklart när jag får mer info om när, var och hur vi ska sända!) Efter mötet blev det O'learys för lite fotboll och häng, alltid nice.

Just nu sitter jag här ganska död, har nämligen varit på friskis ikväll och kört lite spinning! Kul men juuubbigt. Nu ska jag läsa några sidor i pluggboken och sen nanna. Det behövs, jag har lagt mig alldeles för sent de senaste kvällarna eftersom wordfeud-matcherna här i korren kan bli långdragna! Men som sagt, ikväll ska det bli i tid, redovisning imorgon nämligen! Och det ska göras utan påsar under ögonen. Godnatt xx


LIVET I KALMAR ATM

Hektiska men amazing dagar passerar. Igår satt jag hemma hela kvällen i korren och chillade med folket för första gången på minst en vecka, det har varit activities/häng varenda dag. Föreläsningarna har även de kickat igång, besvikelsen över att hamna i en annan grupp än min crew börjar ersättas av peppen inför plugget. Dock är inte kurslitteraturen min bästa vän, satt och läste en timme innan idag och jag har gjort roligare saker. Men själva föreläsningarna är däremot toppen!

Just nu taggar jag till inför kvällen, då är det nämligen avslutningscermoni med finsittning! Då kommer nollebanden äntligen åka av och vi blir riktiga ettor :)

Utvalda pics!


I förrgår gick tattargänget på mässa, och vad hände? Jo, förutom att vi fick tusentals gratisprylar kirrade vi också fotbollsbiljetter, så på måndag 19.00 blir det Sverige - Litauen! Woop woop!


Från turkossittningen förra fredagen, bästa kvällen! (alla kvällar är "bästa kvällen")


Häng på Sveaplan någon gång i förra veckan!


Häng @ philles crib


Aron & Sanna på pubrundan! Som kan ha spårat ur litegrann. En aning. Halvmycket. Rejält.

RSS 2.0