UPDATE

I'm baaaack. Sedan förra uppdateringen har det hänt mycket! Jag har varit hemma och myst med kompisar, familjen och danne.. Och dessutom var jag och pappa med Alex och Carmen på tävling i Åstorp, och tusan vad det snöade haha.. Vi var snögubbar när vi skulle köra hem.

Annars här i Kalmar rullar det på som vanligt, det är väldigt mycket både i och utanför skolan just nu så jag känner mig lite stressad.. Men det är kul samtidigt. Iallafall, just nu är läget sådär då jag nog fått någon lätt släng av magsjuka. Igår kväll var jag bara hemma i korren och myste framför tv:n, och vid nio började jag må jätteilla och få ont i magen.. Sen gick jag och la mig vid tolv, men hann inte somna innan jag var tvungen att springa och kräkas flera gånger :( Jätteobehagligt. Idag har det dock varit mycket bättre men magen känns fortfarande lite konstig. Förhoppningsvis är det borta imorgon för då är det skoldag igen.

ROFFE

Roffe vann Jerringpriset!! Så himla roligt och inte minst välförtjänt! Och grymt värdefullt för svensk ridsport såklart. :)))


ZZZZZ

Wäääh. Jag är jättetrött men kan inte sova. What's up with that? Sämst. Iallafall, igår var det korridorsfest följt av utgång, och till och med jag följde med ut! Dra på trissor. Förutom under nollningsveckorna har jag bara varit ute ett fåtal gånger under min tid här i Kalmar. När jag väl festar föredrar jag hemmafester, nu på senare tid tycker jag att det oftast är lite halvsegt att vara ute på nattklubbar. Jag börjar nog bli en tant. Men igår var det helt okej ute faktiskt. Fast det var roligare här hemma på förfesten i korren med alla kompisarna :)

Det roligaste under kvällen var dock en persons (vars identitet skall förbli anonym) enorma misslyckande: Han fick en bot på 800 kr + blev satt i fyllecell av polisen som han själv hade ringt dit! Hahaha.

Nåväl, nu ska jag göra ett nytt försök med sömnen. Imorgon börjar en ny kurs, radioproduktion. Det ska bli kul!

21

Idag (eller egentligen igår, det är sent) fyller min bumbi år! Grattis till honom :) <3


YOGA

Idag har jag för första gången i mitt liv varit på yoga! Det var.. spännande! Haha nej men det var faktiskt väldigt roligt. Jag tänker abslout göra det igen, kroppen kändes på nåt sätt.. jag vet inte, genomarbetad? när jag gick därifrån! Och det var lite styrka också dessutom. Näz!

RISK

Igår spelade vi risk här i korren, och shit vilken fight det blev.. Vi körde två rundor, och första rundan förlorade jag på grund av att jag hade läst fel på min uppdragslapp hahaha, hur misslyckad får man bli.. Och andra rundan blev jag snuvad på segern när jag bara hade två gubbar kvar att döda. Wääh.

Vi kom fram till att det borde stå en stor varningsskylt på framsidan med texten "VARNING: Detta spel kan bidra till att vänskap upplöses." för tusan vad man lackar ur på varandra. Men det var kul!


WÄH

Jag lider sedan ett par dagar tillbaka av en klassisk förkylning, vilket är en ovanlighet. När jag är sjuk brukar det alltid röra sig om löjligt kraftiga halssmärtor. Jag måste säga att den klassiska förkylningen är ganska angenäm. Lite snuva, huvudvärk och trötthet som gör att man bör hålla sig lugn och inomhus, men man kan gå omkring och pula med lite av varje utan att det känns som att man vill dö.

Och det är just det jag har gjort idag, som utlovat har jag städat. Big time. Nu är här rent och fint i minsta lilla vrå. Bara tvätten kvar. Någon mupp hade helt fräckt knyckt den tvättid jag hade tänkt boka. Så det blir kvällstvätt. Det går bra det också.

MESSY

Mitt rum är förmodligen världens stökigaste plats just nu. Jag har skjutit upp städningen i tre dagar nu, och det har bara blivit värre för varje dag. När man redan har megastökigt skiter man liksom i om man stökar till lite extra. Men imorgon ska jag städa heeeela dagen lång, då är det nämligen röd dag och därmed ingen skola! Då ska jag återgå till den ordning som faktiskt brukar råda här i mitt lilla krypin. Det blir tvätt, undanplockning, dammsugning, toastäd, moppning, bäddning, soptömning.. Und so weiter. Då ska jag ta och använda mina supercoola megalånga diskhandskar jag fick av Jojjo i julkapp, haha! Det ska bli lite kul. Tror jag ska lägga mig nu, så jag orkar vara megastäderska imorgon. Goder natt!


Detta är jag imorgon!


MITT 2011

2011 har varit ett av de mest händelserika åren någonsin, kanske det mest händelserika. Året har varit lite tvådelat faktiskt. I januari till april hade jag det ganska tufft, bland annat på grund av lite ångest över hästarna, jag visste att jag antagligen inte skulle fortsätta efter sommaren så det kändes lite omotiverande och ledsamt. Från maj och framåt har det däremot varit ett riktigt toppenår, kanske den bästa tiden i mitt liv faktiskt. Jag träffade kärleken i mitt liv, blev av med tandställningen (hehe viktigt), tog studenten, körkort, massa roliga äventyr med kompisar och familj under sommaren, och sist men inte minst flyttade jag till Kalmar och började på universitetet!

Tänkte även bjuda på lite pics från året som gått :)


Vallåsen med Aron, Siri & Ronja i januari :)


Jag och Ronja kämpade med klubbstugan i början av året!


Bästa valborgen någonsin med campingliv!


Jag & Siri en utekväll, senare den kvällen träffade jag min babyyy för första gången hihi :)))


Siesta var (som alltid!) ett av årets höjdpunkter! Här står jag och Ronja på campingen och schteker.


Under studentveckan gick den prestigefyllda fotbollsmatchen mellan HTS och Linné av stapeln! Vi förlorade haha.. Linnea, jag & Sandra på bild :)


STUDEEENT


BAAAL


Falsterbo var också i vanlig ordning en av årets höjdpunkten! Här ligger jag och Siri på stranden och pressar! Mycket häst också givetvis, campingliv och lite party på det :)


Ven!


Nollning!! Sjukt roliga veckor. Här är jag & Phille på väg till turkossittningen :)


I september var vi på Öland under skördefesten med familjen! Aron, pappa, Danne, jag och farmor + Mani (mamma fotade) .


Började med radio!


Tusen roliga upptåg i korren!! Får symboliseras av denna bild på Martin och mig från julbordet :)

Finns tusen andra saker att ta upp men nu orkar varken jag eller datorn mer! Peace out xx

ARON 17

Idag fyller Aron sjutton år, så stort grattis till honom :) Av mig fick han en ralph lauren-parfym som luktade riktigt gooodis, typ nyduschad-lukt.


Visst var vi lite gulliga när vi var små :)))

NYÅR

Mitt nyårsfirande var tämligen lyckat i år! Jag och Danne var hemma hos en av hans kompisar, Stoffe. Vi kom dit lite tidigare, för ett gäng av killarna skulle stå för matlagningen! Jag gjorde vid mig där under tiden som de fixade med maten, så jag såg inte hela processen men maten blev supergod så de lyckades bra iallafall! Till förrätt fick vi skagentoast, till huvudrätt fläskfilé med potatisgratäng och till efterrätt pannacotta med hallon. Yummiiiiie.

Resten av kvällen var också nääz, där var mest folk man kände mer eller mindre väl och då blir det nästan alltid roligare. Vid tolvslaget gick vi ut och smällde en tårta som några hade köpt. Inga ansikten blev bortsprängda, vilket kändes gött.

Sen fortsatte partajandet lite till, men till slut gick vi hem och då var klockan runt tre. End of story!


Champagne showerzzz


Jag och Line kunde inte riktigt hålla oss ifrån köket utan var tvungna att smygkänna lite på köttet :D


Päregratängen!


Här sitter vi alla och njuter av vår fooood


Danne och Danne! Titta så uppsvidade och tjusiga :)


Mikaela, Niklas, Berg, Hanh, Danne och Maikens rygg.. Maiken gick all in och hade frack! :)


Här har vi nått slutet av kvällen och slipsen har åkt upp huvudet haha..

RSS 2.0