ARTIKEL AV MOI

Min premiärtext på hejkalmar-sajten har nu kommit upp! Om ni vill läsa hittar ni den här :)

TV-TIPS!

Jag skulle vilja slänga in ett litet tips här på bloggen! Det handlar om mitt absoluta favoritprogram, om jag tycker att alla borde ge en chans! Programmet heter 112 - på liv och död och går måndag - onsdag på sjuan (tror det är den kanalen som hette tv4+ innan). I programmet får man följa ett antal brandmän, ambulanssjuksyrror och poliser från olika delar av Sverige. Det jag gillar allra mest är polisäventyren, inte minst för att de ofta är i Hässleholm och spelar in :D Särskilt när jag har lite xtra hemlängtan här uppe i Kalmar är det roligt att se det.

Bästa tv-programmet, börja titta nu! Avsnitten ligger även uppe på tv4play :)


20-ÅRSPARDEY

Nu är det nästan en månad sedan detta spektakel inträffade, men bättre sent än aldrig va? Så jag slänger upp några bilder som togs under min och Tobbes 20-årsfest, som ägde rum i min korridor här i Kalmar. Vi hade riktigt kul, och Danne var här också så därför var det extra roligt!


Jag och min bumbi :)


Frida, Elmo och Tobbe!


Halmstadgänget!


The twins haha!


Fick "beer-goggles" av grabbarna, awesome!


NEGLECTED

Long time no see här, det känns som att detta börjar bli en fruktansvärd ovana. Men nu får det vara nog! Jag ska verkligen anstränga mig med bloggen från och med nu! Jag har ett par stycken inlägg planerade som kommer i dagarna. Sålänge ska jag visa er en förändring som har skett! Min hårväxt har nämligen fått lite hjälp på traven sedan jag skrev här senast :) Såhär långt och fint är mitt hår nu:


Sorry för spegelbilden men det gick inte att få med allt hår på något annat sätt :)


KARMABANKETTEN

Jag är nyss hemkommen från mitt livs första bankett! Long story short kan man säga att jag varit skribent åt en tidning och därmed fick möjligehetn att vara med gratis på nyss nämnda bankett. Det var ett spektakel utan dess like, åtminstone i mina mått mätt. Det var klädkod, gästlista, bordsplaceringar och till och med en liten röd matta! Dessutom blev jag placerad bredvid självaste vicerektorn för linnéuniversitetet. Kändes ball!


Såhär såg jag uuuut. Försökte ta någon lite bättre bild där man ser min klänning men misslyckades brutalt. Det var iallafall en klänning jag köpte igår på monki. Det var klädkod "knälång klänning" för oss tjejer och jag ägde ingenting knälångt så.. Och lyckades faktiskt hitta en jag gillade! Dock är den inte riiiktigt ända ner till knäna men wth.


Menyn! Maten var helt gudomlig, no joke.

RSS 2.0