TÜRKIYE 2013

Tänkte bjussa på några bilder från Alanya! Jag och Sandra kom hem därifrån i söndags efter att ha spenderat en vecka i detta paradis. Samma tid, samma plats som året innan (ja, vi bodde på samma hotell också). Jag älskar allting med Alanya verkligen. Värmen, pulsen, människorna, miljön.. Okej, möjligen inte trafiken! Men resten.
 
Vi hängde massor med vår danska vän Ann som vi lärde känna där ifjol och hennes föräldrar, och med gamla och nya turkvänner, mest gamla såklart. Och vi träffade även Frida, en vän från vår gymnasieklass i Hässleholm, där! Och självklart blev det massa sol, bad, god mat, kortspelande, barhäng och shopping. Hamam hann vi också med, det gjorde vi aldrig ifjol.
 
Nästa besök i detta underbara land har redan börjat planeras! Så vi får väl se när jag kommer dit igen.
 
Förmodligen gladaste tjejerna i Malmö innan avresa!
 
 
Obligatorisk matbild :) Ironiskt nog har min mage, som verkligen inte är någon stålmage, hållt sig mer lugn än någonsin annars. Detta trots intag av sådant man traditionellt avråds från att äta utomlands som sallad, is och glass. 
 
Häng på Casablanca, bästa baren vi varit på i Alanya än så länge! Riktigt bra tryck (den ligger precis vid Robin Hood så..), supergoa servitörer och bartenders, goda drinkar för rimligt pris, gratis shots och snacks.. Rekommenderas!
 
Paradise <3
 
Jag var först vid poolen flera mornar.. Mvh soldyrkarn_92
 
Middag varje kväll på hotellet vid poolen. Sandra är alltid så fin :)
 
Bästis <3 Haha inte klokt så bortskämda som vi blir där borta.. Bjudna på alla möjliga godsaker som melon, fikon, té (turkarna gör bästa téet), honung (deras honung smakar inte som vår, mycket godare!), solrosfrön, milkshakes mm mm.. Och varje kväll vi kom ner till middagen hade de reserverat bästa bordet till oss utan att vi bett om det.. Längtar tillbaka.
 
 
 
 
 

UPDATE

Dags för en uppdatering av läget! Av någon anledning är jag sämst på att skriva på bloggen under sommaren, men det är nog för att mina rutiner rubbas och jag är ute och flänger lite hej vilt. Hela juni och halva juli spenderades ju uppe i Kalmar jobbandes som en galning på mina två jobb, men efter det har det varit lugnare med bara några pass då och då, och jag har till och med hunnit ha två och en halv veckors sammanhängande ledigt! Då har jag varit hemma och njutit, och varit en del ute i husvagnen. Och självklart träning i vanlig ordning, och ett besök uppe hos Vanilj i Halmstad har också hunnits med.. Ja, lite allt möjligt helt enkelt!
 
Iallafall, på söndag är det äntligen dags: Jag och Sandra flyger ner för en vecka i Alanya! Som vi har längtat :) Det känns som jag har missat typ alla soldagar här hemma i Sverige, så det ska bli sååå skönt med sol och bad, jag har bara badat en gång i havet i år och det var tvångsmässigt.. Tycker det är alldeles för kallt i vatnnet här. Nå, vi ska bo på samma hotell som vi bodde på förra året ("pensiovarning" enligt mamma och pappa haha) och ha det gott! 

RSS 2.0