LUGN MORGON

Efter en kort vistelse hemma i Hässleholm är jag nu tillbaka en sväng i Kalmar för att jobba torsdag (igår) och söndag. Sen väntar två och en halv veckas ledighet helt oväntat! Det ska bli såå skönt, att äntligen få komma hem och verkligen känna att man inte behöver känna att man ska åka direkt igen.. Längtar!
 
Den här förmiddagen hade jag tänkt viga åt tvätt, då min tvättkorg är proppfull och min underklädeslåda ekar tom. Men, någon har helst fräckt stulit tvättstugan trots att jag har bokat.. Så just nu sitter jag framför nyhetsmorgon och löser korsord. Senare idag blir det gymmet direkt följt av en fika med Sandra på Kullzenska, och därefter åker jag till farmor på Öland, och stannar där tills imorgon.
 
Får inte riktigt rätt på hela korsordet.. Men jag har fyllt i mer nu än när jag tog bilden!
 

BOKSNACK

Siri tipsade mig om sidan goodreads (<-- klick) och jag har genast blivit ett fan! Där kan man lista böcker man läst, läser just nu, äger, vill läsa osv. Och man får även rekommendationer baserat på vilka genrer man fyllt i att man gillar mm, och man kan se vilka böcker ens vänner läser (jag har för närvarande tre vänner hehe). Kul! Gå med och skicka vänförfrågan till mig :)
 
När vi ändå är inne på böcker har jag äntligen läst ut Borta med vinden! Den var superbra, men den tog lååång tid att läsa ut på grund av världens minsta typsnitt i tvåspalt, se bild nedan.. Men nu är den utläst och jag har påbörjat en ny bok, Glasfåglarna som är första delen i en serie på tre delar. Jag fick alla delar av Siri i födelsedagspresent! Eller om det var julklapp. Iallafall, den är bra och lättläst, läste mer än halva boken igår haha :)
 
Inte det smartaste att välja en supergammal utgåva som jag hittade i min morfars föräldrahem av denna redan ganska tungrodda bok.. Men det gick!
 
 
 
 

RSS 2.0