JAG LEVER

Tänkte bara checka in och skriva ett inlägg, bloggandet har legat lite lågt på senaste för jag har väldigt mycket på schemat, främst med skolarbete eftersom vi nu börjat på C-uppsatsen. Vi (jag och min partner Mathilda) har hittills haft lite upp och ner med vår uppsats, först kändes allt bra när vi suttit med uppsatsplan, varit på ett inledande seminarium osv, men när vi sedan hade vårt första handledarmöte blev allt kaos, hon sa helt annorlunda mot vad seminatorn på uppsatsplaneseminariet och den kursansvariga läraren hade sagt, så helt plötsligt kändes det som att allt var fel och våra teorier var inte applicerbara på vår empiri osv osv. Som att inte detta vore nog fick absolut noll konstruktiva förslag på vad vi kunde göra bättre så vi kände oss helt utelämnade och borttappade, jag började till och med gråta på handledarmötet haha.. Kaos som sagt. Men efter en dryg veckas filande och omarbetande och inläsning kändes allt bättre igen och vi gjorde oss redo för vårt andra handledarmöte, varpå vi får info om att vår handledare helt plötsligt blivit sjukskriven och vi får ha ett handledarmöte med två andra lärare istället, som var jättebra och konstruktiva. Men vi vet inte om vi ska ha dem som handledare nu, om den gamla ska komma tillbaka eller om vi ska få någon helt ny.. Jobbigt att inte ha någon att vända sig till. Vi hoppas iallafall på att vi inte får tillbaka vår gamla!
 
Nåja, vi jobbar oss sakta men förhoppningsvis någorlunda säkert framåt med uppsatsen. Utöver det har det varit en hel del jobb, totalt tretton timmar den här veckan och elva förra.. Jobbigt, men vad ska man göra. Det ger ju klirr i kassan iallafall. Nu har dessutom Vectura ringt och jag ska göra lite mer jobb till dem fram till årsskiftet, men det kan jag mer lägga upp själv när jag ska göra som tur är.

Som ni hör är det ganska mycket just nu, jag försöker bara kämpa på varje dag, med träningen som jag också verkligen prioriterar blir det inte mycket tid till annat. Krigar på fram till jul, då det blir lite hemmavistelse med familjemys, inget jobb och förhoppningsvis behöver jag inte sitta med uppsatsen så mycket. Sen den 29e åker jag och Sandra till Istanbul i sex dagar, ska bli skönt att komma bort och vi ska hitta på massa kul, men även ta det lugnt. 
 
Så ligger läget för tillfället. :')
 
Jag för några månader sen :')
 

HÄSSLEHOLMSLISTAN

Tillbaka i Kalmar efter en superhelg i Hässleholm. Lista på några saker jag gjorde när jag var hemma:

Träning i brottarlokalen med Aron och hans kompisar, lökigt och kul!
Sov i den nya sängen som införskaffats till "mitt" rum, från 90 till 160! Snacka om uppköp.
Ätit goda middagar, bland annat potatisgratäng! Mums.
Tagit bort ett födelsemärke! Vem hade kunnat ana. Det gör fortfarande lite ont..
Lunchat med Sandra på Café Boulevard i Kristianstad.
Lunchat på Grafitti i hlm med pappa & Aron.
Gått mysiga hundprommisar med mamma (och hundarna såklart).
Kollat på Django Unchained. Bra!
Myst med Danne.
Sprungit en kunglig löprunda i piskande regn och vind.
Fikat med farmor + familj.
 
Massor med roligheter alltså! Nu är jag dock tillbaka i Kalmar som sagt, och arbetet med C-uppsatsen är i full gång. Men vi ligger bra till, har redan bokat in massa samtalsintervjuer med respondenter och vi är bara officiellt på dag två av kursen. Win! Det har även jobbats på bk, boxats och tränats på nya les mills-pass med Jennifer & Helena. 

HELOMVÄNDNING

Hela dagen idag har jag känt mig ganska risig, gick upp ganska tidigt då förmiddagen spenderades i skolan och kände mig bara seg, trött, hade huvudvärk och till och med lite ont i halsen. Nästan hela eftermiddagen spenderade jag därför bara i sängen tittandes på Pretty Little Liars, och det enda produktiva som blev gjort var två maskiner tvätt. Jag hade ett pt-pass inbokat med Sara klockan halv åtta, och kände verkligen mig opepp inför det, vilket är väldigt ovanligt! Jag har i stort sätt alltid lätt för att hitta träningsmotivation (hm, varför hittar jag inte pluggmotivation lika lätt..?), men just idag kändes kroppen inte alls på G.
 
Men jag masade mig givetvis dit ändå, och vilket pass det blev! Jag gjorde verkligen en helomvändning och bara körde, så himla bra det kändes. Lätt mitt bästa pass med Sara hittills, fick så himla bra kontakt i de flesta övningarna. En superavslutning på en annars halvdassig dag! :)
 
 
 

LITE SHOPPING

Gårdagen bjöd på lite måndagsshopping, det mesta lite halvnödvändiga saker. Det är superbra att åka ut till hansa mitt på dagen en vardag, för aaallt är öppet men ingen är där pga folk har ett liv = jag får gå och titta ifred. Himla bra. Köpte en svart infinity-halsduk och en vit bh (hade tydligen ingen sen innan, weird) på h&m, ett svart pannband och en grå kjol på gina samt två tröjor i modell kortare på cubus, en svart och en vit. Färgfest..? Tvek på den. Nöjd med mina färglösa köp är jag iallafall!

(PS. Tantvarning på att köpa samma plagg i två olika färger. Stabilt.)
 
 

ARON PÅ BESÖK

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg var min bror Aron på besök hos mig i helgen! Han kom vid lunchtid på fredagen och åkte hem på lördag förmiddag (då jag jobbade från klockan 12 på lördagen). Trots den ganska knappa tiden hann vi med en hel del: Sopplunch, prevens-träning på Friskis, promenad vid slottet, lite shopping, thaibuffé och bio! Inte illa va? Filmen vi såg på bio var Captain Phillips med Tom Hanks, hade inga förväntningar alls men vilken film! Den var verkligen sååå bra och spännande. Och även baserad på en sann historia.
 
Det var iallafall riktigt mysigt att ha Aron här och det kändes tråkigt när han lämnade.
 
Bild från thaibuffén! Thai Silk har bästa asiatiska maten i Kalmar :)
 

MAMMA 46

Idag fyller världens underbaraste mamma år, 46 närmare bestämt. Tyvärr kan jag inte vara där hemma och fira henne men jag lämnade av en present när jag var där senast och vi har pratat i telefon nu på morgonen :) Grattis!
 
 

RSS 2.0