EMPORIA

I helgen var det inte bara kräftskiva som gällde, utan jag och Danne hann även med ett Emporia-besök! Det var första gången Danne var där. Uppdraget var att hitta ett par jeans till mig och ett bälte till Danne, och vi lyckades med bägge delar! Succé. Utöver det blev det lite småsaker inne på Sephora, och även lite gottigheter på Joe & the juice. Jag tog vääärldens godaste juice med morot, äpple och ingefära, och även en avocado-sandwich samt deras "ginger-latte" som också var himmelsk!
 
 
De nya jeansen! Från Hollister.

COMEBACK

Dags för en comeback, och jag är åter på bloggbanan! Vet inte varför det blir sådana här ofrivilliga uppehåll. Nåväl, idag är det söndag och en kaosig vecka är till ända: Två tur- och returresor till Hässleholm är gjorda, likaså ett grupparbete, seminarium på det, ett niotimmarspass på jobbet samt några träningspass på Friskis. Pust! Inte konstigt att jag är slut. Veckan som kommer nu är tentaveckan, själva tentan äger rum på fredag så dagarna innan ska jag försöka fylla med plugg, vi har fått hela veckan till självstudier. Men lite jobb blir det också, Vectura imorgon så länge det behövs, och bk på onsdag 12 - 16. 

Iallafall, det första Hässleholmsbesöket denna vecka var inte mycket att hänga i granen, det var nämligen ett tandläkarbesök som stod på agendan. Roligare anledningar att åka hem har man ju varit med om. Helgens besök bjöd däremot på roligheter: Det var nämligen kräftskiva hemma hos oss, elva pers blev vi och hade supertrevligt. Familjen är verkligen det finaste och bästa man har. Ibland glömmer jag det lite!

Delar av min fullt normala familj :') <3
 

RSS 2.0