TÜRKIYE 2013

Tänkte bjussa på några bilder från Alanya! Jag och Sandra kom hem därifrån i söndags efter att ha spenderat en vecka i detta paradis. Samma tid, samma plats som året innan (ja, vi bodde på samma hotell också). Jag älskar allting med Alanya verkligen. Värmen, pulsen, människorna, miljön.. Okej, möjligen inte trafiken! Men resten.
 
Vi hängde massor med vår danska vän Ann som vi lärde känna där ifjol och hennes föräldrar, och med gamla och nya turkvänner, mest gamla såklart. Och vi träffade även Frida, en vän från vår gymnasieklass i Hässleholm, där! Och självklart blev det massa sol, bad, god mat, kortspelande, barhäng och shopping. Hamam hann vi också med, det gjorde vi aldrig ifjol.
 
Nästa besök i detta underbara land har redan börjat planeras! Så vi får väl se när jag kommer dit igen.
 
Förmodligen gladaste tjejerna i Malmö innan avresa!
 
 
Obligatorisk matbild :) Ironiskt nog har min mage, som verkligen inte är någon stålmage, hållt sig mer lugn än någonsin annars. Detta trots intag av sådant man traditionellt avråds från att äta utomlands som sallad, is och glass. 
 
Häng på Casablanca, bästa baren vi varit på i Alanya än så länge! Riktigt bra tryck (den ligger precis vid Robin Hood så..), supergoa servitörer och bartenders, goda drinkar för rimligt pris, gratis shots och snacks.. Rekommenderas!
 
Paradise <3
 
Jag var först vid poolen flera mornar.. Mvh soldyrkarn_92
 
Middag varje kväll på hotellet vid poolen. Sandra är alltid så fin :)
 
Bästis <3 Haha inte klokt så bortskämda som vi blir där borta.. Bjudna på alla möjliga godsaker som melon, fikon, té (turkarna gör bästa téet), honung (deras honung smakar inte som vår, mycket godare!), solrosfrön, milkshakes mm mm.. Och varje kväll vi kom ner till middagen hade de reserverat bästa bordet till oss utan att vi bett om det.. Längtar tillbaka.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: TurkietLover!

Saknar till max!!!! Älskar Turkiet, Alanya & Becc<3

2013-08-30 @ 10:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0