FERRARI OCH LITE ANNAT

1. Igår var jag och handlade på maxi. Eftersom jag nyligen kom hem, hade jag i princip ingen mat. Verkligen ingen. I onsdags när jag kom hem från radiosändningen fick jag äta havregrynsgröt. Så ett rejält inköp behövde göras. Det spårade ur en aning, allting slutade med att jag gick ut från affären med fyra sprängfyllda kassar. Och då hade jag verkligen bara köpt saker jag behövde! Jag gallrade till och med i listan.

Därefter återstod det svåraste uppdraget: Att ta sig hem. Mitt enda färdmedel var min relativt skrangliga cykel utan cykelkorg. På något sätt lyckades jag ta mig hem, släpa mig in i hissen och ta mig in i mitt kök. Strongt, om jag får säga det själv. Och det får jag.


2. Vi har en skoluppgift som går ut på att vi ska intervjua en för oss tidigare okänd person och sedan skriva någon typ av personporträtt. Idag, efter att jag varit i skolan hela dagen på seminarium, cyklade jag hem och funderade på vem jag skulle försöka intervjua.. Jag började känna mig lite stressad, deadline är nämligen på onsdag. Jag parkerade min cykel.

Mitt emot vårt cykelställ finns ett garage, och i det garaget finns en sjuuuk ferrari. Verkligen helt sjuk. Anledningen till att jag vet detta är att den stått precis utanför garaget vid några tillfällen, kliniskt ren varje gång. Och de gånger detta inträffat börjar jag alltid fundera på vem denna människa är som äger en ferrari i ett studentområde i Kalmar.

Och idag, när jag stod där och parkerade min cykel, noterade jag plötsligt att garageporten stod öppen, och jag såg en man stå inne i garaget och mecka med den röda ferrarin. Det magiska tillfället hade dykit upp! Jag skulle ju givetvis intervjua ferrarikillen! Att jag inte tänkt på detta tidigare. Jag stövlade in i garaget, avbröt honom i ett telefonsamtal och frågade om jag fick intervjua honom. Och det fick jag! Han tyckte nog jag var lite konstig. Men det gör inget. Nu heter han Ferrari-markus i min mobil och imorgon ska vi bestämma en tid för intervjun.


3.
Imorgon ska jag på halloweenfest och jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Känns sådär.Jag googlade på ferrari och detta var en av de första bilderna som kom upp.
Såhär ser INTE ferrarikillens ferrari ut.

I'M BACK

Tillbaka i Kalmar efter en halv vecka hemma i Hässleholm! Det var riktigt skönt att vara hemma lite längre. Under mina dagar hemma har jag varit på 20-årskalas hos Anderssons med familjen + Danne, varit och bowlat med Danne, Line och D-danne, fikat med Line, och inte minst ridit en del! Både Vanilj där hemma, och åkte även ut till Carmen i Mala och red :) Så det har varit ganska händelserika dagar. Det kändes tråkigt att åka.

Nu ska jag gå och lägga mig, är trött efter en lång resa och var dessutom på skolan ikväll några timmar. Först var det premiärvisning av nollningsfilmen! Det var riktigt roligt, och filmarna och redigerarna hade verkligen gjort ett grymt jobb! Sen har jag och André i vanlig ordning sänt Bill & Bull. Imorgon har jag mycket att göra. God natt! xx


NYTT

Mitt nya öronhål (?) blev såhär! Fest!


TEXTIIISH

Idag har varit en supaah nice day! Och såna gillar vi ju. Den började med att jag knatade iväg till polishuset klockan nio för att gå på mitt livs första presskonferens! Det var riktigt kul och lärorikt, polistanten berättade om deras nya tillståndshanteringssystem och sedan fick vi ställa frågor. Detta skulle sedan bli en artikel som vi fick eftermiddagen på oss att skriva, och min blev nog bra tror jag.

Därefter lagade jag mat här hemma, fettucini med köttfärssås! Och det bästa av allt var ju att det gav mig matlådaaa. Matlåda äger. Det blev faktiskt två stycken!

Nåväl, sedan gick jag & sammi till stan för jag skulle ta ett till hål i örat, yaay. Gjorde det på the body shop och det blev supernice.

Efter det blev det ett spinningpass på friskis, jobbigt som fasen men gött efteråt.

Dagen avslutades med radiosändning! Som ni vet sänder jag Bill & Bull tillsammans med André varje onsdag 20.00 på radioshore.se. Vi börjar bli varma i kläderna nu, det gick grymt mycket bättre än förra veckan! Så det var riktigt roligt.

Nu blir det sängen, imorgon ska jag på heldagsföreläsning med Björn Häger, aka författaren till en del av vår kurslitteratur. Ska bli intressant! Godnatt folks. xx

JAG & GULAN


Jag & Vanilj tog ett pass i lördags, under mina hemmavistelse!
HÄR kan ni läsa mammas fina inlägg om oss :)

HEMMAHELG

I torsdags for jag hem till hlm, och det var meningen att jag skulle vara hemma 20.02, men istället var jag hemma runt halv elva, feeest. Det var nämligen en kranbil i hovmantorp som vält ner en ledning, vilket ledde till att all tågtrafik från kalmar avstannade och alltid blev kaos. Personalen hade ingen koll på läget alls, resenärerna var i uppror.. Ni fattar grejen. Efter en och en halv timmes väntan kom dock äntligen ersättningsbussen och resan tog sin början.

Trots detta lilla missöde blev resten av min hemmahelg tipptopp. Jag hann med en hel del: Träffa några av de gamla godingarna, gå på kombinerad inflyttnings-/20 års-fest med danne till en av hans kompisar, fika med ida, besöka mormor och morfar, rida.. Och utöver det mys med familjen och med danne. Det kändes faktiskt lite tråkigt att åka därifrån. Men nu sitter jag här i kalmar och har det ändå ganska trevligt. Har packat upp, sprungit en runda, tvättat en maskin och nu sitter jag här och chillar framför datorn med p3 i bakgrunden. Det blir snart till att lägga sig, har en föreläsning om skrivteori imorgon 9 - 16 och då gäller det att vara alert!

Godnatt xx


RADIOPREMIÄR

Hör upp! Lyss! Spetsa öronen! Etc.

Imorgon, dvs onsdag klockan 20.00, är det dags för min radiopremiär! Mitt och min klasskompis Andrés radioprogram Bill & Bull drar nämligen igång. Detta eminenta program finns att live-lyssna till på radioshore.se, eller på frekvensen 98,6 om du befinner dig i Kalmar-området. 

Missar du detta? Häng inte läpp för sjutton, vi kommer nämligen att sända varje onsdag samma tid under en lång tid framöver! :)


Jag & André i studion!

SKÖRDEFEST

Min helg har varit riktigt bra! Den inleddes med tenta, så klockan nollåttanollnoll satt jag nervöst vid min lilla bänk på Västergård. Men den gick riktigt bra tror jag! Det kändes iallafall så. Gött att ha det gjort! Det firades nere på stan med Janni och Sammi, först lite fika och sen unnade jag mig ett par nya skor! Sjukt niiiceiga sneakers från adidas. Som dessutom var på rea, bäst.

Aja, sen drog vi hem och jag gjorde mig iordning för på kvällen vankades det finbesök från mamma, pappa, Aron och Danne! Så de kom vid halv sju och hämtade mig och vi for iväg till farmor på Öland för en weekend, det är nämligen skördefest där nu. Så hela helgen har vi bara myst på Öland, antingen hemma i stugan eller varit iväg nere på skördefesten. Mycket konst och glas och keramik.. Och framförallt pumpor! Och på kvällarna är det massvis av marschaller och lyktor överallt. Myyys.

Nu är jag dock tillbaka i korren, saknar redan familjen fast kul att vara här hemma också. Imorgon börjar min nya kurs, Att intervjua och skriva. Ska bli kul! Beställde nyss lite böcker, två stycken närmare bestämt. En bok är samma som förra kursen och en har jag lyckats få tag i begagnad så jag hade redan några vilken var niiice.

Nu blir det sängen, vi hörs! xx


Uppe på alvaret! Aron, pappa, Danne, jag & farmor :) och mani såklart!


RSS 2.0