RUNNING WILD

Urladdning! Fetaste kemiprovet är gjort. Detta firade jag och yvonne med lite belöningsshopping @ H&M! Presentkort + 10 % rabatt för klubbmedlemmar gjorde pengaångesten minimal, likey. Oooch några trosor jag kollat på ett x antal gånger men varit för snål för att pröjsa för hade sänkts från 80 till 30 kr! Ka-ching på det.

Är så trött på vintern, det värsta med vintern är alla fula jobbiga kläder man måste ha på sig. Vår/sommarkläder och sjukt mycket niceare, vilket leder till att jag typ aldrig köper vinterkläder så därför är min garderob helt värdelös under vinterhalvåret. Idag blev det såklart ännu lite mer vårkläder, bland annat denna tröja dåva:Nu ska jag sova, imorgon ska vi på studiebesök på sjukhuset med biologin. Lite lökigt. God natt xx


SKOGSRUNDA

Jag & Carmen och Ida & Vanilj i helgen, långritt stod på schemat!
HEJ HOPP

Idag är det löningsdag! Inte för att jag får någon del av kakan. Men man kan väl ändå joina den samhälleliga euforin. Roligheter ikväll med line @ her place, ska bli kul! Har blivit mycket hemmamys senaste månaderna, lite noobigt. Ikväll är det andra bullar. Har dock inga kläder! Ett smärre bakslag.

Men i vilket fall som helst blir det först en rundan till kunskapernas mecka. Skolan alltså. Så nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs xx


Paparazzin yvonne var igång igår (igen)


ÄCKLIG

Men hur är det tänkt för mig
Hur är det tänkt att jag ska orka
Orka fortsätta
Orka resa mig
Varför kan jag inte få något ljus,
jag har ju gått vilse i mörkret

Så dum som ens försöker
för jag vet
att det inte finns något åt mig

misstag


FIERCE

Det är mycket som har hänt på sistone. Vi hade dansträning inför balen i torsdags, riktigt kul (tar jag de orden i min mun :o). Och i fredags kände jag på och studerade en älgs inälvor, kingigt. Och på kvällen var det släktkalas för morfar som fyllde 88, jesus alltså.. Snart 90. Idag har jag varit nere i ridhuset och suttit i sekretariatet på dressyrtävlingarna, förmodligen det mest chilla på länge. Nu ska jag sooova. God natt xx

DÖR

Ska snart skriva ett lite ordentligare inlägg, men måste bara visa nåt som aron precis visade mig först! Hahaha asså jag dör av garv!!


BACK IN THE GAME

Åter tillbaka i gamla fotspår. Går likt en något radiostyrt till skolan, infinner mig i vanlig ordning. Är nästintill frisk, dock med en fysik likt en 80-årig dams samt med en aning halsont. Men det går an. Imorgon har jag biologiprov och jag sitter nu och pluggar, och jag är on the roll! Att jag kommer in i en effektiv studieteknik sker cirka en kväll i kvartalet. Max. Så nu ska jag återgå, unnade mig bara en liten paus. Ha det, xx
SLUTET


" Release me
cause i'm not able to convince myself that im better off without you "

(Agnes - Release me)

Fortfarande sjuk. Sängliggande alternativt soffliggande. Tittar på MacGyver, sover och tänker på livet. Min mage lever rövare och det lilla vett jag hade (?) börjar sakta men säkert tyna bort. Fysiskt är det dock tvärtom. Min mage har börjat expandera i en oroväckande hastighet. Träningsbrist. Det ser mörkt ut inför beach -11.

ILL

Just nu finns det inte mycket att säga. Jag är magsjuk, varit det hela dagen idag och halva igår. Har varit lite kass från och till sen i onsdags, men nu har det verkligen ballat ur.

Iallafall, igår innan magsjukan slog till var jag och siri på ikea. Det var en lyckad visit, hittade nästan allt jag sökte :) Nya galgar, tvättkorg, lite förvaringsprylar, ljus, kuddar..

Nu ska jag se om jag kan få i mig lite mat, men tvivlar. Puss&kram xx

DU" De säger ju
att man aldrig kan förändra någon som slår

Men jag trodde du kunde förändras för mig
För du slår inte, du bara sparkar på mitt hjärta
när det ligger där framför dig

Jag la det där för att du skulle ta upp det
och sätta in det bredvid ditt eget "

FERRE & SJUKA

Vilken skum vecka det har varit hittills. Igår och idag ligger jag hemma i någon form av kräksjuka. Det var värst igår, egentligen tänkte jag gå till skolan idag för vi skulle till Lund, och det kan ju vara roligt. Men blev helt kräkig igen imorse så det blir ytterligare en dag i vågrätt läge.

I tisdags kväll var det studentferre på cats! Före var jag och brudarna hemma hos aleksandra och försökte göra oss lite tjusiga som sig bör. Vi tänkte hänga på låset men sega som vi är lyckades vi inte, men vi kom som tur var in direkt ändå :) Men de som kom strax efter oss fick köa sjukt länge. Men iallafall, det var rätt kul. Jag tappade inte bort en endaste pryl vilket alltid är ett stort plus!

Nåväl. Helgens planer är minimala. Imorgon måste jag till skolan i vilket tillstånd jag än är i eftersom jag ska skriva cambride-provet. Var och när vet jag dock inte. Kanske bör kollas upp. Sen skulle jag och siri kanske åka till ikea, men vi får väl se. Det hade varit kul men får se hur vi mår och om vi har lust.


Jag & hanh! Eller hur ser mitt hår riktigt långt ut här? :) Dock är det inte så i verkligheten..

HEEY

Har haft en fin helg. I fredags gjorde jag muntliga cambridge-provet och det gick nog bra. Men var nervös. Sen blev det tjejkväll med singstar och fetaste jacuzzibadet hemma hos aleksandra med henne, hanh & sandra, riktigt nice vare :)

Igår fick jag panik på mitt rum. Har påbörjat en fetstädning, utresning av garderob mm, och skrivit en lista på lite nya saker jag vill ha till rummet. Har snygg "grund" i rummet för det är nyligen renoverat med nytt golv och väggar mm och nya möbler, så det är bara den lilla sista touchen som behövs för att jag verkligen ska trivas. T ex att ha likadana galgar i garderoben, ett snyggt pennställ med stilrena pennor i istället för sina gamla mobbade man haft sen man var sju, lite nya förvaringsboxar osv. Så det ska fixas inom en snar framtid, måste bara hitta någon som vill åka till ikea med mig..

Iallafall, sen på kvällen begav jag mig bort till siri, där det blev mys framför melodifestivalen. Vaknade där imorse och nu har jag precis kommit hem. Idag blir det till att fortsätta med städningen och så måste jag plugga tyska, här prov på tisdag nämligen. Men först ska jag ut och fixa stallet, rida carmen och kanske greja lite i sadelkammaren. xx


Såhär skulle ens skrivbord sett ut :)

PROJEKTMÄSSA

I ondags var det dags för projektmässa! Detta innebär att nu är äntligen projektarbetet ett avslutat kapitel, inget kan kännas skönare!

Det var faktiskt roligare än jag trodde att sitta på mässan, ganska många som var intresserade av mitt projekt :)


Jag & Ida, som hade monter bredvid mig :)

DRAMATIK

Idag har det varit dramatik utöver det vanliga! Lev er in i detta scenario:

Det var en kall men frisk eftermiddag. Ronja och Rebecca, två softa brudar i sina bästa år, hade precis slutat skolan för dagen och skulle ta sig till sina respektive hem. Den lite mer lyckade bruden Ronja hade körkort, så hon hoppade in i förarsätet, medan Rebecca fick nöja sig med passagerarsätet. Men hon var glad ändå. Färden tog sin början och allt var frid och fröjd. De kom så småningom upp på Röingegatan, som är en huvudled, och skulle precis passera ett farthinder. En epa-traktor kommer körandes på en sidoväg. Mitt under förbikörningen av farthindret, inser de tills då lugna brudarna att: Epa-traktorn fortsätter köra ut på vägen utan att stanna! Lugnet byts ut mot skräck, och de ser som i slow motion hur bilarna komma närmre och närmre varann, och slutligen möts dem, epa-traktorns front mot bilens främre förardörr, och ett öronbedövande skrapande läte ljuder över kvarteret.

Haha, nej men skämt åsido: Jag och Ronja blev idag påkörda från sidan av en epa-traktor!! Så fult asså. Som tur var hade bägge en väldigt låg hastighet så ingen kom till skada mer än bilarna som pajades lite. Dagens händelse utan konkurrens :o


Skrapmärken och allmänt pajad bil. + en ronja som ser mer stekig än chockad ut (y)

ÅRSMÖTE

I söndags kväll var det dags för årsmöte med hästsportföreningen. Känns som det är lite kaos i klubben just nu med vissa grejor, men det blir ju lätt så när alla samlas och ska besluta och diskutera, alla har alltid åsikter om vad som inte är tillräckligt bra.. Det ska nog bli ett bra år ändå tror jag! Ny ordförande har vi också fått, eva, som jag tror kommer bli super!

Efter mötet var det fika och utdelning av vandringspriser, och jag & carmen vann priset för bästa junior 2010 :') Riktigt kul, särskilt eftersom det var mitt sista år som junior!


När jag fick priset :)

GÖTEBORG

Förra helgen bar det av till scandinavium i göteborg med buss! Hästsportföreningen ordnar en gemensam resa varje år. Det var som vanligt riktigt kul, både att kolla på tävlingarna och showerna och att irra runt på mässan (irra är ordet när jag och ronja ska göra något, lokalsinnen som två påsar jordnötter) och shoppa grejor. Dock lyckades jag faktiskt hålla i pengarna ganska bra, köpte bara ett schabrak. Ett marinblått dyon :) Tänkte kanske börja tävla lite med min marinblå kavaj istället för min röda ibland, som lite variation, och då behövde jag ett schabrak som passar att ha till.


Areanan från där vi satt!

I'M BACK

Nu är jag äntligen tillbaka! Jag har verkligen inte haft tid att blogga nu de senaste dagarna, men nu är det lite lugnare igen. Sitter i skolan just nu, men ska fixa lite inlägg senare idag och imorgon och berätta vad jag haft för mig på sistone! Nu ska jag återgå till lektionen, vi hörs xx

RSS 2.0