PEARLS(Detta blir enda inlägget idag pga att jag har så mycket att göra, ses imorgon! xx)

MIO (& NANCY!)

Idag, när vi kommit hem från tävlingen vill säga, for vi och hämtade en viss Mio. Mio är en shettis som vi ska låna, hon ska gå här som sällskap eftersom stallets hästantal drastiskt minskat från fem till tre på grund av lite olika anledningar. På gården vi hämtade henne fanns även Nancy, som är en minigris! Det är mitt favoritdjur (efter hästar då) och jag har velat ha en sådan ända sedan jag var liten. Hennes ägare berättade att de ville göra sig av med henne. Ett gyllene läge, anser jag. Tyvärr har jag inte lyckats få medhåll av resten av familjen..
SVENSKT PONNY DERBY - DAG 3

Success!
En liten bildserie får berätta:


framridning..
ericas pappa putsar mina stövlar och min tränare ger mig några sista-minuten-råd.
på banan.
prisutdelning, vi lyckades rida oss till en tredjeplats!

[ LA:1, tredjeplacerad av sju placerade, totalt 28 startande ]


SVENSKT PONNY DERBY - DAG 2

Minerna idag är aningens mer dystra än igår. Min ritt gick minst lika bra som den igår, och vad händer? Jag blir nerdömd totalt. Där rök alltså finalplatsen. Men men, det är bara att idiotförklara domaren och sedan tänka framåt. Imorgon ska vi glänsa i consolation-klassen istället!

[ Lagtävlansprogrammet, plats 32 av 45 startande ]


älsklingen i morse.

SVENSKT PONNY DERBY - DAG 1

Min fina guldbäbis. Vår första nationella tävling och vi kniper en rosett!
Nu ligger vi bra till och kanske till och med kan lyckas ta oss till final.

[ LA:1, niondeplacerad av elva placerade, totalt 44 startande ]


bild från framridningen.

LEDIG

Idag är jag ledig från skolan! Jag ska nämligen till Dagstorp och tävla. Dock startar jag inte förrän senare i eftermiddag, men det är ju mycket är förbereda och det tar en stund att köra dit, så jag har att göra hela dagen ändå. Vi hörs när jag kommit hem! xx


STRESS

Jag är en stressad individ. Det kan jag utan omsvep erkänna. Det har gått så långt att jag vaknar automatiskt på morgonen vid sex, alltid. Helger som vardagar, och direkt infinner sig en panikkänsla i stil med "NOOO, HAR JAG SNOOZAT???!!!" (vilket jag aldrig har), hjärtat bultar som en stånghammare i bröstet och det kommer en klump i magen. Det är inget trevligt uppvaknande. Det har till och med hänt att jag har kastat mig upp ur sängen och fått världens blodsockerfall. Inte okej.

Jag är således något av ett time-maniac, jag sitter ofta och gör upp ett schema för hur de närmaste timmarna ska se ut, mellan exakt vilka tidpunkter jag ska hämta tidningen, göra matteläxan eller vad som helst. Går man den pluggigaste linjen av dem alla, har den mest tidskrävande hobbyn av dem alla och ändå vill ha lite egentid måste man stressa. Stressa för att kunna slappna av alltså. Jag vet inte riktigt om det låter vettigt. Men ingen tillåts att dra benen efter sig, varken av sig själv eller människor runt omkring. Vi lever ett samhälle där man ska göra så mycket som möjligt på kortast möjliga tid. Annars är man en loser.

STRAW


ASHLEY

Vet man inte att jag är ett Ashley-fan känner man inte mig så väl. Hennes musik har hjälpt mig genom så mycket. Hennes sångröst, hennes låtar, hennes personlighet.. Vad ska man säga, hon har något unikt. Mitt band till låten headstrong är oerhört starkt, jag känner att det bara är jag som kan förstå den låten fullt ut, den är skriven för mig! Lyssna på den HÄR.INTRODUKTION

Rebecca was here. Det ultimata namnet på en blogg, är min åsikt. Nu ska här bloggas så tangentbordet glöder! Jag har ganska länge funderat på att skaffa blogg, och nu har jag äntligen kommit till skott. Jag känner mig riktigt peppad, och har massa idéer! Ändå har jag ingen solklar vision av vad det ska vara för slags blogg, det blir vad det blir helt enkelt. Jag kommer skriva om det jag känner för, allt från episoder ur vardagslivet till åsikter till boktips till naturbilder. Allt som rör sig i en bruds huvud alltså. Antagligen kommer jag även slänga in lite texter jag skrivit, för första gången till allmän beskådan för folk jag känner! Känns lite nervöst.

Jag tänker inte skrivit någon presentationstext, det känns bara löjligt. Vill du veta vem jag är, följ bloggen. Svårare än så är det inte.

Inom kort ska det fixas en header som förhoppningsvis kommer bli wicked! Jag och min kompis bea (som är grym på fotning och redigering) har en helskön grej på gång. Stay tuned! xx


RSS 2.0