TURQUOISE

Taggar inför första nollningsveckans final: Turkossittning! Först blir det dock brassefest med makaroner&korv hos philip. Alla ska med! Hej!


KALMARIT

Nu kommer mitt första inlägg från Kalmar! Just nu sitter jag i mitt rum här på korridoren där jag ska bo, jag flyttade in idag. Mamma, pappa och Siri var med och installerade mig, vilket tog nästan hela dagen. Vi åkte hemifrån vid halv nio och de åkte härifrån runt sextiden. När vi kom hit fick vi massa information från hyresvärden, förmodligen har jag glömt hälften redan, jag fick hyllor i kylskåp, frys och köksskåp och sånt. Sen packade vi upp alla mina saker, och därefter åkte vi till ikea och köpte lite saker som behövdes till rummet, såsom överkast, lampa, blommor, tvättkorg.. Och till sist åkte vi till maxi och handlade mat + högtalare till datorn i telenoraffären :) Sen fixade vi klart och de åkte hem. Nu har jag nyss käkat lite mackor och kollat på film med några andra som bor här, alla är jättesnälla! Det är inte så många som har kommit hit än, och de som är här är såna som har bott här länge, ganska skönt. Hade ju inte varit så ultimat om alla är lika stela som jag, hehe.. Men det ska nog gå bra att bo här, rummet är fint och folket verkar som sagt snälla.

Klockan är inte ens nio och jag är helt slut, påfrestande dag! Så det blir nog att krypa ner i sängen strax och titta på lite big bang theory eller något annat :) Vi hörs!


hehe min webcam är sååå kvalitativ


WE ♥ IT

Som ni ser har jag nu uppdaterat bloggen lite, genom att lägga till en länk till min we ♥ it-sida i menyn till vänster! Där kan ni klicka in och checka vilka pics jag gillar! Där hittar ni även en länk till min tumblr, som dock inte är sådär superaktiv. xx


SUMMER

Denna uppdatering alltså.. Under all kritik. Mycket har hänt sedan sist. Som tidigare nämnts har carmen nu lämnats iväg, och hon trivs riktigt bra hemma hos alex som väl är! Jag var där igår och hälsade på och red henne en runda. Dessutom har jag äntligen slutat jobba, wie! Så nu har jag haft en veckas ledighet, och dessa sovmorgnar.. Det är ju helt underbart. Att få somna om för första gången på hela sommaren. Jag dör inombords.

Så den här veckan har mest ägnats åt sommarlovsaktiviteter med andra ord, tagit det lugnt här hemma och träffat kompisar och pojkvän. Det uppskattas, särskilt med tanke på att jag flyttar inom kort, nu är datumet nästintill spikat, allt lutar åt att flyttlasset går den nittonde, alltså om exakt en vecka.. Huga. Hur ska jag klara mig på egen hand..?Carmen & jag precis innan hon åkte :)


RSS 2.0