EN HALVSEG HELG

Huuäääghh. Det där var ett stön. Ett stön av smärta. För just idag känner jag mig som en gammal tant med ryggskott. Som väl är har jag inte ryggskott, jag har bara träningsvärken från helvetet. Den här veckan har jag levt i någon form av träningshets, som långsamt har byggts upp till dagens träningsvärk.

Så idag blir det nog en vilodag. Det känns tråkigt. Just nu är det inte så jätteroligt här i Kalmar. Jag är ledig ända sedan igår och fram till på tisdag, och det enda jag har att göra är att antingen plugga, träna, laga mat eller städa. Ut vill jag inte gå för det är tråkigt väder, igår regnade det hela dagen. Idag är det dock blå himmel, men bara sex grader..

Jag har inte så många vänner här heller som jag umgås med utanför skolan, och de jag väl har (som är awesome!) är inte här över helgen. En är på semester i Frankrike och har det gött, en är på radiostyrelsemöte i Umeå, någon är hemma.. Lite så. Och folket i korren har fullt upp med sitt. Nåväl, nu ska jag nog spela lite bubble shooter och sen tvinga mig själv att läsa lite i min övertråkiga kurslitteratur. xx

BINGOBONGO

I söndags, alltså i förrgår, var jag och Danne hemma hos Dannes kompis och spelade Bingolotto! Det var faktiskt roligt, förutom faktumet att vi inte vann någonting.. Trots att det var guldkväll och allt. Dock vann en i sällskapet 100 kronor, men det var också allt!


Världens mörkaste bild, håll till godo!

BILOLYCKAN

Jag har haft en omtumlande helg, då jag i fredags var med i en bilolycka :( Jag och några kompisar körde av vägen rätt in i skogen.. Jag satt där bak. Som tur var träffade vi inget större träd för då kunde det gått riktigt illa. En annan sak som var tur var att precis bakom oss körde en kvinna som var polis som just då inte var i tjänst. Så hon kom och styrde upp allt, öppnade bakluckan så vi kunde klättra ut, tog hand om oss och ringde 112. Det slutade med att det kom en polisbil, en brandkår och tre ambulanser! Såhär såg det ut:

Riktigt obehagligt allting.. Som tur var hade alla bälte vilket gjorde sjukt mycket! Så alla klarade sig relativt bra med bara lite småskador. Man värdesätter verkligen bältet extra mycket när man vet hur mycket det skyddar.


RSS 2.0