DAGEN IDAG & NYÅRSPLANER

Idag har det varit en riktig fixardag: Jag har städat mitt rum (som såg ut som en krigszon, no joke), borstat och grejat med carmen, + att vi har julat av här hemma, slängt ut granen osv. Om en halvtimme kommer siri hit. Vi ska väl inte göra så mycket, hon ska plugga och jag ska bleka utväxten.

Imorgon är det nyår! Jag, siri och ronja ska ta oss till tjörnarp, hem till anna, vid fyra-tiden. Där vi ska fixa oss mm. Därefter blir det nyårsmiddag med annas familj och lite folk, sen drar vi vidare till daniels inflyttningsfest i tjörnarp city, hehe. Så ser alltså mina planer ut.

Detta blir förmodligen årets sista inlägg då det lär bli lite stressigt imorgon, så passar på att önska alla mina läsare ett gott nytt år redan nu, så hörs vi nästa år :) xx


REA

Igår var jag & siri i malmö heela dagen lång och skulle kolla nyårsklänning till mig + kolla rean givetvis, och siri skulle byta en julklapp och handla för lite presentkort. Det blev en nice dag, vi handlade massa saker på rean och dessutom hittade jag den ultimata klänningen (dock inte på rea, men bra pris ändå).

Mellandagsrea i storstäder är verkligen en djungel. Var man för sig själv, upprörda känslor (bland annat från mig när en brud tog den sista fuskpälsen, som jag haft ögonen på jättelänge och äntligen tänkte köpa nu när det var rea, rakt framför ögonen på mig!). Vissa butiker ser ut som ett slagfält. Osv.


köpte bl a dessa tröjor från weekday :)

TILLKÄNNAGIVANDE

Jag kom nyss på vad "fylla år" betyder. Alltså, man säger ju alltid att någon fyller år men idag tänkte jag för första gången på vad det innebär. Att man fyller upp ett år. Att ett år har blivit fullt. Så man börjar på ett nytt.

Jag känner mig upplyst. Tror jag har upptäckt ett dolt budskap! COOLT. Hollah xx


EN JULKLAPP

Jag fick världens gulligaste morgontofflor i julklapp av Aron! De här sötnosarna är helt klart mina nya bästa vänner :)


JULDAGENS UTGÅNG

Igår var det juldagen, obligatorisk utgång med andra ord. Jag, simpan, ronja, elin & matilda drog ut till björket och "svängde våra lurviga" som det så vackert heter. Kvällen blev grymt lyckad, och idag är jag trött.


ronja & siri dj:ar


goolligaste bilden, jag & siri

TWINS

Nu blev det tyvärr en ganska dålig mobilbild, men ändå: Titta vad vi fick igår när vi hade julbord här hemma! Ett ägg med två gulor! Tvillingar :)


GOD JUL LÄSARE!

Nu är julafton strax över, och jag har haft en väldigt bra och mysig dag! Dagen började faktiskt ganska dramatiskt, jag och siri var ute och skulle åka lite pulka på förmiddagen (recension av min ullared-pulka: snöret var fattigt och gick sönder men själva pulkan höll helt klart måttet), men när vi var på väg mot backen hittade vi ett skadat rådjur, som siri hade sett redan igårkväll. Så vi fick vänta på farbror jägaren. Dock slutade det med att det lilla livet, som döptes till pelle, fick leva vidare. Hoppas han klarar sig den lille sötnosen.

Själva julfirandet har varit väldigt lugnt och mysigt, vi har varit hemma hos oss som vanligt men med lite färre folk än vanligt här i huset då några släktingar är iväg på annat, t ex londonresor och sånt larv. Fick superfina julklappar, bland annat en ny vinterjacka av mamma och pappa, äntligen! Den var verkligen nice, nu slipper jag ha min fattiga h&m-jacka utan luva som gör att jag ser ut som en oformlig blobb, wie.

Nu ska jag se om jag kan få igång mysteriet på greveholm disc 1 (ännu en julklapp, från min käre bror) i min osamarbetsvilliga dator. Haha, ibland är vi ganska klockrena: Aron gav mig mysteriet på greveholm-dvdn och jag gav honom kenny starfighter-dvdn, helt utan vetskap om vad den andre skulle ge!



siri & pelle!




DAN FÖRE DOPPAREDAN

Nu ska jag gå och lägga mig med lite svtplay i sängen, och imorgon vaknar jag upp och det är julafton :') Och förhoppningsvis ligger det nånting i min julstrumpa. Dessutom klädde vi granen idag. God natt & god jul! xx


SEN WISHLIST

Jag och ida gjorde en chockartad upptäckt idag: Det är fyra dagar till julafton :o
En annan slutsats vi drog är hur man när önskelista efterfrågas inte har en enda pryl på listan. Men däremot, när det börjar närma sig lillejul, då kommer man på allt man vill ha. Först idag har min hjärna fått ändan ur vagnen och kommit på vad jag vill ha:

1 bamboos-örhängen, phett snygga

2 ed hardy-skor, niiizeiga


3 fjällräven-rygga


ÖVERDOS AV CHOKLAD

Igår var det en rolig dag. Jag, Ida, Yvonne & Markus julstökade till max och bakade massvis med julgodis och -kakor :) Det gick bra även om vissa missöden inträffade, t ex glömde vi först köpa saffran så vi fick åka tillbaka, och sen när vi väl gjorde lussebullarna glömde vi nästan hälla i saffranet. Men allt slutade väl och nu är halva kylen och skafferiet fyllt med godsaker!




Vissa brände sina skogaholmspepparkakor :o


BRAINFREEZE

Tur man har polarinnor med bloggar, läste yvonnes nyss och fick reda på den värdefulla faktan att svenskan tydligen är inställd imorgon = jag börjar klockan tolv. Soft, mhm. Jag ska sova som en liten gris (om de nu sover extra bra?) för sömn känns som en bristvara. För lite sömn kan nog vara förklaringen till att min hjärna numera säckat ihop helt. Imorgon är det spanskaprov och tidigare ikväll satt jag och pluggade intensivt i en och en halv timme men det kändes bara som jag kunde mindre än innan jag började.

Nåväl, annat vill ta upp min tankekraft. Saker som är viktigare än konjunktiv och glosor om inbördeskriget. Nu ska jag ta tag i dem, godnatt xx


ASSÅ SHIIIET

Det här med lussevaka är sällsynt korkat, tycker man när man ska upp på morgonen efter.
Dock var det kul så länge det varade, förparty hos Line (blev ändrade planer) vilket var väldigt trivsamt, sen fick vi skjuts till bj av en gullig pappa. Väl där var top scoret Lines vurpa. Hon ramlade ner från en högtalare och landade på rygg, HAHA. Annars var det fina grejor.

& Annapanna sov här tills idag. Snarkade gjorde hon också. + att hon glömde kvar trosor och mög.

Dagen har varit förvirrad. Somnade nu ikväll klockan sex och vaknade åtta, och det tog cirka tio minuter för mig att fatta om 20.00 innebär morgon eller kväll. Nu ska jag sova igen, godnatt xx


hehe denna bilden är goollig.


LÖRDAG MORGON

Igår var det Ullared som tidigare nämnts, wie. Denna gången blev det en del julklappsinköp, så köpte inte så jättemycket till mig själv. Men något jag unnade mig var en pulka! Ut i backen inom kort med andra ord. Det var nog mitt bästa köp.

Sen köpte jag även ett par nya partyskor, svarta, ytterst tjusiga om jag får säga det själv. Vilket jag får. Och lite annat småkrafs, typ foundation, nagellack mm.

Men assoooh nu är jag hungrig, frukost på g! Hörs :)




Min nya foundation, heh bildmaterialet i min blogg är verkligen kvalitativt just nu


TANKAR

1. Det finns cheesecake. Och det finns ostkaka. Det är ju inte alls samma sak.

2. Instruktionsmanualen som finns tampongförpackningar. Varför slänger man inte den direkt utan låter den ligga och vara ivägen och leda till irritation? Och dessutom: borde det inte skapas speciella nybörjarpaket med tillhörande manual och fortsättningspaket för alla erfarna, utan manual?

3. Jag är snart ägare av en hatt. Jag försöker upprätta en image som trovärdig hattbärare. Tror jag kan lyckas.

4. Omotiverad fakta: Visste ni att ett garnnystan kostar 40 kr?! DYRT.

Bild på garn:

MILITÄRSTYLE

Har hänt: Vanilj & medryttaren var på sin premiärdressyrträning i måndags! Bägge lyste som solar.

Kommer att hända: a) Ullared (ja, igen! Nytt hangaround.) på fredag, NICE, samt b) Lussevaka med tillhörande förfest hos simpan på söndag, SUPERNICE.

Händer nu: Lyssnar på julmusik på spotify. The Priests kombineras med Sean Banan. 

Borde hända nu:
Engelskaplugg. Prov imorgon på okända saker.

Vi hörs snart igen xx

ANNA & REBECCA, 4/12











RSS 2.0