+ & -


- Öland var otroligt mysigt, skönt med en liten semester så. Vi gjorde egentligen inte så mycket, men ibland behövs inte det. Att bara få vara, mm..

- Från och med imorgon blir det hbg-festivalen för fullt, nice som fään.









- Ett FETT minus: Carmen är halt :( :( :( Jag red henne idag, skulle bara ta ett litet pass för att trimma inför tävlingen imorgon, men direkt när jag börjar trava känner jag att hon är ofräsch. Så tävlingen imorgon är inställd, jag som var så taggad och ville.. Jag hoppas verkligen det bara är någon tillfälligt. Häromdagen kom det två nya hästar till stallet, så de har väl sprungit mer än vanligt i hagarna, det har säkert hänt då..

~


Solnedgången på Öland igår :)

ÖLAND

Kolla in vilket tidigt klockslag man blir upptvingad på sitt sommarlov.. Finns dock en anledning: Vi åker till Öland om sisådär en halvtimme! Ska hälsa på farmor och chilla. Blir bara en kort tripp, jag ska tävla på torsdag så vi stannar bara en natt, kommer hem igen imorgon kväll. Ha det bra sålänge, har ingen data där så jag nås på mobilen :) Kram. xx


Bild härifrån

SÖMNLÖS

Jag försökte gå och lägga mig redan vid lite över tio, jag kände mig så trött och slö, men när jag väl låg där i sängen var mina ögon uppspärrade som klot och jag var plötsligt jättepigg. Så nu sitter jag här och chattar med Sandra och bloggar. Jag har inte hunnit med det nu senaste dagarna för jag har varit så mycket i Åhus. Först onsdag till torsdag med Anna i deras husvagn, och sen fredag till lördag, också med Anna med då var Line och Sandra också med. Det har varit riktigt kul, inte så jättemycket sol men lite ändå, bad, ytterst lite beachhandboll ärligt talat haha, glass, grillning, och fest på kvällarna :) Stort tack till Anna och hennes päron som både gav oss mat och husrum!

Nåja, nu ska jag försöka sova igen. Puss xx


STRANDEN IMORGON

Har inget att skriva men uppdaterar ändå.. Igår och idag har jag inte gjort någonting, bara varit hemma och ridit och ruttnat. Ville träna dressyr med Carmen idag men fick inte tag i Elisabeth, typiskt. Imorgon ska jag iallafall till Anna som är i Åhus med husvagnen, vi ska bada, sola och inte minst äta glass. Kul med en liten tripp, jag behöver göra något roligt.. Aja, det var väl allt, hörs. xx


Från senaste trippen till stranden :) Siri & Aron.

SOFIJAH - DU KOM SOM EN VIND



Vem försökte jag lura, jag visste hela tiden
Har ju lärt mig att va ensam, sånt är livet
Ingenting är som det ska längre
Rasar ner igen och blundar för det som händer
Det går aldrig bra när man satsar allt man har
Man går in för en sak och blir lämnad kvar,
för det är över nu, och jag känner mig krossad
Allt går i bitar så fort jag börjar hoppas
Du finns kvar inom mig
Det gör ont när jag tänker på
det fina som vi hade som du aldrig vågade satsa på
I mina ögon var du underbar, helt klart bäst
och när vi låg där i sängen, fan det kändes perfekt
Hur kan det sluta såhär när jag vet att det finns chanser?
Så släpp mig inte nu och låt mig falla över kanten
Skit i vad de säger och lyssna till dig själv
för om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig

Du kom som en vind
Du var som en prins
men du försvann en dag och kommer aldrig att bli min
Såren läker med åren, det har de gjort förut
Du ska veta att jag saknar en bit och det är du

Varje gång jag såg dig blev jag alltid lika glad
Jag önskar att fick mig känna så varenda dag
Snälla ge mig chansen som du vet att jag är värd
Jag har en dröm i mitt huvud, och det slutar ej såhär
Jag ber dig om en sak men förstår att det är svårt
men förstör inte det som en gång varit vårt
Det var en kort period men det betyder ändå
och nu ger jag dig tid utan att veta hur det går
Vet hur stolt jag var när vi höll handen tillsammans
Det var du och jag fast det kunde vart nån annan
Jag blev lyckligast i världen varje gång jag såg dig le
Nu tappade vi allt fan, alla vet hur det är
Att ge av sig själv fast man ändå vet hur det blir
Man fejkar sin lycka och sen skiter man i't
Men med dig var allt på riktigt, ingenting var fel
Förutom att jag inte dög och blev sårad en del


EN ANING SLEDEN NU

Slutet på ännu en vecka har kommit, känns en aning bistert då jag de senaste dagarna, ett flertal gånger faktiskt, hört saker i stil med "snart är sommarlovet slut". Vill inte ens tänka på det där. Nåja, vi är ju inte där än. Helgen har swischat förbi: 

I fredags var jag på fest hemma hos Anna, var helt okej ändå om man ser till omständigheterna.

I lördags, igår alltså, var det tivolirock! Med Ida & Line och lite annat folk, både jag och Line var ganska trötta eftersom vi sov max fyra timmar på natten innan (hon sov hos mig), vi kom hem från Anna vid kanske två - halv tre, och vi blev väckta av åskan vid sex.. Den drog ju över så småningom men vi kunde inte riktigt somna om, så vi steg upp vid åtta. Ja, så var inte riktigt taggad till hundra, men det var ändå kul! Vi var där ända från början eftersom vi ville se Maskinen som spelade redan klockan ett, och sen flöt det på med band och folk och så :) Nice.

Idag har jag bara sovit och städat för familjen kom ju hem idag, inte så kul om de kommer hem till krigszon kanske. Hehe, vi hörs. xx


Maskinen, ett av de bästa livebanden jag vet! Eller band och band men ja. Tycker deras musik är rätt bra i vanliga fall men inget extraordinärt, med live är de så obeskrivligt feta! Sjukt stor skillnad. :)


Timo, första gången jag såg honom live :) Blev inte av på siestan.

PIGAN TALAR UT

Ny upptäckt: Det är jobbigt att ha ett hushålle på egen hand. Men även gött. Ingen som klagar på ett smärre diskberg etc. Så iallafall, jag har varit för busy för datorn. Förutom fixat allt här hemma har jag i onsdags varit och ridit med Ida och sen shoppat skor med Sandra (+ att vi blev uppryckta på scen och deltog i sms-SM, vi var sämst haha), i torsdags var jag lite med Bea & Sebbe och fixade stipendie-saker, och sen färgade jag utväxten.. Lite sånt. Och idag har jag inte gjort så mycket hittills, mest husmorat mig. Snart ska jag börja göra vid mig för ikväll blir det *fewzZzZzt * hemma hos Anna, stekigt. xx


Ida & Cosmetica i onsdags, fina! :)


¤

Falsterbo var a-ma-zing! En aning för lökigt väder dock, vi spenderade nog nästan lika mycket tid på playan som på horse showen, fanns liksom inte mycket annat att göra. Så, dagarna bjöd på campingliv, strandstek samt horse show, och om kvällarna var det partyparty. Främst fredagen för min del. Siri har da pixXx som jag ska snylta åt mig så snart som möjligt och slänga upp här :)

För övrigt har familjen åkt iväg för ännu mer campingliv och de blir borta ända till söndag, så jag ska sköta hushållet och leva loppan här hemma för mig själv. Men jag ska nog kunna fylla mina dagar. Imorgon bitti ska jag och Ida träffas med hästarna nere vid ridhuset, ska bli kul! Längesedan vi sågs. Sen på eftermiddagen ska jag köpa skor med Sandra. På torsdag förmiddag ska jag nog vara med Bea & Sebbe lite grann, och ska även hinna med att bleka utväxten hade jag tänkt.. Och på fredag blir det party @ Annas place, och på lördag tivolirock, wuhu. Det var planerna, nu ska jag göra mig redo för sängen. Eller ja, om en stund. xx

QUICKIE

Trumvirvel..

SEMESTERN IS IN DA HOUSEEEEE

Nej men seriöst. Jubbeveckorna är avklarade! Känns lite vemodigt, kommer sakna spikarna, gubbarna, discobilen och inte minst Rebecka. Men övervägande glädje fyller mitt hjärta. Imorgon pyser jag till Falsterbo med familjen samt Siri, en perfekt start på ledigheten. Vi hörs när vi hörs, stek lugnt. xx


HELGEN

Jag är trött & tråkig, så det blir en kortis om helgen.

Fredag: Jubb endast till klockan ett och efter det blev det donken-party, saknade de böjda sugrören men burgaren var schtek. På kvällen var här grillparty med lite familjer, nice.

Lördag: Drömmen var att ligga på playan. Verkligheten var att lassa upp tre ton hö på loftet, lökigheten var ett faktum.

Söndag: Tävling i Åsbo med Carmen, gick okej. Nollade 1.10:n och fick ett riv och ett stopp (på jokerhindret) i 1.20:n. Och med min vanliga tur kommer domaren fram till mig efter jag ridit klart 1.20:n och säger att jag blivit utslumpad för en dopingkontroll, så vi måste gå ner till stallet och vänta en hel jävla timme på att Carmen ska kissa, men självklart gör hon inte det utan de fick ta blod istället.. Så surt, så vi kom hem typ en och en halv timme senare än vi annars skulle ha gjort. Men sånt händer. Nu på kvällen har jag och Siri badat i kalkbrottet, grymt skönt med tanke på hur stekig dagen varit.. Nu ska jag kolla lite how i met your mother i sängen, jubbedag imorgon. Puss xx

SUMMERLIFE

Illa illa med bloggeriet, men jaja. Tas igen sofort!

Midsommar var superb, Siri, Sandra & Hanh var här och åt sill och potatis (Jag? Två burkar sill helt själv och de andra åt kött? Neeejdå) och chillade som fään. Nice.

Vi vaknade på lördagen, Siri luffade iväg till grottan och jubbade medans vi andra gick och la oss igen. Därefter droppade folket hem och det blev ridning och det vanliga. På kvällen mötte jag Sandra igen, aldrig för mycket Sandra, och drog till en av hennes bekantskaper, satte på vår musik och spred coolhet i rummet. 

Söndagen lökades bort, sträckläste hela tracys hämnd från elva till fem ungefär, ohja jag har ett liv. USEK-möte på kvällen.

I veckan fram tills idag, torsdag, har det varit jubb jubb jubb förutom igår när jag låg hemma sjuk, men idag är det bra igen. Har dock fått nässpraysförbud av farbror doktorn, som skrev ut någon jeffla substitutspray, hade lika gärna kunnat spruta upp blomvatten i snoken. Hjälper inte ett skit.

Imorgon blir det dooonken med Rebecka (och Alex hehe), har planerats hela veckan! Sluta-tidigt-fredagar är något att fira.

Nu: jordgubbskväll och sista minuterna med lille Ernst i rutan. Han är bäst. Tjaa xx

RSS 2.0