WELL HELLO THERE

Midsommar har kommit och passerat, och min var en lugn sådan. Den firades traditionellt i fårabäck som sig bör med familj, nypotatis, jordgubbar, dans kring stången, chokladhjul, dansband samt ett instabilt väder. Dagen avslutades med att hela familjen somnade i husvagnen, det var riktigt längesen. Supermysigt :')

Lördag och söndag har bjudit på jobb, så det blev ingen långhelg för mig. Inte det roligaste, men det genererar iallafall cash. I lördags blev det en kortis 18 - 21, och i söndags det mer mastiga 11 - 20.30. En rolig sak som hände igår var att Mojje kom och handlade hos oss! Haha, alla tyckte det var coolt.

Nåväl, idag är det måndag igen och fram till torsdag är det 8 - 16 på vectura som gäller. Så nu blir det ingen mer bloggning på arbetstid! Vi hörs.

NUMERA SUSHILOVER

Idag har jag och Jojjo varit och ätit sushi, och jag är frälst! Jag har provat sushi en gång tidigare för ett par år sen, men då var det inte alls gott och sedan dess har jag inte riktigt velat prova igen, men denna sushi var to die for! Vi gick till Kama Sushi här i Kalmar. 8 bitar för 80 kronor kostade det där, jag vet inget om sushi-prissättning men det kändes överkomligt.
 
När den sista sushibiten var kvar kom vi på att vi skulle ju fota, haha.
 
Vi satt nere vid Kattrumpan :) Och Svante var med såklart!
 
 

I'M ALIVE

Tänkte bara titta in här och säga att jag lever! Men det har varit sååå mycket nu med flytt, dubbla jobb och försöka hinna med iallafall lite träning, att jag inte orkat eller hunnit med bloggen så mycket. Jag trivs iallafall jättebra i nya lägenheten och har till och med köpt ett nytt litet möblemang till uteplatsen. Jobben funkar bra men ibland kan det bli lite mycket, i måndags blev det till exempel 10 - 16 på Vectura och 18 - 21 på bk. Men det gör att man uppskattar ledigheten lite extra! Igår skulle jag egentligen jobbat till 20 på bk, men fick gå redan klockan 18, så det firade jag med att baka en portion grahamsscones och titta på Inglourious Basterds. Felicia som jag hyr lägenheten av har ett stort bibliotek med DVD:er så jag har planerat att se lite film i sommar. Jag är ju så dålig på film, tittar nästan aldrig, så det är bra med lite bildning på den fronten.
 
Nåja, imorgon blir det jobb fram till tolv och sen bjuder Vectura på jobblunch på Hamnkrogen, lyx! Därefter ska jag sätta mig i min lilla bil och köra hem mot Hässleholm, imorgon kväll blir det student och på lördag blir det poolparty.

VARDAGSLYX

Nästan hela helgen har gått åt till flytten från korren till nya lägenheten, så ikväll bestämde jag, Jojjo och Tobbe oss  för att lyxa rejält med trerätters på Krögers! Det blev en lång kväll med mycket prat och supergod mat, livkvalitet till max. Nu är jag redo inför första dagen på nya jobbet imorgon :)
 
Förrätt: Vitlöksbröd med tsatsiki och soltorkade tomater.
 
Huvudrätt: Getostlasagne med tsatsiki och sallad.
 
 Dessert: Marängsviss!
 
Jag :)

SOMMAR"LOV"

Hallå där bloggen. Numera har jag faktiskt sommarlov, iallafall i någon mening! Skrev nämligen min sista tenta för terminen i onsdags. Men ledighet har det inte blivit något med än så länge, var egentligen bara schemalagd att jobba på Burger King idag denna veckan, men istället har det blivit:

Tisdag: 12 - 18.30
Onsdag: 17 - 23
Torsdag: 12 - 22
Och idag, fredag, är det 12 - 20.30 som gäller men ställer in mig på någon extra timme, brukar bli så har jag redan lärt mig..
 
Livet är hårt! Men i helgen får jag förhoppningsvis vara ledig, då ska jag nämligen flytta! Det blir bara någon kilometer bort, ska hyra en superfin etta med uteplats av en klasskompis, då man inte får bo i korren under sommaren. Sen på måndag börjar jag på mitt andra jobb, på Vectura. Det ska bli spännande!


2 ÅR

Idag firar jag och Danne vår två-årsdag! Det är inte klokt vad snabbt det har gått. Vi kunde dock inte träffas idag, för jag har jobbat idag och har tenta och jobb imorgon, och han har skola imorgon.. Lite tråkigt, men så kan det vara när man bor på två olika ställen! Ifjol på vår ett-årsdag var vi och åt picknick på Hovdala. I år fick det duga med ett telefonsamtal. Men det funkar ändå! 

En ganska gammal bild på oss :)

BRA DAGAR

Jag har haft två härliga dagar. Igår spenderade jag dagen hos farmor på Öland med lite plugg, god mat, promenad och korsord. Sen gick jag en lång powerwalk när jag kom hem i det fina vädret. Idag har vädret varit ännu bättre, och jag och några andra från korren har suttit ute och solat i flera timmar i våra brassestolar. Det är så obeskrivligt härligt att man äntligen kan göra sånt. Bara sitta i en brassestol i bikini med vänner, med en bra podcast i öronen och lite naturgodis vid sin sida.. Det är livskvalitet för mig. Självklart brände jag mig lite, haha.. Men det blev inte så farligt tror jag. Efter vi stekt klart var det dags för friskis utejympa vid slottet! Den började förra veckan och pågår hela sommaren varje måndag och torsdag. Idag var det Jenny som höll i passet, hon är sååå bra. Motivation till max!
 
 

BÄSTA PÅ LÄNGE

Åh, jag måste dela med mig av något som hände mig idag. Jag satt några timmar i eftermiddags och pluggade på ett fik, och jag fick uppleva något magnifikt:
 
En liten bit ifrån mig satt en annan tjej och pluggade, och plötsligt kom det fram en kille och frågade henne om hon pratade engelska och hon svarade givetvis ja, och han slog sig ner och världens mest avslappnade raggning inleddes! Det var verkligen som att jag var med i en filmscen: Han hette John och kom från Philadelphia och bara satte sig ner och pratade med denna tjejen så otroligt prestigelöst, verkligen sååå osvenskt. Båda var skitsnygga, hennes engelska var jättebra och de hade ett perfekt samtal utan någon stelhet överhuvudtaget, och det slutade med att han berättade att han skulle ut på en av krogarna här i Kalmar och sen gick han. De satt säkert i minst en kvart och pratade, och självklart var jag största tjuvlyssnaren.. Åh, det var så fint att jag nästan började gråta. Mitt livs moment. Människor är underbara. Min dag, vecka, månad är gjord.

RSS 2.0