STUDENT & BAL

Tänkte slänga upp några bilder från studenten och balen :)

STUDENT 10/6 2011

Kanske bästa dagen i mitt liv! Utomjordisk känsla.


På morgonen innan jag åkte till skolan.


Direkt efter fotograferingen drog vi hem till Erik för en ypperlig champagnefrukost!


NV3B. Saknade snubbar!


Vi med vårt kingiga lakan precis innan vi sprang ut!


Haha denhär bilden är så grymt kunglig. Jag och Aleksandra springer ut!


Vi på scenen, vi var allra sista klassen som sprang ut och självklart bjöd vi på bästa showen!


Jag med min skylt och mina blommor.


Jag och min familj :)


Jag och Daniél <3


Vårt flak!


Sandra, Yvonne, Andrew och jag på flaket.

Därefter hade vi öppet hus här hemma som var riktigt niiice, och till sist studentdisco på björket!

BAL 12/6 2011


Jag i min klänning.


Frida & Christian, jag & Samuel, Ida & Ted och Jocke & Maria utanför vår tuuunga limmo!


Inuti, vet inte hur mycket det syns men den var sjukt stekig.


Framme på Hovdala efter en två timmars limmocruise genom Hässleholm!


Samuel och jag på röda mattan hehe.


Minglande brudar!

Balen var ytterst trevlig: Många fina klänningar vart man än tittade, mingel, god mat, liveband.. :)

MIDSOMMARAFTON + MIDSOMMAR DAG

Jag hade en riktigt traditionell och ytterst trevlig midsommar i Åraslöv hemma hos syskonen Lundqvist som hade planerat dagen utmärkt! Det bjöds på sill & nypotatis och lite senare tårta, snapsvisor sjöngs, midsommarstången kläddes, lekar lektes och vi badade i poolen + bastade.. Och mycket mer! Riktigt lyckad dag/kväll med trevligt sällskap.

Idag vaknade jag då hos Danne och vi har bara segat oss hela dagen, riktigt schleedna.. Vi masade oss iväg till pizzerian och åt pizza med Robin, annars har det i princip bara varit sängläge tills jag drog hem vid sju. Jag tvingade Danne att ladda ner Trassel som jag velat se ända sedan den kom på bio! Mina förväntningar var höga men de uppfylldes! Riktigt gullig film, började till och med gråta en gång hehe :)STUDENTVECKAN

Nu jeeeflar ska jag ta tag i detta inlägg! Alltså: En sammanfattning över min kick ass-studentvecka!

SKATTJAKT
Den årliga skattjakten för alla Hässleholms studenter utfördes i vanlig ordning, som för den icke insatte går ut på att man på Hässleholms gator och torg ska utföra diverse knasiga uppdrag på två timmar. Jag åkte rullator med en cool tant. Det var nice. Och trots halvtaskig organisation, MEGAösregn (frustrerande att inte till fullo kunna beskriva hur mycket det öste ner, det var sinnessjukt), smått failad utklädning och en inte fullt lyckad insats på uppdragen var det på något sätt helt fantastiskt ändå!


Klassen! Vi hade vitt lakan som tema, hade kanske funkat hyfsat om inte a) typ hälften av alla andra klasser haft mycket mer lyckade fullständiga toga-utstyrslar och b) folk inte hade skitit i temat och kommit som terrorister och risplockare. Men vad tusan! Vi var ändå coola.


Heheee, akram, sandra & jag

BEACHPARTY
Fett beachparty vid finjasjön! Alla var där. Tjockisar badade. Dansgolv på marken hade skapats. Campingstolen var på plats. Med andra ord, succé!


Sandra & jag!


Hanh & jag!

FOTBOLLSMATCHEN
Den årliga fotbollsmatchen mellan HTS och Linné ägde som vanligt rum. Och som vanligt förlorade vi. Buuu. Men ja, fotboll är ju inte riktigt min grej och dessutom for matvaror omkring hej vilt i luften. Närmare bestämt ägg, margarin, ketchup, olja, senap, mjöl, vatten.. Med mera. Och som vi alla vet är jag för cool för dylikt barnsligt beteende.


Linnea, jag & Sandra.

Det var det! Studenten respektive balen ta mig tusan kräver fristående inlägg. Nu ska jag slagga, xx

KORT UPDATE

Ah förlåt att jag verkligen suger bulle på att uppdatera, har väl snart inte en enda läsare kvar haha. Men jag har faktiskt tagit studenten vilket inkluderade en megahektisk men fett rolig studentvecka, gått på bal och nu har jag börjat jobba. + att jag pluggar körkortsteori. Jag ska komma med en sammanställning med lite bilder snart, lovar! Men ikväll orkar jag inte, ska upp kvart i sex imorgon så jag måste sova.

Kram xx


SIESTAAAH MM

Godkänd minibloggpaus pga siesta har tagits! Jag döör vad roligt det har varit, riktigt lyckat. Bästa spelning stod rebecca & fiona för som väntat, tätt följda av the ark. Annars failade jag litegrann just på bandpunkten, missade sahara hotnights och dada life som jag föresatt mig att se.. Men vad tusan, jag hade det tjockt med nice på campingen så det är godkänt!

Hela siesta 2011 får symboliseras av stek-rebecca och stek-ronja. Förstååå hur varmt det var!


(bild snyltad från siri)

RSS 2.0