SNABB UPDATE

Wääh.. Just nu befinner jag mig i matkoma! Efter förmiddagens korta föreläsning gick vi lite folk från klassen och åt thaibuffé! Det var riktigt gott, och när det är buffé maxar man ju verkligen matintaget haha.. Men det är nice!

Nu har jag precis kommit hem och ska hoppa in i duschen om en liten stund, jag ska nämligen snart cykla bort till Kalmar slott och gå på julmarknaden där! Men tänkte vänta en liten stund men att dra så att det hinner börja mörkna, då blir det extra mysigt :)


RAGE

Hatet mot photoshop har denna vecka varit enormt. Under både måndagen och tisdagen har vi suttit nio till fyra med mikroskopiska raster och lyssnat på vår föreläsare och sen själv fått sitta med uppgifter. Och på fredag har vi fet inlämning, fem bilder (som vi tog under förra veckan) ska lämnas in redigerade på olika sätt. Så vi har alltså lärt oss typ halva photoshop + nästan hela camera raw på två dagar. Min hjärna känns som potatismos. Idag satt jag fem timmar i skolan och gjorde klart min sketna uppgift, så nu är den iallafall inlämnad. Men jag blev inte alls nöjd, blöö.

Under gårdagen gjorde jag dock ett mästerverk! En ihopklippt och ansiktsmålad lago-gatusopare! Tag er i akt:

HELGEN

Aah vilken helg asså.. Fest både fredag och lördag. Livet är hårt sa bonden, grymt sa grisen.

På fredagen hade vi fest här i korridoren eftersom det dagen till ära var 11/11/11! Och sånt ska man ju fira. Vi hade det lite ambitöst med dukar, välkomstdrink, dresscode osv.. Kul att styra upp lite extra ibland. Och kvällen blev riktigt lyckad, främst för att vi blev ett gäng på sex skåningar som tog över festen totalt. Endast skånsk musik spelades och vi pratade danska större delen av kvällen. Kul att träffa lite folk from home även här uppe!


(Ja det står fel datum haha.. Inte min kamera.) Anna, William, Sammi & jag :)


Haha, Sammi & jag som servitriser!

På lördagen var jag bjuden hem till min klasskompis Emma på inflyttningsfest! Kvällen började dock hos Jojjo där hon, jag, Phille, Tobbe, André och Jossan körde lite förfest, och vi kom inte iväg till Emma förrän vid tio-snåret. Men det var supernice på bägge ställena! Efteråt blev det lite efterfest hos Tobbe med honom, mig, Phille, Jimmie, Andreas och Sandra (sorry för allt name-droppande men jag tycker det är kul att ha när jag kollar tillbaka i bloggen, man glömmer ju sånt annars). De kollade på världens tråkigaste norska film om troll så jag gick hem när jag tröttnade..


På Emmas fest var det tema huvudbonad! Jag rockade keps :)


Hos Jojjo! Phille, Tobbe & jag!


Hos Emma! Phille, Jojjo & jag!


Så sjukt rolig smygbild, ser ut som världens djupaste samtal hahaha..

Idag är det söndag och jag har inte gjort mycket. Vi har mest slappat framför filmer här hemma, men jag gi¨ck faktskt ut och gick en rättså lång runda också i eftermiddags. Har slarvat grymt mycket med träningen denna veckan, men jag har verkligen inte haft tid.. Det har varit en väldigt händelserik vecka! Men jag ska försöka skärpa mig lite nu den kommande veckan! Man vill ju inte bli förslappad.

Men nu är klockan mycket och har skola imorgon bitti. Godnatt peeps! xx

TISDAG

Starten på denna vecka har varit händelserik! Vad gäller skolan har det varit två långa dagar. En ny kurs har börjat, bild och form. Så igår och idag har vi hållt på och lärt oss alla systemkamerans funktioner, komposition av bilderm ljussättning.. Ja, typ det. Jag kunde redan en del om systemkameran sedan innan, men det blir ändå en helt annan sak att verkligen få allt förklarat av en riktig proffsfotograf än att bara testa sig fram på egen hand. Nu har vi fått ett fotoprojekt till på fredag, får väl se hur det går. Det ska nog inte vara några problem, det kommer nog bli tuffare de kommande veckorna då vi ska hålla på med photoshop och indesign som jag aldrig har jobbat med tidigare.

Utöver skolan har jag igår varit på världens roligaste fika hemma hos Johanna, en som bott här i korren tidigare, med nästan hela korrefamiljen. Vi fick hemmagjord smörgåstårta och lekte maffia, världens seriöst roligaste lek. Vi körde minst tio rundor haha.

Ikväll har jag, Philip, Tobbe, Jojjo och André varit på kinabuffé och tryckt i oss ohälsosamt mycket mat. Vi var tvungna att gå en lång promenad efteråt för att smälta all mat!

Nu ska jag sova, imorgon är det ingen skola så då blir det nog lite sovmorgon. Och under dagen blir det väl fixa lite behövliga saker, som att handla, städa, läsa kurslitteratur, och förbereda kvällens bill & bull! Godnatt :)

UPPFÖLJNING FERRARIKILLEN

Hur gick det nu med ferrarikillen? undrar kanske den nyfikne. Sanningen är att det blev en flopp. Atombomb-size. Han ditchade mig totalt! Genom att ge mig ett fejkat nummer. Alternativt ha minnesförlust och ge mig fel nummer av misstag. Vem vet, vem vet. Ser jag honom igen ska jag allt spänna ögonen i honom och fråga honom hur det förhåller sig.

Men hur gick det då med min artikel? Jodå, jag var ytterst driftig och löste biffen. I sista sekund haffade jag en piercare/tatuerare inne på en tatueringsstudio och intervjuade honom istället. Han var ball och intressant, så allt löste sig på bästa sätt! Nu hoppas vi på hyllningar från min lärare.

Nu ska jag gå och sova, seminarium imorgon nämligen! Och direkt efter det åker jag hem till Hässleholm :) Längtar! xx

RSS 2.0